חג שמח - התיעצות - מגרנות וניורולוגים

kikona126

New member
חג שמח - התיעצות - מגרנות וניורולוגים

הבנות שזוכרות אותי יודעות ואפילו היו עדות להתקפי המגרנה החזקים שהיו לי והחליטו לחזור בחודש האחרון.

יותר משנה כמעט ולא סבלתי ממגרנות, אולי כמה קטנות כאלו שלא הצריכו יותר מידי. ואפילו הגעתי למצב שאגרתי כל כך הרבה כדורים שהפסקתי לקנות אותם... מה שכן, כניראה שהגוף שלי התרגל לסוג נוסף של כדורים ועכשיו הוא מגיב הפוך כשאני לוקחת אימיטרקס (גם סומטרדקס וריזלט ברשימה) )
מה שגורם למגרנה להתגבר ולהתגבר ולצאת מידי שליטה.

זה קרה לי בערב כיפור. אחרי הארוחה (שלתומי חשבתי שאני אצום השנה) התחלתי להרגיש קור וסחרחורות והבנתי שהיא בדרך. לא הייתי בטוחה אם זה זה או לא וקצת איחרתי עם התרופה. את שבת עברתי במיטה, בצום כי לא הייתי מסוגלת לתפקד ולא כי רציתי, בערב זה קצת נרגע למספר שעות, ובלילה זה חזר, והתחזק והתחזק עד שהתחלתי להקיא מרוב שכאב לי. הרופאת משפחה שלי הפנתה אותי לאחיות לקבל זריקת ולטרן, 2 עירויים ופראמין. הצבע חזר לפנים, כאב הראש נחלש אבל לא עבר לגמרי. למעשה, הוא קיים עדיין!!!! ואנחנו כבר ביום חמישי!!! הוא לא מרפה!!! אני לוקחת כדור (לא של מגרנה, אני מפחדת לקחת אותם אחרי הפעמיים האחרונות) זה נרגע לכמה שעות וחוזר!!!! מה עושים עם זה? אני לא בן אדם שדוגל בלקיחת כדורים אבל זה מוציא אותי מדעתי! אני לא יכולה לתפקד. עכשיו, נכון, הכאב לא חזק כמו שהיה בהתחלה, אבל במגרנה, גם הכאב הקטן יכול להוציא בן אדם מדעתו....

קבעתי תור לניורולוגית בחודש שעבר אחרי התקרית הקודמת, אבל זה רק לעוד חודש!!! יש לי הרופאת משפחה שלי שיכולה לתת מענה להתקף חזק (ואם לא אז היא אמרה ללכת למיון ולא למוקד) אבל אני צריכה מענה של ניורולוג. יש למישהי המלצה על ניורולוג פרטי? (נזכרתי שיש לי ביטוח מהעבודה...) ניורולוג מאזור תל אביב והמרכז?
הנוירולוגית שלי טובה, אבל אין לי סבלנות וכוחות לחכות לה!

ולכל הבנות שהעלית להן נשכחות (לא הכי נחמדות) מהמפגש אצל זוזו, מתנצלת מראש...

לואי84

New member
תרגישי טוב

בהחלט לא הייתי מחכה חודש אלא הולכת פרטי. לעזור לך עם המלצות לנוירולוג אני לא יכולה...

לואי84

New member
אם הוא מקבל בפרטי

נראה לי שרוב רופאי הקופות לא עובדים גם בפרטי. אבל תבדקי

kikona126

New member
היא מקבלת בפרטי

השאלה היא אם אני יכולה ללכת אליה בפרטי אם אני מטופלת אצלה דרך הקופה?

זואילי

New member
קיקוש טוב "לראותך"

מקווה שיימצא מזור למיגרנות שלך. יודעת עד כמה זה פסיכי אצלך.
תחזיקי מעמד

kikona126

New member
לפחות הפעם הסכמתי להתפנות...

ומה שבטוח, בפעם הבאה שזה יקרה אני אתפנה שוב!!! לא סובלת יותר!!!
&nbsp
מה איתך? מה חדש אצלך? הקטנטונת גדלה?

למעלה