חג שמח וכשר לכולםם!!!

סער ג1

New member
חג שמח וכשר לכולםם!!!

אז אחרי שנה מלאת שביתות ומבחנים, מגיע לו החג עם המצות, האביב ובעיקר החופש שאנחנו כל כך זקוקים לו - פסח. ספרו לנו - איך אתם מתכוונים לחגוג את החג השנה? בלימודים לבגרויות? או בשינה עד מאוחר? או סתם בלהישאר בבית מול המזגן...?

amit678

New member
חג שמיייח ../images/Emo13.gif

סוף סוף זה קורה, אחרי שבוע של ירידות מצד אחותי הממורמת עוד מאז השביתה שהיא למדה בעוד לי היה חופש ענק על זה שעכשיו אני צריכה ללכת לבית ספר בעוד שלה יש חופש (היא ביסודי אם זה לא היה ברור...) גם אני יצאתי לחופש פסח!! (טוב, טכנית מחר אני יוצאת לחופש אבל היה לנו אתמול ושלשום טיול שנתי אז לא הלכתי היום לבית ספר ככה שבשבילי-החופש התחיל!!!). אני הולכת לנצל את זה לשינה (רק בבקרים, בלילות אני מתכוונת לצאת
), כיף, ובהמשך החופש אני גם יוצאת לטיול של הצופים!!! חג שמח לכולם!!!

תכנונים: ../images/Emo29.gif 1.לנסוע לתל אביב עם חבריקו 2.לנסוע לT מרקט 3.ללמוד למתכונת בספרות/: 4.לישוןDD=

flora non

New member
בתוכניניישן... ^^

לישון. ללמוד מתמטיקה. ללמוד ללשון. למצוא כבר את המחברת בהיסטוריה! עוד קצת לישון. להתחיל כושר. יציאות עם חברים. ללכת להופעה של להקה אוזבקיתXD(נשבעת! אימא שלי גררה אותי לזה בזממה!). ושוב, לישון... :)

נעה 124

New member
חד שמח!../images/Emo161.gif

קודם כל היה את המחנה פסח שחזרתי ממנו אתמול, שהיה אחד הדברים הכי כיפיים אי פעם היום אני נוסעת לסדר אצל סבא וסבתא שלי, ובשאר החופש אני בטח בעיקר אשן ואראה טלוויזיה.. עד שבסוף החופש אני אזכר שיש לי המון שיעורים ואז אני אתבאס ואשב לעשות אותם

למעלה