חג שמח. אני יוצאת לחופשה ברומא למספר ימים. אחזור ביום רביעי. באהבה עופרה
ע ע ו פ ר ה New member 21/12/08 #1 חג שמח. אני יוצאת לחופשה ברומא למספר ימים. אחזור ביום רביעי. באהבה עופרה
כ כל כך פשוט New member 21/12/08 #3 חג שמח!../images/Emo138.gif "מעט מן האור דוחה הרבה מן החושך" (ר' בחיי אבן פקודה) מי ייתן ונזכה לראות הרבה אור בחג החנוכה הזה.
חג שמח!../images/Emo138.gif "מעט מן האור דוחה הרבה מן החושך" (ר' בחיי אבן פקודה) מי ייתן ונזכה לראות הרבה אור בחג החנוכה הזה.
Purple Mushroom New member 23/12/08 #4 חג חנוכה שמח ../images/Emo137.gif תבלי בחופשה חג חנוכה שמח,עופרה. לך ולכל באי הפורום. תבלי בחופשה,תהני ותנפשי... ותחזרי בכוחות מחודשים. תשמרי על עצמך. כל טוב,וחג חנוכה שמח, גם לכל הפורום. .
חג חנוכה שמח ../images/Emo137.gif תבלי בחופשה חג חנוכה שמח,עופרה. לך ולכל באי הפורום. תבלי בחופשה,תהני ותנפשי... ותחזרי בכוחות מחודשים. תשמרי על עצמך. כל טוב,וחג חנוכה שמח, גם לכל הפורום. .
G GMjoy New member 24/12/08 #5 עופרה, תחזרי בשלום ! אני מבין שהיום את חוזרת, אז שתהיה נחיתה קלה בבן-גוריון !
ע ע ו פ ר ה New member 24/12/08 #6 תודה לכל המברכים../images/Emo140.gif חזרתי בשלום. הייתי ברומא. מזג אוויר היה נהדר. יש בה הרבה דברים יפים. אז המשך חג שמח. באהבה עופרה
תודה לכל המברכים../images/Emo140.gif חזרתי בשלום. הייתי ברומא. מזג אוויר היה נהדר. יש בה הרבה דברים יפים. אז המשך חג שמח. באהבה עופרה