חג שמח, ואם לא אכפת לכם ...

shenavt

New member
חג שמח, ואם לא אכפת לכם ...

אשמח אם תעזרו לי במשהו קטן טקס פרסי עמ"י זמרת השנה : נינט טייב !!! פשוט מגיע לה קצת שקט, והרבה אהבה! אם זה לא במקום, ההודעה, אז תמחקו, מה גם שזה יכול לעזור לנו בכל מיני הצבעות משחק של תן וקח... בכל זאת חג שמח, ורק חיוכים ...

חמדונה

New member
כןןןןןןןןן שיואו את כ"כ צודקת!!!

לקבל פרס עמ"י זה מה זה עושה שקט בחיים!!! וגם נינט היא כזה טיפוס שרוצה שקט... בגלל זה היא עושה הכל הרחק מעיני התקשורת, היא פשוט שונאת את כל ההיסטריה סביבה. אגב, את לא חושב שצריך להצביע בטקס למי שבאמת מוכשר ומגיע לו לזכות? את מחליט איזה שיר יותר טוב לפי המצב הנפשי של הזמר? תתביישי!

Hosh17

New member
את מכירה את נינט?

את רוצה שהיא תסגור את עצמה בשירותים ולא תחייה את החיים שלה בגלל שהאזרחים רוצים לראות אותה מתנשקת ויוצאת לבית קפה והעיתונאים רוצים כסף בכיסים? אני לא אומרת שנינט לא עוזרת לתקשורת, כי היא לא במודע כן עוזרת להם (לדוגמא בהופעות האחרונות שלה היא נוהגת לומר כמה יהודה לוי בן זוג מדהים, וזה רכילותי נורא בעיני), אבל אני יכולה לומר לך שהיא ממש לא נהנית שנוברים בחיים שלה... לכל דבר יש גבול בכל מקרה, הצבעתי לנינט, למרות שנראה לי שקרן פלס תזכה. היא יענו יותר תרמה למוזיקה השנה. עשתה דיסק להראל סקעת, לעצמה, וממשיכה לכתוב למירי מסיקה.

לא הייתי מגדירה

את הדיסק של מירי מסיקה , קרן פלס והראל סקעת בתור תרומה למוזיקה הישראלית.

למעלה