חג שמח ומאושר לכולם!!!!!

אור/2

New member
חג שמח ומאושר לכולם!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

נראה לי שמהיום פשוט הסתבכתי...... מקוה שלא קבלתי החלטות שגויות להכניס את בני לפורום.
סיאמית,מה חדש? לאן נעלמת לי? עדין "מחוברת" לטלויזיה? אשמח לשמוע איך את מרגישה, זה הכי חשוב. המשך ערב נעים!!!!

RomiVais

New member
חג שמח גם לך אור - ולכולם!! ../images/Emo24.gif

הגזמת עכשיו...
למה את חושבת שמהיום הסתבכת בגלל שהסכמת שבנך ישתתף? אתם חלק מהמשפחה ולא רק הבן שלך מוזמן - אלא שאר משפחתך גם - מי שרק ירצה יתקבל כאן בזרועות פתוחות כאלה
גם אני בדיוק חשבתי שסיאמית לא אמרה הרבה בימים האחרונים... וגם את היית קצת שקטה, אז מה שלומך אור? מה שלום בעלך? והילדים? מקווה שכולם בסדר ואתם פשוט עסוקים עם החג והבר מצווה... סיאמית - הכל בסדר יקירתי? מה שלומך? מה שלום ~א~? שיהיה לכולם חג שמח ויום נפלא, אוהבת, רומי

אור/2

New member
לרומי, חג שמח ובוקר טוב!!

גם את שקטה קצת לאחרונה, הכל בסדר בבית? אל תקחי אותי ברצינות מידי לגבי בני, יאמר לזכותו שהוא וביתי פותרים את כל בעיות המחשב שלי בסבלנות רבה. לא פעם אפילו הקלידו במקומי עבודה כדי להקל עלי. בהשוואה לילדים שאני רואה גם "מרשים" לי זמן מחשב.(שלא יקרא ויתחרט)
מאז המחלה של אישי הילדים נותנים לי הרבה כוח, והם גם יודעים זאת. את בוודאי מרגישה זאת כבת של... שהחיים בבית כמו שלנו מבגרים מאד את הילדים בהשוואה לחבריהם. אני קודם כל אמא שלהם ואח"כ חברה, כי כך אני מאמינה שהם צריכים. חברים מקיפים אותם והרבה. אני יודעת שילד צריך לשמוע גם דברים שלא הכי אהב/אוהב אך מתוכם יבחר / יסנן / ישפוט / יקבל החלטות ויקח את הכלים להתמודד עם חייו. ומי כמונו שהתמודדויות בהחיים לא קלות בכלל. אני במרתון בר המצווה של בני, ביום חמישי הקרוב הוא עולה לתורה, ובשבת בבוקר האורחים בביתי. שיהיה יום נעים!!!

אור/2

New member
סיאמית, את חסרה לי...... ../images/Emo7.gif

הכל בסדר אתך ועם ~א~ ? אם את עסוקה בגלל החגים, זה בסדר. רק השאירי איתות....
את חסרה לי
אור

RomiVais

New member
סיאמית, אני מסכימה עם אור... ../images/Emo24.gif

אני מקווה שהכל בסדר אצלכם ושאתם פשוט עושים חיים וכבר אין זמן לפורום
בכל מקרה, את זוכרת מה אמרנו לאור לגבי האישור? גם לך אין אישור יקירתי
אני צוחקת....... תשמרי על עצמך וד"ש חם ל~א~ שולחת לך חיבוק
גדול ונשיקה
רומי...

סיאמית

New member
אני פה! אני פה! ../images/Emo23.gif

אבל לזמן קצר... הכל ממש בסדר גמור - לא לדאוג
. פשוט החג הזה גדוש נורא! או שבאים אלינו (הרגע הלכה חברה שבאה לאכול איתנו צהריים) או שאנחנו מתארחים... עכשיו סוף-סוף הבית שקט אז אני אנצל את זה בשביל לקרוא קצת (ספר מתח באנגלית "roses are red") ולנוח עד הערב. כי בערב יבואו זוג חברים. היינו בבוקר בחוף הנכים - כיף! אויר טוב, עיתונים וספרים וקצת שקט... אנחנו הולכים לשם די הרבה בשבתות. אתמול היינו אצל ההורים שלי לארוחת ערב חג (אמא שלי, ד"א, בשלנית חד-פעמית). ~א~, לפי דעתי, מעדיף לשבת אצל הורי בגינה ולרכל עם אמא שלי, על פני כל בילוי אחר! אני הולכת לשכב קצת ולהתחבק עם הספר שלי... נשיקות לכולכם - נתראה מחר!

RomiVais

New member
היי סיאמית - שמחה מאוד לשמוע!! ../images/Emo24.gif

תיארתי לעצמי שהחגים אשמים
אבל עדיין, שלא תחשבי שזה בסדר - אז הערנו לך...
אני שמחה שאתם נהנים - תמשיכו כך!!
שיהיה לכם ערב נפלא, נשיקות, רומי

אור/2

New member
שמחה שהכל בסדר.... ../images/Emo24.gif

נהדר שהחגים עברו בכף, שימשיך כך. מספיק רק שתכתבי הודעה קצרה, אדע שהכל בסדר. גם אני בימים אלה די עסוקה, כנראה שבשבוע הבא אחזור עם חויות. המשך נעים!!!!

ODED99AA

New member
על זה נאמר

rosses are red vilets are blue i´m reading a book and so will you לא לתקן אותי על שגיאות כתיב אני יודע שיש לי יום טוב(למרות שכבר לילה) לכולם

RomiVais

New member
אור יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אני קצת חולה בשבועיים האחרונים (שפעת שלא עוברת) אבל חוץ מזה הכל ממש מצויין, תודה על ההתעניינות...
אולי כולנו קצת שקטים........
אני בטוחה שהילדים נותנים לך המון כוח, אין לי שום ספק בכך. אני בהחלט מרגישה את זה כבת של... זה בהחלט מבגר, וזה הצד החיובי בכל העניין (אני תמיד אומרת שלכל דבר יש משהו חיובי - צריך להחכים למצוא אותו... ).
זה שאת קודם כל אמא ואחר כך חברה זה נהדר בפני עצמו, בלי שום קשר למחלה של בעלך. אצלנו ההורים תמיד נחשבו לחברים בנוסף להורים ואני באמת חושבת שזו דוגמה מצויינת, וכפי שיש טעויות של הורים שהילדים ישתדלו לא לחזור עליהן, כך אני בקטע הזה אנהג כמוהם, ואני בטוחה שגם הילדים שלך בהגיע הזמן יזכרו את זה ויקחו מכם דוגמה. המון תלוי בבית, ובילד עצמו, אבל מאיך שאני מכירה אותך כאן בפורום, הילדים שלך יקחו את כל הכלים שאת ובעלך נותנים להם, הם יבחרו נכונה ויתמודדו בצורה טובה עם "מכשולי" החיים. מה שלא הורג אותנו, מחשל אותנו - בכך אני בטוחה. היו חודשיים במשך השנה האחרונה שאני חשבתי שאני לא אשרוד, אני תמיד נזכרת בזה כי החודשיים הקשים האלו הם שהביאו אותי ואת אא שלי לאיפה שאנחנו היום. אלה היו חודשיים שליליים וקשים אבל עובדה שגם בזה מצאתי את הטוב, זה שנקשרנו כל כך וזה שזה גרם לי להתבגר מהר ולעמוד לצידה, בניגוד לאחותי (שרק עכשיו התעוררה...
) למשל... ובכך אני גאה!! וואו, בר המצווה ממש קרוב... מקווה שאת לא עובדת קשה מדי ושיש לך מספיק עזרה. בכל מקרה אני בטוחה שעם כל האהבה שאת משקיעה בזה - הכל יצא מושלם!!
המון המון מזל טוב כבר מעכשיו לעוז!!
שיהיה לך ולכולם יום נפלא, רומי

אור/2

New member
לראות את הכוס המלאה ...... ../images/Emo48.gif

זאת הדרך הנכונה לחיים!!!! מקוה שאת שומרת על עצמך, לא מזיק קצת ויטמין סי,אם את לא מקבלת את זה טבעי, מתזונה מתאימה. התקופה הזו מועדת ..... האיש שלי לקח חיסון ולדעתי לא משפיע עליו כל כך טוב. נקוה שיעבור את המשברון הזה. תודה על הברכות, אני בשיא הפעילות בימים אלה ואם לא תשמעי ממני בסוף השבוע, אל תדאגי. המשך נעים!!!

RomiVais

New member
היי שוב אור... ../images/Emo6.gif ../images/Emo65.gif

לגבי הכוס המלאה, זה ממש ככה... זה מדהים כמה הכל נראה טוב יותר כשחיים במחשבה כזאת.
כן, אני בהחלט שומרת על עצמי - תודה!! מחר אני עושה בדיקות רק לוודא שאין חוסרים ושהכל בסדר!!
מקווה שבעלך ירגיש טוב יותר, אם החיסון גרם לו לתופעות לוואי.. העיקר שלא תהיה לו שפעת במהלך החורף - חייבים להיזהר, אולם אם החיסון מזיק לו - שנה הבאה אולי שלא יעשה (כמו שסיאמית אמרה שלא עשה לה טוב החיסון אז היא לא עושה). אם את מבקשת כל כך יפה, בוודאי שיש לך אישור לימים הקרובים ולסוף השבוע... לא נדאג כי הודעת לנו - אבל בהחלט נחשוב עליך - זו הבטחה!!
בהצלחה כמובן, ושיהיה לך לילה טוב ויום נפלא מחר, חיבוק גדול
רומי...

סיאמית

New member
ויטמין C!!!! אני מאוד בעד... ../images/Emo24.gif

כל פעם שנדמה לי שמתחיל אצלי אפילו אי נוחות קטנה בגרון אני לוקחת ויטמין סי. רומי´לה, לשתות הרבה (פושר, לאו דוקא חם...) ולא לעשן (אופס! זה אני...
) ולא להתאמץ. פשוט להרוג את השפעת כשהיא עוד גור. אמא שלי מאמינה גדולה במרק עוף... הטירוף של החגים נרגע, סוף סוף! לצערי אני לא מצליחה להתחבר לפורום מהעבודה כי המקינטוש מאוד בעיתי כשזה מגיע לעברית וכאלה... דווקא לפורומים אחרים אני כן מצליחה להתחבר (לא בתפוז, בתפוז אני רק יכולה לקרוא הודעות שלכם אבל לא לשלוח הודעה בעצמי - אוף!!!) חבל... אני נורא אוהבת לגלוש במקום לעבוד
אין כל חדש אצלנו, היום הייתי במכון כושר (שונאת את זה!!! אבל חייבת...). בנוגע לחיסון - ~א~ עושה כל שנה, ואני לא. פשוט מרגישה שזה לא נכון לי ואני אפילו לא יכולה להסביר למה. ד"א, מעולם (טפו טפו טפו) לא חליתי בשפעת, רק הצטננויות למיניהן. לעומת זאת, לפני חמש שנים בערך עשיתי חיסון נגד שפעת במקום העבודה שלי... ושבועיים אחרי זה הייתי מאושפזת במאיר עם ההתקף הראשון שלי (של טרשת כמובן). היה כיף! כל הדיקורים המותניים האלה... אני כבר המון זמן בלי הקופאקסון!!! הפסקתי לספור. כמה זה? עשרה ימים, לא? עכשיו ~א~ מזריק לבד כל ערב ובתור פיצוי אני "מסדרת" לו את המזרק באוטוג´קט (המכשיר שפחדנים מזריקים איתו
) וגם בודקת שאין לו בועות כי הוא נורא מזלזל בעניין הבועות ואני ממש פדאנטית בעניין הזה. שום בועה! לא במשמרת שלי! זהו, אני הולכת לבדוק מה שלום הטליבאן בטלוויזיה. נשיקות לכולכם!

RomiVais

New member
סיאמית יקרה ../images/Emo24.gif

תודה על העיצות!!
החגים היו ממש טירוף, אני אפילו לא יודעת באיזה יום אני חיה - ממש נורא!! אבל זהו, עד חנוכה יש לנו חופש מהחופש
מי לא אוהב לגלוש במקום לעבוד?
אני צריכה לזכור את זה בחיפושי העבודה...
זה מצויין שאת יודעת להבחין בין מה שטוב לך או רע לך, זה הדבר הכי חשוב לדעתי, להכיר את הגבולות שלנו ואת מה שמזיק לנו. באמת עבר קצת זמן מאז שהפסקת עם הזריקות, אני מבינה שאת מרגישה מצויין - ואני מאוד שמחה על כך!! שיהיה לכם ערב נפלא, ד"ש חם ל~א~ רומי

למעלה