טוב, אני רוצה להסביר משהו לכולם,
כי אני מרגישה שאני לא מובנת... היא היתה קרובת משפחה רחוקה, ואכן כואב לי שהיא מתה,כי היא היתה מאוד מיוחדת, מאוד, אבל לא כואב לי ממש. כי לא היינו קרובות. ובמקרים כאלה, יוצא לי להיתקל במי שהיה קרוב יותר, והוא גם קרוב שלי, אבל קרוב משפחה, לא חבר, וההתנהלות היא הרי אחרת, ולהיתקע עם המשפטים ועם המחשבות... איך זה מרגיש לו. פשוט נזכרתי במוות של סבתא שלי, וכמה כאב לי. וכמה שאף מילה לא עזרה לי. ושכל מה שהייתי צריכה באמת, זה חיבוק. גם ככה הייתי בתאילנד, כשהיא מתה, טיילתי לבד, למזלי, פגשתי בחור מקסים שמאוד עזר לי כל התקופה. וכנראה שגם אני עזרתי לו, ככה הוא אמר, כי הוא ישר התקשר לסבתא שלו, שהוא מאוד אהב, ולא דיבר איתה כמה חודשים, כי הוא היה בטיול... כביכול הזכרתי לו משהו שאתה לוקח כמובן מאליו, לפעמים לא שם יותר... אבל מה שהכי נתן לי נחמה זה לחזור הביתה, ולנסוע לבית שלה, איפה שהיתה השיבעה ולרוץ ולחבק את אבא שלי, שחיכה לי. כי אז באמת היתה "השתתפות בצער", בלי לדבר... בכל מקרה, נזכרתי בתחושות האלה, ואז נזכרתי במה שכתבתי על הפרידה מהבחורון, בפוסט, ועל כל המשפטים האלה, שאומרים, אחרי שמשהו נפרד ממך, וכמה זה העלה לי את הסעיף, ואיך שהוא עשיתי, במוח שלי, סלט. בין "משתתפת בצערך" ל- "יש עוד אלף כמוהו". ורק רציתי להגיד לכם שאתם חמודים. מעבר להכל.