אור יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif
אני קצת חולה בשבועיים האחרונים (שפעת שלא עוברת) אבל חוץ מזה הכל ממש מצויין, תודה על ההתעניינות...
אולי כולנו קצת שקטים........
אני בטוחה שהילדים נותנים לך המון כוח, אין לי שום ספק בכך. אני בהחלט מרגישה את זה כבת של... זה בהחלט מבגר, וזה הצד החיובי בכל העניין (אני תמיד אומרת שלכל דבר יש משהו חיובי - צריך להחכים למצוא אותו... ).
זה שאת קודם כל אמא ואחר כך חברה זה נהדר בפני עצמו, בלי שום קשר למחלה של בעלך. אצלנו ההורים תמיד נחשבו לחברים בנוסף להורים ואני באמת חושבת שזו דוגמה מצויינת, וכפי שיש טעויות של הורים שהילדים ישתדלו לא לחזור עליהן, כך אני בקטע הזה אנהג כמוהם, ואני בטוחה שגם הילדים שלך בהגיע הזמן יזכרו את זה ויקחו מכם דוגמה. המון תלוי בבית, ובילד עצמו, אבל מאיך שאני מכירה אותך כאן בפורום, הילדים שלך יקחו את כל הכלים שאת ובעלך נותנים להם, הם יבחרו נכונה ויתמודדו בצורה טובה עם "מכשולי" החיים. מה שלא הורג אותנו, מחשל אותנו - בכך אני בטוחה. היו חודשיים במשך השנה האחרונה שאני חשבתי שאני לא אשרוד, אני תמיד נזכרת בזה כי החודשיים הקשים האלו הם שהביאו אותי ואת אא שלי לאיפה שאנחנו היום. אלה היו חודשיים שליליים וקשים אבל עובדה שגם בזה מצאתי את הטוב, זה שנקשרנו כל כך וזה שזה גרם לי להתבגר מהר ולעמוד לצידה, בניגוד לאחותי (שרק עכשיו התעוררה...
) למשל... ובכך אני גאה!! וואו, בר המצווה ממש קרוב... מקווה שאת לא עובדת קשה מדי ושיש לך מספיק עזרה. בכל מקרה אני בטוחה שעם כל האהבה שאת משקיעה בזה - הכל יצא מושלם!!
המון המון מזל טוב כבר מעכשיו לעוז!!
שיהיה לך ולכולם יום נפלא, רומי