חג שמח ובוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
חג שמח ובוקר טוב

המון, המון בריאות ונחת לנו ולאהובינו עד 120.

אמש הייתי בהקפות וממש נהניתי. הרוקדים הגברים רקדו בהתלהבות מרובה ואנחנו הנשים הרגשנו באמת התרוממות רוח. כפי שכבר אמרתי ברוך השם אפשר ליהנות ולדעתי חייבים ליהנות כול אחד במסגרת האפשרויות שלו.

חייבת להתוודות שלא תמיד אני מתחברת/זוכרת להגיב, אני למעשה מתנצלת לאחר יום כיפור. כול אחד יודע שאני קשורה לכול אחד ואחד
בקשרי הערכה ואפילו יותר, אז אל תתייחסו אם אינני מגיבה ישירות.
תודה.

יעלי

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום האחרון של החג-פעם הבאה זה בחנוכה...

היום מזג הרויר טוב ליום אחרון של טיולים..2 בנותי נסעו למצפה רמון..
עינת סימסה לי שלקרת הערב קור כלבים...הם הצדיידו מראש בבגדים חמים..
השנה לא יצאו מהארץ...יפעת נסעה לאיזה פסטיבל לנערף שם ללא קשר שעינת שם...
יום טוב לכולם..

|הדסה השמיעי קול , קוקוריקו תרנגול .

בוקר טוב וחג שמח . מישהו ראה, קרא ,שמע מהדסה , בדרך כלל , בשעה כזו היא אחרי שתי כניסות לפורום . היום מתחילה להתארגן ולארוז .
ביום ראשון נוסעים [בתחבורה ציבורית ] לשבוע ימים לאילת . האמת אני שונאת להיות שם כי נורא משעמם לי , אבל מה לא עושים בשביל שלום בית .
מחר הבן ומשפחתו חוזרים מטיול של שבוע ברומניה,
קניתי להם אוכל שיספיק עד יום שני/שלישי . הכל נמצא אצלי . יחזרו יאספו . לארוחת שישי הזמנתי אותם אלינו , עדין לא יודעים אם יבואו לאכול . מחר נהיה חכמים יותר .
שיהיה חג שמח לכולנו והרבה בריאות , תמר .

הדסהש1

New member
אני בדרך כלל נכנסת מוקדם

אך בימים האחרונים יש לי התכווצויות ברגליים שעד שזה נרגע אני לא יורדת מהמיטה.זה כואב מאוד.תהני באילת.אני לא אוהבת ולא אהבתי לנסוע לשם.כבר 18 שנה שלא הייתי שם ולא אסע כי אין לי מה לחפש שם.ויקר מאוד

הדסה ,

האם את לוקחת כדורי סימבהסטטין, [יש הרבה סוגים של סטטינים ] הם ניתנים להורדת רמת הקולסטרול בדם , אבל כמה מהם יכולים לגרום להתכווצות השרירים , בעיקר ברגלים , וזה מאוד כואב . תתיעצי עם הרופא שלך , אם זה מהסטטינים יתנו לך סטטינים אחרים . אצל בעלי ההחלפה עבדה מצוין, ולא רק אצלו . חג שמח והרבה בריאות .

חביף

New member
Q10 ומגנזיום גם עוזרים

להתכווצויות השרירים. זה כמו בהיריון הסבירה לי הגברת בענין ה- Q10 והמגנזיום.
לשניהם לא צריך אישור רופא, כי אלה תוספי מזון. מאז שעברתי לתזונה מאוזנת [ בגלל הסוכרת], העלאת כמות הירקות במזון שלי, נעלמו גם כל הכאבים, למרות שאני לוקח סטטינים במינון די גבוה.

מינהר

New member
להדסה, תמר ויעלי תודה על הברכות.

אשתדל להיכנס בשעות שהעינים יציקו פחות.
בענין איקאה- הבן שלי קנה שם שולחן וכסאות. כיון שהוא צעיר, הסגנון שלהם בסדר בשבילו. אבל הם מסדרים את הרהיטים בצורת קיט, חבילה. והחבילה היתה כבדה, ודומני שאינם נותנים הובלה. בקיצור, הבן שלי סחב את החבילה הכבדה אל האוטו ומשם אל הבית. היות ויש לו בעיות גב, הוא חטף אחרי זה התקף נוראי של כאבי גב, ופריצת הדיסק החמירה. מאז, ברשותכם, אני מקללת את איקאה.
לפי התמונות, הארונות שלהם דקיקים, ואני לא הייתי מכניסה דבר כזה הביתה.
סומכת רק על הרהיטים של הקיבוצים- גבעת ברנר, שומרת הזורע, צורעה, זיקים ועוד. הארונות שלי הם מסנדביץ באיכות טובה של נגרים מעולים מאור יהודה.

חביף

New member
בקר, כבר צהריים אצלי

אינני הולך לבתי כנסת, והקפות לא עושות לי דבר וחצי דבר. אני שקוע עכשיו בספר ששמו "תולדות יהווה" שמסביר את היווצרות הדת היהודית, הפוליטיקה מאחורי היווצרותה וכו' כך שגם התנ"ך מעניין אותי יותר כספר מיתולוגי, כמו המיתוסים הבינלאומיים האחרים, ולא כאיזה "דבר השם מירושלים". [ מי זה השם? האמונה בשם היא אמונה מיסטית בכך ששם הוא מהות האדם, ומי שיודע את שמך יכול לשלוט בך. ]
המרק הכתום שהכנתי נחל הצלחה. מרק הירקות שהכנתי שלשום עם בייקון וכנפי עוף חוסל אתמול.
היום נאכל כבד מוקפץ עם בצל, שום ותבלון מתון. ליד, אורז לבן, א-לה-התורכי הזקן [ אב'שלי אללה ירחמהו].

חג שמח?

לפני כמה דקות הביאו אלי את נאוה, אני כבר עצבנית ולא מעוניינת לפרט,
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאיני יכולה לשנות, האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים, זאת לא תפילה לאלוהים של בית הכנסת,
זו תפילה לכוח העליון הפנימי שלי, האלוהים של בית הכנסת לא מתאים לחיי,
להקפות אני כבר הרבה שנים לא הולכת, מאז שילדי היו קטנים ורציתי שילמדו
דברים, הפעם התחשק לי ללכת, כי אני צריכה משהו שיוציא אותי מהדיכי
שתוקף אותי במיוחד בחגים ומהמתח לקראת ה"טירום ניתוח" של אורי,
שמאוד מלחיץ את שנינו ולראות את שמחת החוגגים אולי היה קצת משחרר אותי,
אז עבר לי החשק,
בעניין הסטטינים, אני הפסקתי לפני שבועיים לקחת את הליפיטור, או יותר נכון
התחליף הגינרי שלו, ממילא כבר הגעתי למינון מאד נמוך והכולסטרול שלי
היה בסדר בבדיקה האחרונה שעשיתי לפני כמה חודשים, סיפרתי לרופאה
שהפסקתי והיא נתנה לי לעשות בדיקות, אבל לחכות שיעבור חודש מאז
שהפסקתי, הכי חשוב הוא שאני מתחילה קצת להרגיש שיפור קטנטן
בשרירים, בעניין התכווצויות, אני לוקחת כל ערב מגנזיום ציטראט, גם
אורי ובכל זאת מידי פעם יש לי התכווצויות, אז אני קמה יחפה למטבח,
לוקחת כמוסה בשם אנטי לג, שותה עם זה 1/4 כוס מי טוניק וזה עוזר,
רק מי שיש לו בעיית סכרת, צריך להתייעץ עם רופא בקשר למי טוניק,
תודה לאל, את הצרה הזאת עדיין אין לי.
ביי, אני הולכת לאכול ארוחת צהריים ואח"כ שנ"צ

הדסהש1

New member
אני לוקחת מגנזיום כל יום ושאר תרופות..ביום רביעי

אהייה אצל הראמטולוג שיסדר לי את עניין הקורטיזון שלא משפר את הכאבי פרקים
אולי זה שייך.בנתיים שיהיה יום שקט ורגוע..אני נחה לי ורואה סדרות שחא הספקתי..

מינהר , הבת שלי קנתה באיקאה

ארון נעלים וכוננית , מבחינה איכותית הם נראו בסדר ,מקווה שלא יאכזבו . אבל המשקל , שלא נדע ! היא היתה עם התינוק , ואני סחבתי את כל שנותי על גבי ,לכן ביקשנו עזרה מהקהל . חושבת שלא היה יורד מכבודם של האיקאיסטים , אם היו מעמידים כמה "מקררים" עם השלט , "צריך עזרה פנה אלי" , או "איקאה לשרותך " , כמו בכל סופרמרט שמכבד את עצמו , ולא יושבים כל היום וסופר שטרות .
חביף , יודעי דבר [דיאטיקנים ורופאים] , אומרים שאם רוצים לקחת תוספי תזונה צריך להתיעץ עם רופא . כי יש תוספים שמחזקים מידי , או מחלישים מידי את השפעתן של תרופות מסוימות . מצד שני , ניסיתי להתיעץ עם רופאת המשפ...... שלי , אמרה שאינה יודעת ושאפנה ליועצת הטבע בסופר פארם . האמת ,הן ,יועצות הטבע , באמת שולטות בחומר . יצא לי להתיעץ אתן מספר פעמים , ותמיד קיבלתי תשובה שסיפקה אותי , אבל המחירים שם, שלא נדע .
ציפי , אני יודעת שזה מאוד קל לתת עצות מרחוק , וכמו שאומרים , מה שרואים משם לא רואים מכאן , אבל כואב לי לראות איך את מתעצבנת וסובלת . אולי מדי פעם תגידי למשפחה שהיום את עם מגרנה /חום/החלקת על הרצפה . ושיוציאו אותך [ באותו היום ] מהסבב של נאווה . אני מאמינה שאת זוכרת טוב מאוד את גילך , וכל יום כזה ממש לא מוסיף לך בריאות , והמשפחה חייבת להבין זאת . להזכירך , מתח , לחץ נפשי ,עצבים ,כעסים ותסכול , מקצרים זמן המתנה לסוכרת, לחץ דם^, סטרוק וכל המשתמע מכך . ובגילינו , יותר קל להכנס למצבים האלו מאשר לצאת מהם .
ציפי , הכל מאהבה , ואם דחפתי את אפי עמוק מדי , אני מצטערת ולוקחת הכל בחזרה .
שיהיה לכם הרבה בריאות ואושר , ורק טוב , תמר .

למעלה