חג שמח ומהנה לכולם/ן

קוואנט

New member
מעבדות לחירות

הלוואי שבשנה הבאה נהיה חופשיים להיות בחופינו ללא מציקים, הלוואי שבשנה הבאה יהיו לנו מקומות רבים הרבה יותר שיארחו אותנו, הלוואי שבשנה הבאה אנשים יהיו סובלניים הרבה יותר כלפי הנטוריסטים, הלוואי שבשנה הזו, נצא מעבדות לחירות.
חג שמח
, ומלא באביביות, חירות ואושר גדול.
קוואנט

sl 3977

New member
../images/Emo13.gifקוואנט../images/Emo45.gif

אתה צודק בכל מילה ב100% ואני מסכים עם כל מה שכתבת ומייחל לעצמינו שמה שכתבת באמת יתגשם וייצא לפועל אני מתכוון להגיע ביום שישי למתחם פשוטי העם עם כמה חברים מי מחברי הפורום יהיה שם? את כל חברי הפורום שיהיו בבומבמלה אני מאוד אשמח להכיר האם יש במתחם פשוטי העם פינות מוצלות לאלה שיש להם עור בהיר שמשיות סככות וכד' איפה כל חברי הפורום חנה גבי גיורא אורן מאיה וכל השאר לאן נעלמתם לנו? אנחנו רוצים אותכם כאן איתנו

40גבי

New member
אני לא נעלמתי

אני עוקב אחרי הפורום כל הזמן , ומגיב כשיש לי מה. לבולבמלה לא אגיע לצערי , אבל למפגשי העמותה ורגרופינג כן. אז אני ממש כאן איתכם כל הזמן
חג שמח גבי

sl 3977

New member
מזה רגרופינג?

ובאיזה סוגים של מקומות זה מתקיים?

קוואנט

New member
הריגרופינג

בשנה שעברה אורן התחיל להקים גרעין נוסף של נטוריסטים, על מנת לקדם את הפעילות הנטוריסטית בארץ צעד אחד קדימה. מדי פעם עורכים פעילויות בגרעין החדש, וניתן לקבל מידע על הפעילות הזו ב[email protected]. בעתיד הקרוב מתוכננות פעילויות שונות, אך כיוון שהכל עדיין בשלבי ארגון, עדיין אין פרטים מדוייקים
.
קוואנט

giora10

New member
מועדים לשמחה לכולם../images/Emo41.gif

חג אביב שמח ומועדים לשמחה לכולם. לא נעלמתי... אני עסוק בעבודתי, וברירת המחדל שלי בימים שאני עסוק, זה הפורום שלי בהייד פארק, שגם הוא מחוסר תגובות. למי ששאל...לא אהיה בבומבמלה, אך בשבת הקרובה אהיה בחוף נווה מדבר.

O r e n E

New member
ריגרופינג

קוואנט ידידי היקר, ממש לא נעלמתי עם כי אני עמוס לעיפה בזמן האחרון (ולא מתלונן). כמו גיורא גם אני עוקב באופן יומי בשלושת הפורומים. הזכרת (ותודה רבה על כך) את נושא הריגרופינג שהוא בהחלט בייבי שהתחלנו להריץ ושותפים בו אפורצ'יק, ארז התותח, אוהד ואודי ולך יש בהחלט את החלק שלך. אני מאוד אשמח לעזרה בסגירת הקצוות של הספא ופעיליות נוספות שמתוכננות. מכיון שיש לי עומס נקודתי, הייתי שמח עם מישהו (יזם בנשמתו) יוכל לתת את הפוש הדרוש למשימה. מי שמוכן להרים את הכפפה, מוזמן לכתוב לי בדוא"ל ואצור עמו קשר. חג שמח לכולם אורן

למעלה