חג שמח ושנה טובה לכל יושבי הפורום. שנת בריאות, אהבה ואור:) שתצליחו בכל דרך שתבחרו בה.
A Amethyst New member 3/10/05 #1 חג שמח ושנה טובה לכל יושבי הפורום. שנת בריאות, אהבה ואור שתצליחו בכל דרך שתבחרו בה.
T TheBlueOne New member 3/10/05 #2 ../images/Emo74.gif../images/Emo20.gif אמן../images/Emo70.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo141.gif מצטרף לברכות. שנה של אור הצלחה ובריאות. אל תפסיקו לחלום ולסלול את דרככם. "אם אתה יכול לחלום על זה, אתה יכול לעשות את זה" וולט דיסני.
../images/Emo74.gif../images/Emo20.gif אמן../images/Emo70.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo141.gif מצטרף לברכות. שנה של אור הצלחה ובריאות. אל תפסיקו לחלום ולסלול את דרככם. "אם אתה יכול לחלום על זה, אתה יכול לעשות את זה" וולט דיסני.
T The Dark Queen New member 3/10/05 #3 שנה נהדרת !!!!../images/Emo66.gif שתיהיה לכולנו שנה מופלאה , מקסימה וקסומה !!!!! תודה לחברי הפורום שעזרו לי לעבור את השנה שחלפה למרות שהייתה לי די קשה (עזרתם , גם אם לא שמתם לב) באהבה עצומה - קייט
שנה נהדרת !!!!../images/Emo66.gif שתיהיה לכולנו שנה מופלאה , מקסימה וקסומה !!!!! תודה לחברי הפורום שעזרו לי לעבור את השנה שחלפה למרות שהייתה לי די קשה (עזרתם , גם אם לא שמתם לב) באהבה עצומה - קייט