חג שמח, ומישהו ראה כולבוטק אתמול?

ששרון

New member
חג שמח, ומישהו ראה כולבוטק אתמול?

אני מזועזעת הראו שם רופא "בפעולה", אורתופד מבוגר, מכובד, ידוע שם, עם כיפה על ראשו, שבבדיקות , במקום לבדוק תלונות כמו כאבי גב עקב תאונת דרכים (וויפלש), עסוק בלמשש לאורך דקות ארוכות את החזה של החולות. למותר לציין שאחרי החשיפה של אתמול (הראו אותו בשידור חי עושה את זה ל-3 תחקירניות שונות...+תלונות של חולות אמיתיות שסיפרו על זה..)- הוא מחוסל.

מיקה51

New member
גם זוהרה נפלה קרבן למעשים מגונים

שביצע בה רופא חג שמח לכולם

daud

New member
אני בדיוק הדבקתי אריחים אבל.....

הטלויזיה היתה דלוקה ו שמעתי פשוט נורא, אני נדהמתי איך הוא מעז לנסות דבר כזה ואפילו יותר מאיך שמכבי הגיבו על התלונות!!! הם נזכרו להזדעזע רק אחרי שהטלויזיה התערבה בעניין. פשוט מדהים לאיזה שפל חולני יכול להגיע אדם, איך הוא יכול להגיע לריגוש כלשהוא מלגעת במישהיא שכלל לא מעוניינת בו ובהקשר שאין בינו ובין סקס אמיתי כלום!!! אני לא יודע מה להרגיש לגבי כזה יצור אם לשמוח שיטפלו בו בכלא כמו שמטפלים בסוטי מין או לרחם עליו בגלל שהוא חולה!!! ו רק מלחשוב שמדובר בדפוס שחוזר על עצמו כבר שנים (את אחת המתלוננות הוא תקף לפני 3 שנים)!!! רק תחשבו כמה מאות ואולי אלפי נשים נפגעו ולא העזו להתלונן!!! אני כבר יכול לאמר לכם מה יגיד רפי גינת בתוכנית הבאה של כלבוטק. "בעקבות החשיפה הגיעו למערכת כלבטק ולמשטרה פניות רבות של נשים שגם הן נפלו קרבן לאורטופד הממשש"

mira ker

New member
אין לכם מושג כמה התופעה הזאת נפוצה.

הרבה נשים פשוט מתעלמות ועוברות לרופא אחר. מי יכול להאמין לחולה, הרי הוא רופא מכובד. ולמה להתחיל ללכת למשטרה, להעיד, לבית משפט. סתם מוציא אותך ממעגל החיים. הרבה נשים לומדות על בשרן לא ללכת לרופא סוטה, או שהן מגיעות עם הבעל, עם חברה. הנשים כל הזמן מאויימות, גופנית ונפשית. רובינו למדנו להסתדר עם זה. כלומר להעלים עין. אין סוף להטרדות. יהיה טוף מירה

nikonit

New member
ראיתי והזדעזעתי...../images/Emo46.gif

כן, גם ממה שהרופא הנ"ל עשה... אבל הרבה יותר, מהמערכת הצהובה של כולבוטק, שבמקום להפנות את המתלוננות למשטרה, ולמשרד הבריאות, שלחה שתי נשים להיות מוטרדות מינית!!!!!! כן, לגמרי במודע, ומתוך הבנה מה מצפה להן, המערכת הסקסיסטית של התוכנית הזאת גרמה לשתי נשים להפקיר את גופן, כשהן יודעות מה מצפה להן, ובכל זאת הן חסרות אונים!! והערת אגב - אין בחוץ בלשים שיפרצו פנימה כשהד"ר הנכבד יתחיל במעשיו. כל מה שיש להגנתן הוא מצלמה מתעדת, שכפי שהעידו בעצמן, לא הקלה כהוא זה על התחושה הקשה. כדי להגן על עצמו, הדגיש מר גינת הנכבד, כי השידור הוא בהסכמת התחקירניות. לו אני הייתי עוברת חוויה משפילה כזאת, ועוד התואנה של "שליחות עיתונאית", הייתי רוצה להרגיש לפחות שיש ערך לחוויה הנוראה שעברתי - התמונות ישודרו והאיש יענש! מכאן, שכל שנותר לאחר מעשה לתחקירניות הללו הוא לאשר את פרסום הכתבה! ולסיכום - בוז לרפי גינת ולכל מערכת כולבוטק על עריכת התחקיר בדרך בה נעשה, ובוז לערוץ 2 שהסכים לשדר את התוכנית, ובכך לתת להם פרס. אם מישהו רשם לפניו את הכתובת לתגובות שפורסמה בתום המשדר, אשמח לקבל אותה כדי לקבול בפניהם על כך, כמו כן בעיני ראוי לכתוב למערכות עיתונים נגד התוכנית הזו, ואם יש גורם מפקח לשידורים - להגיש אליו תלונה כנגדם. וחוץ מזה, חג שמח לכולכם הרבה בריאות, ניקונית.

daud

New member
גם אצלי עלתה המחשבה הזו ו...

העמדתי את עצמי במקום התחקירניות. ו בתור עיתונאי אם הייתי ניצב המצב דומה בו רופא או רופאה היו מטרידים מינית והיתה לי אפשרות לחסוף אותו או מול פני כל האומה או מול המשטרה בלבד אז הייתי מעדיף לעשות זאת מול פני האומה!!! די ברור למה כי ככה פתאום מעוד איזה "מקרה" של הטרדה מינית הוא הופך ל"רופא הסוטה מכלבוטק" וככה אפשר לאמר שזהוא!!! הוא גמר עם הקריארה שלו!!! לא עוד מקרה שיקבל שלילת רשיון רופא לכמה שנים ואח"כ יחזור לעבודה כאילו כלום לא קרה!!! מה דעתך על כך ניקונית ?

ששרון

New member
גם אני תהיתי איך התחקירניות

הסכימו לעבור את זה... ??? לפחות הרופא הזה כבר לא ימשיך כמעשיו

mira ker

New member
הן היו מוכנות לעבור את זה כי הכינו

אותן ל"שחק". כך הן לא נפגעות.

daud

New member
את בטח מתכוונת נפגעות פחות

אני מניח שאם הייתי במקומן אולי הייתי מרגיש מבחינת הסיטואציה שאני בשליטה כי אני היוזמה ביידי מתוך עצם העובדה שאני יודע לקראת מה אני הולך ומתוך עצם העובדה שאני נושא ציוד הקלטה וצילום. ו כמובן ההרגשה של השליחות בכך שאני מביא לחשיפתו של סוטה. אבל מעבר לכך אני מניח שלא הייתי מרגיש טוב בזמן הזה ו גם אח"כ אני מקווה רק שהן לא נפגעו מהבחינה שהעניין לא עולה בראשן בסיטואציות אינטימיות, כי אם זה כך אז אפשר לומר שהן נפגעו באמת. ו חבל!!! מה שהן עשו חשוב מאוד לפי דעתי כל הכבוד להן אני מקווה שעל כל רופא כזה תהיה לפחות פציינטית אחת שתעשה משהוא בעניין!!!

nikonit

New member
דאוד - קצת פספסת...../images/Emo4.gif

הפואנטה היא, שהתחקירניות בכלל לא היו צריכות ללכת אליו!!! במצב הראשוני, שהיו רק שתי מתלוננות, שהיו חולות אמיתיות, צריך היה להפנות את זה הלאה, או להכניס את זה לכולבוטק כראיון ועדויות וכו'. הבעיה שבכולבוטק הלכו על האופציה הצהובה, ושלחו עוד שתי נשים לעבור הטרדה מינית!!!! בעיני, במעשה הזה מערכת כולבוטק פשוט הצטרפה להטרדה], והפכה להיות קולקטיב שמטריד את העובדים שלו!!! ולשאלתך הישירה - עניתי עוד בהודעה הקודמת, אחרי שיש חומר מצולם, והתחקירניות עברו את מה שעברו, אני חושבתש הברירה היחידה שנותרה להם, והדבר היחיד שיכול לתת צידוק למה שעברו הוא שידור החומר. חג שמח והרבה בריאות, ניקונית.

daud

New member
דיי ברור מה היה קורא בלי חומר מצולם

הוא היה מכחיש ו כל המערכת הייתה חוברת כדי לעשות למתלוננות רצח אופי ו כמובן שמתלוננות אחרות היו פוחדות לצאת ראי מה קורה עם דודו טופז!!! ראי מה קורא עם יו"ר חברת החשמל!!! ואני מדבר רק על שני מקרים מהזמן האחרון!!! חומר מצולם כזה הוא עדות בלתי ניתנת לסתירה.

dodo281

New member
ולמען הסר ספק - בתגובתי הנ"ל

לניקונית - הגבתי עלך הודעתה הראשונה - המביעה עמדתה - לעייל - התייחסותי לא באה כתגובה - לדבריה אל סוני - אותם ראיתי אח"כ, אף שאני מזדהה גם עם דברים אילו. ולניקונית - אבטא את תחושתי - : כל הכבוד לך !!! על ראיית התמונה הכוללת, על היכולת לחוש כל זאת, על החשיבה הבהירה , ועל כושר הביטוי. אני חשה - כי אמרת דברים - בשם כל אישה - באשר היא !!! ולכן - תודתי לך

למעלה