נותנים לו לעשות הכל, ואחר כך מתפלאים
הנאשם המפורסם מתנהג כמו נירון קיסר: רומא בוערת והוא חוגג.
מי אשם?
כל האספסוף שבוחר בו.
זה האספסוף שעיקרו ממקומות מרוחקים מהמרכז, ואחר מתלוננים על חודשים להמתין לרופא מומחה, על חינוך קלוקל, משקים נסגרים , נכים ונזקקים מתבוססים בבוץ, יוקר המחיה מטפס לגבהים - והם ממשיכים לבחור בו במסע התאבדות משותף.
אז מה הפלא שהוא ממשיך להתנהג כמטורף - חצי מליון מיטה במטוס, מטוס פרטי ב-800.000.000 ארמון פרטי ב- 700.000.000 , כל שבוע טיסות לחו"ל וחיי פאר במלונות פאר וכל מה שסביבו , נותן מיליארדים לחרדים שלא מכירים בחוקי המדינה ומסרבים לשרת את המדינה ולא מצייתים לחוקיה ("ייהרג ולא יעבור לשרת בצבא", נותן מיליארדים למתנחלים שבכלל לא גרים בישראל- העיקר שיצביעו בעדו.
ואחר כך יש לו את החוצפה לאמר שהעם בחר בו (הבוחרים בו 12.5% מאזרחי המדינה בלבד) וכל זה על חשבוני כאשר אני צריך לשקול כל גרוש, כאשר לי הירקות והפירות עולים ביוקר, כאשר אני ממתין בתור שעות לטיפול רפואי וכו וכו
זה לא מטורף ? מתי היה פעם אחד כזה ?
כעת הוא תוקע את המדינה ומטריף את כולם כבר שנה שלמה וזה ממשיך רק כיוון שהוא רוצה להתחמק מאחריות על פשעיו שהוא מואשם בהם, והורס לשם כך מדינה שלמה, וכל מלחכי הפינכה שלו מחרים-מחזיקים אחריו מפחד שיצטרכו להיפרד מכיסאותיהם. כיוון שאין לא שום עכבה מלפטר מי שאיננו מלחך את פינכתו
הוא הורס את המדינה וכל הזמן מתבכיין "אכלו לי שתו לי", תוקף את מוסדות הממשלה והחוק, אלו שהוא אמור להיות הראש שלהם, עושה הכל לקעקע את מה שכבר נשאר מהדמוקרטיה, העיקר שיהיה פריץ ודיקטטור יחד עם משפחתו המטורללת, ובשיתוף עם הדתיים שואף לממשל דיקטטורי-תיאוקרטי כמו ספרד בימי האינקויזיציה.
איפה נשמע שעבריינית מורשעת מנהלת את המדינה מאחורי הקלעים? זאת שאמרה שהמדינה קטנה עליו והם ירדו לאר"הב ושנמדינה תישרף !!!
איפה נשמע שאדם בהיותו שר הורשע בפשע בקלון ונשלח למאסר, וכעת הוא שר הפנים ?
איפה נשמע שאדם שצהל סרב לתת לו את הרמט"כלות בגלל עבירות פליליות הוא מתמנה לשר. ?
איפה נשמע שמי שחשוד בפלילים ממשיך להיות שר. ?
איפה נשמע שמי שחשוד בפלילים ממשיך להיות השופר של הממשל ?
איפה נשמע ששרה בממשלה אומרת ששלטון החוק איננו מעל החוק...
איפה נשמע ששר משפטים תוקף את משרד המשפטים והשופטים והתביעה, ואומר שאין חובה לציית לפיקת בית המשפט...?
ועוד היד רחבה על חשבוננו.
כולם השתגעו תחת המטריה של הנאשם המפורסם.....
מי שאשם בכל הם האספסוף המתלהם שבוחר בו, צועק "ביבי המלך", מקלל כמו עבריין או זונה נחותה, ומשתמש באלימות ונושא שלטים כמו שנושאת האשה המבוגרת: "שמאלני הגבר הוא שמאלני בקבר ואמא שלהם זונה",
או:"שומרים על המדינה, עוצרים את ההפיכה השלטונית" (מה קרה? קם מרד בצבא נגד הממשלה, כבשו את ארונו של הנאשם? טנקים ברחובות? - מה זה "הפיכה שלטונית"...)
ועוד כהנה וכהנה.....
וכך הוא מרשה לעצמו להתנהג כפריץ, לשקר ולרמות ללא הרף, ואז להפיץ פוטומונטאז' שיקרי ועוד ועוד.
הבעיה המרכזית היא שמי שרוצה להחליף אותו הוא לא יותר טוב ממנו, וגם המפלגה שכנגד, אמרה דבר אחד ובמצע שלה דברים אחרים
ואנחנו נשארים עם כל הפוליטיקאים השקרנים רמאים נוכלים וגנבים.