חג שמח ושנה טובה עופר שנה טובה לכל המשפחה.
ח חדשה1022 New member 23/9/14 #5 שנה טובה גם לך בדאלקק קצת תוספת דבש לא יכלת?מה אני ימרח על התפוחים החמוצים האלה? אוקצור שתהיה לנו שנה מתוקה כדבש חג שמחחחח
שנה טובה גם לך בדאלקק קצת תוספת דבש לא יכלת?מה אני ימרח על התפוחים החמוצים האלה? אוקצור שתהיה לנו שנה מתוקה כדבש חג שמחחחח
ח חדשה1022 New member 23/9/14 #14 בדאלקק אתה עופר נשבעת שהיה מתאים לך להיות מורה.יש לך סבלנות חכמה ויושר
ה הרדוף היחיד New member 23/9/14 #7 בחיי שרציתי חיפשתי לא מעט אבל לא מצאתי את האייקון קראתי היום שבדבש יש 80% סוכר..אז אולי כדאי עם סילן לא?
בחיי שרציתי חיפשתי לא מעט אבל לא מצאתי את האייקון קראתי היום שבדבש יש 80% סוכר..אז אולי כדאי עם סילן לא?
ח חדשה1022 New member 23/9/14 #16 ללא ספק היא אחת הנשים היפות.תמונה מהממת. לדעתי כשהתבגרה הנייתה יפה,פחות אהבתי את המראה שלה בצעירותה.
ח חדשה1022 New member 23/9/14 #11 אמ.... יודע מה אם כבר אתה כזה לארג' אז תוסיף איזה ברכה קטנה או גדולה אנערף מה שיצא אני מרוצה
ח חדשה1022 New member 23/9/14 #17 תהנה מהצעידה חשבתי לרזות מעט לפני החג כך שיהיה לי מה להחזיר חחחה רק שעכשו חזרתי מיום הולדת של אחותי ומה לא אכלתי
תהנה מהצעידה חשבתי לרזות מעט לפני החג כך שיהיה לי מה להחזיר חחחה רק שעכשו חזרתי מיום הולדת של אחותי ומה לא אכלתי