חג שמח אנשים שיהיה לכם חג שבועות שמח תאכלו ותשתו והעיקר שתחגגו חג שבועות שמח
H h e n y New member 26/5/04 #1 חג שמח אנשים../images/Emo70.gif שיהיה לכם חג שבועות שמח תאכלו ותשתו והעיקר שתחגגו חג שבועות שמח
P pini430 New member 28/5/04 #5 ../images/Emo46.gif בא'נה אתה פוגע לי בתדמית הגברית הקשוחה שלי שעמלתי עליה שנים
ל לירונר New member 29/5/04 #8 למה אתה חושב../images/Emo35.gif תראה לי סטרייט אחד שהוא אוחצ'ה נשית ומזעזעת (חוץ מיורם גאון )
ל לירונר New member 31/5/04 #10 צביקה פיק אכן מתאים ביותר ../images/Emo6.gif ופינץ' הוא מיוחד... לפחות יודעים שצביקה הוא גבר, את זה גם על פינץ' לא תמיד יודעים כל הבנות תמיד מתבלבלות בסדרה, וקוראות לו בשמות ותארים של בחורה
צביקה פיק אכן מתאים ביותר ../images/Emo6.gif ופינץ' הוא מיוחד... לפחות יודעים שצביקה הוא גבר, את זה גם על פינץ' לא תמיד יודעים כל הבנות תמיד מתבלבלות בסדרה, וקוראות לו בשמות ותארים של בחורה
P pini430 New member 31/5/04 #11 ../images/Emo6.gif עכשיו גם אני נזכר בקטע שבו הוא שואל את נינה אם יש דבר כזה חוטיני לגברים...
H h e n y New member 1/6/04 #12 ../images/Emo46.gif אתם מנסים לעצבן אותי עוד יותר ררררררררררררררררררררררררררררר
H h e n y New member 3/6/04 #16 זה בסדר.... היא נראית כמו אמא שלו חבל פיני, חבל... חבל ששמדוזה תידבק אלייך כשתלך לים