חג שמח וכשר לכולם
צ ציפורלילה New member 21/4/05 #4 אביב הגיע, פסח בא ../images/Emo140.gif חג שמח לכולם תהנו מהחג, מהמשפחה, ותזהרו מהמצות וכמובן הרבה בריאות לכולנו!
אביב הגיע, פסח בא ../images/Emo140.gif חג שמח לכולם תהנו מהחג, מהמשפחה, ותזהרו מהמצות וכמובן הרבה בריאות לכולנו!
Y yaldasukar New member 21/4/05 #5 פסח נפלא לכולם!!! ../images/Emo157.gif בס"ד שיהיה לכל עם ישראל חג שמח וכשר תעשו חיים, תאכלו הרבה ושתהיו לי בריאים ד"ש לאליהו
פסח נפלא לכולם!!! ../images/Emo157.gif בס"ד שיהיה לכל עם ישראל חג שמח וכשר תעשו חיים, תאכלו הרבה ושתהיו לי בריאים ד"ש לאליהו
א אילת החן New member 22/4/05 #8 חג חרות שמח לכולם! שנזכה לחרות במחשבה, באורח החיים- חרות ואהבה, אביב ואורה. אילת.
י יוני מרגיש בריא New member 22/4/05 #9 בקשר לתיזהרו מהמצות.. למה??? יש מימה להיזהר? אני אוהב מצות בכל מיני אופנים, מבושלות, או מטוגנות וכאלו, ואני באמצע טיפולים, זה מזיק?
בקשר לתיזהרו מהמצות.. למה??? יש מימה להיזהר? אני אוהב מצות בכל מיני אופנים, מבושלות, או מטוגנות וכאלו, ואני באמצע טיפולים, זה מזיק?
צ ציפורלילה New member 22/4/05 #14 אני אסביר ../images/Emo157.gif התכוונתי שמצות.. אם אתה מתכנן להוסיף עוד חדר בבית, יכולות לשמש כחומר בניה. אני חושבת שכשהם מיהרו לצאת ממצריים, הם לקחו את הטיט במקום את הבצק..
אני אסביר ../images/Emo157.gif התכוונתי שמצות.. אם אתה מתכנן להוסיף עוד חדר בבית, יכולות לשמש כחומר בניה. אני חושבת שכשהם מיהרו לצאת ממצריים, הם לקחו את הטיט במקום את הבצק..
א אביתר27 New member 22/4/05 #10 חג שמח ../images/Emo161.gif וואו שנה שעברה בפסח, בדיוק הסתיימו להן ההקרנות, אחרי תקופה קשה של כימו'. שהחג הזה יביא לכולם, מזור בריאות ואושר חג שמח לכולם
חג שמח ../images/Emo161.gif וואו שנה שעברה בפסח, בדיוק הסתיימו להן ההקרנות, אחרי תקופה קשה של כימו'. שהחג הזה יביא לכולם, מזור בריאות ואושר חג שמח לכולם
ל לולו הקטנה New member 22/4/05 #13 חג שמח לכולם... המון זמן לא הייתי פה,,, וזה אומר שהכל בסדר ואני עסוקה... מאחלת לכולם חג שמח והמון בריאות.
חג שמח לכולם... המון זמן לא הייתי פה,,, וזה אומר שהכל בסדר ואני עסוקה... מאחלת לכולם חג שמח והמון בריאות.