חג שמח ואשמח פירוש

כוכב321

New member
חג שמח ואשמח פירוש

שלום רב לכן לפני זמן מה עשיתי פריסה אולם דברים השתנו בימים האחרונים והייתי רוצה לדעת מה יקרה פרסתי שאלה מה=6 מטבעות כוונותיו=נער החרבות של X = גביעים 7 כלפי=ארבע מטות בשבוע הקרוב=מלכת הגביעים סיכום= אביר הגביעים אשמח לשמוע האם קיימת אופציה לחידוש הקשר. רקע הקשר בינינו נותק לפני כחמישה חודשים .

batgalim

New member
ערב טוב כוכב../images/Emo41.gif

הייתי בכל זאת מבקשת לשמוע מה השתנה... האם עשית פעולה מסויימת על מנת לחזור אליו? חשוב לי על מנת להבין ולפרש את הפריסה כהלכה.

כוכב321

New member
לבת גלים

הוא מנסה לעשות מהלכים באמצעות גורם שלישי המקורב אלי והוא משדר מסרים כפולים לגבי חזרה הייתי מעונינת לדעת האם זה רציני מצידו או סתם גישושים באפילה? בתודה ויום נפלא לכולם.

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo66.gif

מה = 6 מטבעות כוונותיו = נער החרבות של X = גביעים 7 כלפי = ארבע מטות בשבוע הקרוב = מלכת הגביעים סיכום = אביר הגביעים הבחור עדיין לא החליט מה הוא רוצה בעצמו.. הוא מגשש כדי לראות מה מתאים לו ומה לא, אם כדאי לו וכו'. בכל אופן, אני חושבת שהוא רואה בך אופצייה לעתיד. כלומר, גם אם הוא מבולבל ולא יודע מה לעשות, את נמצאת אצלו בעדיפות גבוהה. אני חושבת שיש לו כוונות מסויימות כלפייך, אף על פי שהוא לא סגור עליהם כ"כ.

כוכב321

New member
תודה

תודה צליל יקרה אני חושבת שמה שאמרת נכון ואשמח לשמוע גם את פירושה של בת גלים. בברכת ערב טוב

batgalim

New member
הי כוכב../images/Emo41.gif הפירוש שלי ../images/Emo26.gif

מה=6 מטבעות כוונותיו=נער החרבות של X = גביעים 7 כלפי=ארבע מטות בשבוע הקרוב=מלכת הגביעים סיכום= אביר הגביעים נראה שאיקס לא יודע מה הוא רוצה בעצמו... שימי לב לקלף 7 גביעים המייצג אותו - אדם שלא יודע במה לבחור, במה באמת הוא רוצה והאם הבחירה שלו היא אכן זו האמיתית או שהינה אשליה בלבד... האם נפרדתם בעקבות בגידותיו של איקס? את מיוצגת ע"י 4 מטות הרומז כי הוא מודע לכך שאם בסופו של דבר יבחר בך ויחליט לחזור אליך - יצטרך לחיות במערכת זוגית קבועה ומבוססת ואולי לא בטוח שזה מה שהוא מסוגל לתת לך כרגע. בשבוע הקרוב לא נראה לי שיקרה משהו רציני ושתחזרו, הוא ימצא עדיין בחיפוש האמת הפנימית שלו, אולי יש אישה נוספת בחייו שכרגע הוא לא מסוגל לעזבה (מלכת הגביעים לפעמים יכולה להצביע על אישה אחרת, הכובלת אותו אליה באיזושהי תחבולה, מינית אולי...) אביר הגביעים רומז על פוטנציאל קיים, אך האביר הוא בעל רגשות נעלים, אופטימי ותמים מטבעו, ומשום מה זה לא מתיישב אצלי עם אופי הבחור, לנוכח נער החרבות המייצג את כוונותיו - הפכפך ולא יציב, אומר דברים אך לא עומד מאחריהם... שימי לב לקלף 6 מטבעות בתחילת הפריסה, כאילו הבחור "מאכיל אותך בלוקשים". התחושה שלי - שעדיף לך למען בריאותך הנפשית להתרחק ולעזוב קשר זה... אך כמובן - הבחירה היא שלך ואת זו שתחליט בסופו של דבר מהי הדרך שלך ומהן האינטואיציות שלך אומרות לגבי הענין. שיהיה לך רק טוב בלב

למעלה