חג שמח, אכן שמחת תורה היום,

אנפה2

New member
חג שמח, אכן שמחת תורה היום,

אבל יש בתים ששם לא כל כך מרגישים את החג, למשל אצלינו, ואני לא יכולה לדחות דברים ולכן אני מספרת לכם עכשיו, כידוע אתמול העבירו את אמא שלי שוב למח' הסיעודית כי מצבה הוחמר, כבר יומים אין לי קשר עם אחותי, אז החלטתי היום לפנות ערב להתקשר ולידע אותה שאמא במצב לא טוב (את אחותי לא מעניין כלום, חוץ מעצמה). היא לא עונה לטלפונים בבית ולא לפלפון , למרות שהיא מזהה את מספרי הטלפון, השארתי לה הודעות וגם לא החזירה צילצול, ציצלתי לבתה והתברר לי שהיא כנראה נסעה לחג לאיזה מקום (בתה גימגמה משהו לא ברור שהיא נסעה) , אחותי סודית ביותר מעלימה מידעים , בעיקר אם קוראים לה דברים טובים, כי דברים רעים שקוראים לה ועזרה היא באה לבקש בריצה. כך היא מתנהגת לאמי שלפני שנכנסה לבית אבות קנתה לה דירה פעם שניה , אחרי שאת דירתה הקודמת היא הפסידה בנסיבות אישיות, שגם היו קשורים בהסתרת מידע, מה דעתכם , סליחה שזה בערב חג אבל זה קרה הערב, ואני יושבת בבית עצבנית כי אני יודעת שבתה השיגה אותה ובטח סיפרה לה, ועדיין היא לא מתקשרת לשאול מה שלום אמא, ואולי צריך אותה ועל זה נאמר, "יש אנשים עם לב של אבן"

מנורה

New member
אנפה ../images/Emo24.gif לחיזוק מכל ה../images/Emo23.gif

ורפואה שלמה לאימך. מאד מעריכה את הפתיחות שלך לשתף ולהוריד מה
את המועקה. כבת יחידה לא יכולה לחוש את שעובר עליך עם אחותך אבל מאד מבינה את הכאב והתסכול שבשעה כל כך קשה אין לך את אחותך לידך. קשה לקבל זאת אבל לפעמים זאת בריחה ישנם אנשים שלא יכולים ומסוגלים להתמודד ובמיוחד לאור הקשיים שכנראה עברה בחייה. לדעתי יש לה פחד להתמודד. בקשר לאנשים עם "לב של אבן" מנסיוני למדתי שהל
נהפך לאבן כדי לא להיפגע מרוב מכות ואכזבות. צריך המון חום ואהבה כדי לחזור ולהרשות לעצמך להרגיש.

עמליה3

New member
לאנפה

בכל משפחה תמיד יש אחד שלוקח אחריות מתוך בחירה שלו. אצלינו אני לקחתי אחריות על הורי מרגע שלא תיפקדו.אף אחד לא הכריח אותי ,פשוט אני בחרתי בזה. אחי התעלם לגמרי מההורים מרגע שמצבם הידרדר ולא ראה אותם שלוש עשרה שנים ולא שאל לשלומם =(את הירושה לקח ולא אמר מילה) אחותי ביקרה בקביעות פעם בשבוע ואם היה צורך בעזרה נוספת אמרה שיש לה חיים משלה. ואילו אני יום יום הייתי אצלם וטיפלתי באבי עד הסוף בנאמנות. וכשנפטר טיפלתי בסידורים ובירושה וחילקנו שווה. אל תקחי ללב ותעשי כמצפונך ואחותך שתעשה כמצפונה. אני מאמינה שכל דבר נרשם בשמים.

p a l o m a

New member
אנפה, זה לא סתם שהעול נופל תמיד

על אחד, במקרה שלך זה באמת התנהגות יוצאת דופן.. על כן התגובה שלך גם צריכה להיות יוצאת דופן.. "שימי פס" על התנהגות אחותך. מה את כבר יכולה לעשות ?? לא מספיק שיש לך צרות עם אמך את גם לוקחת את התנהגות אחותך ללב? לאן תגיעי.. תראי יש לך משפחה תומכת, אז תתרכזי בהם.. והם יעזרו לך להתגבר על עומות הנפש שלך עם אחותך. אני יודעת שקל לתת עצות, אבל נראה לי שזו העצה הנכונה.. איזו אפשרות אחרת יכולה להיות לך?
נ.ב. תמיד יש אפשרות שיש לאחותך כאלה בעיות.. שאת לא יודעת עליהן שאולי היא לא רוצה להתמודד עם עוד דברים.. מי יודע מה עובר על הבנאדם.........

למעלה