חג שמח!!! אם חסר לך אתר , אז ההודעה בשבילך

Tali Avraham

New member
חג שמח!!! אם חסר לך אתר , אז ההודעה בשבילך

בנה אתר שיגדיל את ההכנסות שלך בצורה משמעותית!
בעלות של שקל וחצי ליום בשנה הראשונה, סה"כ 550 ש"ח בלבד לכל השנה
רק שקל ליום לכל שנה נוספת סה"כ 365 ש"ח
דומיין לשנה רק 49 ש"ח

מה בחבילה?
מערכת ניהול תוכן באמצעותה יכול בעל האתר להכניס תכנים, תמונות וסרטוני וידיאו בקליק
אתר מעוצב - את העיצוב ניתן להתאים מאחת ממאות תבניות העיצוב
אתה לא לבד- אני אדריך אותך צעד צעד, איך להוסיף את התוכן והתמונות לאתר.
הקמת האתר תוך שבועיים
כתובות אינטרנט מצורפות:

RoyceGracie

New member
זה פשוט עוול מה שהחברות הללו עושים.. על הפנים

אני לא מבין למה אתר אינטרנט צריך להמכר כמוצר לפי תשלום שנתי. לבנות אתר זה כמו לבנות בית, אחרי שיש לך אותו והוא עומד, על מה אתה משלם ?

החברות הללו נתלות על העובדה שאנשים שבונים אתר לא עוזבים, מ 2 סיבות עיקריות. הסיבה הראשונה היא שהחברות הללו משתמשות בפאנל ניהול עצמאי והתנתקות מהשירות משמעותו איבוד האתר כליל. דבר שני, אחרי שהאתר מקודם בגוגל, הלקוח חושש "לנער את הסירה".

בפועל, הלקוח מפסיד, הוא משלם משהו שנראה כאילו זול, לרוב מוגבל מאד טכנית, שדרוגים מאד יקרים ולאורך השנים משלם הרבה יותר ממה שהיה משלם אם היה בונה אתר נורמאלי אצל חברה או פרילאנסר שיבנה ויתן לו את הקבצים בסוף.

לא פעם ולא פעמיים הגיעו אליי לקוחות שנפלו קורבן לעניין הזה, והעיקרית בניהם היא דפי זהב, שבונים אתרים גרועים (ואפילו הבונה אתרים שאתה יושב מולו לא יודע מה הוא עושה, יש לו פאנל ניהול והוא מהנדס לך את האתר לפי הכלים שיש לו), לאחר ההתנתקות האתר הלך לאיבוד. פשוט חבל....

מסכימה עם מילותיך .

ברמת העיקרון,למרות שיש יוצאים מין הכלל שכן מספקים אתרים טובים במסלול הזה -אבל לצערי הם לא רבים
ומכירה היטב את הלקוחות שנפלו קורבן ,ומגיעים או אבודים או מאוכזבים ובמקרים אחרים זה עוצר לחלוטין את האמונה בעצמם ובעסק.

Tali Avraham

New member
העוול היחיד הוא כלפיי

הלקוחות שלי מרוצים מאוד אני משקיעה המון זמן ומאמצים בבניית האתר

האתר מתחיל להשתלם בשנה השלישית לקיומו ואם זאת אני לא מחייבת להמשיך

כל אחד יכול לעזוב מתי שהוא רוצה

אני נותנת את חבילת דפי ה-html שנוצרו

במקרה של האתר - הוא מאפשר מרחב פעולה גדול , אני לא צמודה לתבניות
ואני בקשר עם הלקוחות שלי

זהו מבנה יחודי , ולא כמו דפי זהב או אמא אדמה , שכן הלקוח לא לבד , אני איתו.

לא הייתה פה כוונה לפגוע

וכמו שציינת -יש הבדל מדפי זהב (שלצערי יש לי הרבה לקוחות שנפגעו מהם ומאחרים שדומים )

אני מאמינה ששינוי ניתן לעשות העשייה
לצערי רבים מלקוחותי עברו מסלול כזה או אחר
ורכשו במיטב כספם אתר תבניתי,שלא עשה עבורם את העבודה ולהפך

לעומת זאת רק לאחרונה נפגשתי עם קולגה שעושה שרות אחר בתחום,ושרות מצוין (כן אמיר הכוונה אליך ...:) )

אז יש לכאן ולכאן
וכדאי לדעת - מה התחושות בחוץ
כי אנשים לא תמיד מדברים...

RoyceGracie

New member
את מוכרת קומקום במחיר שנתי

קומקום, כמו אתר, הוא משהו שבונים ואין שום סיבה לקחת עליו מחיר שנתי. את לא מבצעת שום דבר מיוחד שמצריך לתחזוקה כלשהי (בניגוד לנותני שירות אחרים כמו למשל רואה חשבון שפועל לאורך כל השנה).

מה שאת עושה זה למכור ללקוחות משהו שנראה קל וזול, הם תמימים בהתחלה ולא מודעים לטוויסט. אך בהמשך כשבא להם להשתדרג ולהוסיף משהו שאת לא מאפשרת - הם מבינים.

בהמשך כשהם רוצים לעזור ומבינים שהם מאבדים את פאנל הניהול שאליו התרגלו - ולמעשה אין באמת מה לעשות עם קבצי ה HTML, לתכנת אותם לידי פאנל ניהול יעלה להם כמו ליצור אתר חדש - הם מבינים.

כשהם רוצים לעזור ומבינים שזה יפגע להם בקידום - הם מבינים.

אני לא יודע איך זה אצלך, אך רבות מהמערכות הללו יושבות על אותו דטה בייס אפילו, כך שככל שהן גדלות האתרים נהיים איטיים יותר, וגם גוגל רואה את כל האתרים כאתר אחד גדול. כך שאם מישהו עושה קידום שחור הוא פוגע בכולם.

במילים אחרות, מדובר פה בעסק טוב עבורך אך רע מאד ללקוח שנכנס למשהו בתמימות.

אם היה משכיל ולוקח מערכת כמו וורדפרס או ג'ומלה או דרופל, הוא היה מקבל בדיוק מה שאת מציעה ויותר, הקבצים בידיו, הוא יכול לשדרג תמיד, הוא יכול לקבל הצעות מחיר ממגוון אנשים ולהנות מהתחרות שבשוק - כל זה חסום לו אצלך.

לכן, את מוכרת חתול בשק.

Tali Avraham

New member
היי רונית

זה בסדר לא ניפגעתי , מבנה העבודה שלי הוא יחודי ,

אני שומרת על קשר עם הלקוח ולא נותנת תבנית קבועה , אלא מציעה תבנית ממאות תבניות ומשנה את זה בהתאם לצרכים ולדרישות של הלקוח

המערכת שבניתי מורכבת , אבל נוחה לשימוש , אני בונה את העיצוב לכל לקוח בהתאם

העבודה הראשונית שאני עושה עם הלקוח לוקחת ימים , כל דף שהלקוח מכניס למערכת אני איתו עד שהוא לומד , להכניס את החומר לבד

אני לא מגבילה בכמות הדפים ואני לא מגבילה בכמות ובגדלי התמונות ,

ודרך התשלום היא בשנה ראשונה 550 שח ועל כל שנה נוספת 365 שח

אני חושבת שזה יותר מהוגן ביחס לכל כמות העבודה שמתבצעת

הלקוחות שלי ממשיכים איתי אני עוזרת להם בהוצאת ניוזלטרים, ולפני הטיים ליין בניתי גם אתרים בפייסבוק- כמובן שזה כבר לא רלוונטי

אתרים בקוד פתוח, כמו וורדפרס או ג'ומלה מתאימים בעיקר לבלוגים, ולאנשים שאוהבים להתעסק עם טכנולוגיה ,

מי שמחליט לבנות אתר במערכת קוד פתוח בצורה עצמאית צריך להשקיע זמן בלימוד המערכת,
להוריד אותה למחשב , למצוא שרת ולהתקין את המערכת על השרת ,

כל שינוי שהוא לא סטנדרטי דורש מתכנת. רמת המתכנתים היא שונה חלקם טובים מאוד אבל אז המחיר הוא בהתאם.

עדיף לא להחליף מתכנתים כי הקוד הוא יחודי לכל מתכנת, ומתכנתים לא אוהבים לנבור בקוד של מישהו אחר.

אמנם במערכת שלי הקוד סגור , מצד שני לקוח שירצה לעזוב יקבל את קבצי הhtml
ואם הלקוח במילא לא מתכנת מה העניין שלו להתעסק בקוד?

האתרים במערכת שלי הם שונים מאוד אחד מהשני למשל
http://www.retailmarketing4u.com

וייש אתרים מורכבים עם אג'אקס
http://www.chibur.com

או לדוגמא אתרים עם תפריטים נפתחים
http://www.astrology4u.co.il

הלקוחות שלי מרוצים וזה מה שחשוב

תודה -על מידע רחב

אני חושבת שחשוב שיכירו את כל האופציות לכאן או לכאן.
כדי שיהיה יותר קל לבחור.

הבאת נקודות חשובות

אגב לכל מי שמציץ בשרשור

גם ככה על אתר משלמים עבור אפסון ודומיין כל שנה מחדש
והתמחורים נעים מ250 שח (לזולים ביותר ) לשנה -עד 100 שח לחודש (לאלו שלא ממש הוגנים ללקוח..)

אז תשלום של 365 לשנה השנייה ,כשזה כולל דומיין ואפסון - זה בגדר הסביר בהחלט.

Tali Avraham

New member
רונית תודה ,

גוגל רואה כל אתר במערכת בניפרד
אם מישהו יעשה קידום שחור - > מה שלא קורה
הוא יפגע רק באתר שלו , כי אצלי כל אתר הוא בניפרד מבחינת גוגל

כל טוב ושוב תודה

RoyceGracie

New member
קידום שחור- קידום שגוגל מעניש עליו

קידום שחור הם טכניקות שלא כל כך משתמשים בהן בארץ (עדיין). מדובר בשימוש באלמנטים קידומיים שגוגל פוסל, אך עובדים (אם גוגל תופס אותך הוא יעניש).
לדוגמא: שימוש בהמון המון טקסט ומילות מפתח בצבע של רקע האתר, כך שגוגל מאנדקס את הביטויים ושולח גולשים אך למעשה הגולש לא רואה את הטקסט (חברת BMW גרמניה עשו זאת וגוגל העניש אותם - זרק אותם לדף 10 )

דוגמא נוספת: שימוש בטקסט שעבר בגוגל טרנזלייטור - מה שהפך אותו לטקסט מקורי, ועשיר בביטויי מפתח, אך אינו באמת קריא. לוקחים קטע טקסט מהתחום שלך באנגלית, מתרגמים אותו ליוונית, לגרמנית, להודית, ואז לעברית. במהלך התרגומים הללו ביטויים השתנו והטקסט הפך למקורי. כך למעשה ניתן ליצור כתבות "זבל" שגוגל מאנדקס ככתבות טובות מלאות ביטויי מפתח. כשהגולש מגיע לאתר דרך גוגל ניתן לרפרש אותו לדף הבית.

מן הסתם קידום שחור הוא משחק של חתול ועכבר בין תכנתים לגוגל, ומי שנמצא ON TOP OF HIS GAME ומוודא כל הזמן שגוגל לא תפס אותו - יכול לעשות המון קידום ובקלות באמצעות שיטות שחורות (black hat seo)

בברכה

למעלה