חג שמח חברה

vegetable man

New member
חג שמח חברה ../images/Emo161.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

מי יתן ואליהו הנביא יבוא לבקר את כולכם, וקיבותכם העדינות יעכלו מצות בפנאן...

חג שמח לכולם!!../images/Emo24.gif + גילוי מרעיש

חח היום ראיתי שוב את הסרט The girl next door שהוא סרט נעורים שכזה (אבל אני פשוט מכור אליו, בגלל אלישיה קאט'ברט... היא מדהיממה) בקיצור אי ךזה מתקשר לפורוומינו, רק היום שמעתי שמופיע שם השיר Like Spinning Plates בסמוי כזה... טוב חח זה לא קשור אבל הנה עוד סרט אליו רדיוהד נכנסו:) חג שמח לכל בית ישראל!!

kittycatbone

New member
וואי מגניב../images/Emo2.gif

וכמה לא מתאים לסרט עצמוXD למרו שתאמת שלא ראיתי אותו.... אבל ממה שאני יודעת שהוא מספר על, וגם הסגנון סרט עצמו זה לא מתאים כל כך

scooby4

New member
חג מצות שמח ../images/Emo159.gif

אתמול בלילה סיימתי להוריד את ההופעה של ת'ום יורק שר רדיוהד, או משהו. אז אני מרוצה.

Knives Out

New member
חג שמח..!

שני דברים: 1) פאק אני חולה על אלישיה קאת'ברט, היא מהממת, 2) מה זה ת'ום יורק שר רדיוהד?... o_O

scooby4

New member
info.txt

Thom Yorke (of Radiohead) 10.26.02 + 10.27.02 Bridge School Benefit Shoreline Amphitheatre, Mountain View, CA unknown (Aud, possibly "at831 > battery box > DAT") > ?? > FLAC > unknown "radiohead hub" > CD > WMP9 > WMA lossless > purelivegigs.com 8/05 > 12/05: Winamp > .wav > FLAC (fingerprint + tags added) Despite the redundant source info, the quality is A+ If anyone has the original .flac files, please reseed it. (otherwise, no bitchin!) 01 10-26-02 Intro 02 Everything in its Right Place * 03 I Might Be Wrong 04 Sail to the Moon * 05 Like Spinning Plates * 06 There There 07 Pyramid Song * 08 Lucky 09 After the Gold Rush (Neil Young cover) * 10 10-27-02 Intro 11 Street Spirit 12 Morning Bell * 13 Nice Dream 14 I Might Be Wrong 15 Sail To The Moon * 16 Like Spinning Plates * 17 True Love Waits 18 Paranoid Android * = on piano, all others played on acoustic guitar

scooby4

New member
אז ככה:

אני יכול, אני לא רוצה. לא בגלל שאני מניאק (למרות שאני כן מניאק), אלא בגלל שאתה יכול להוריד את זה ממקום אחר. 1. תוריד את התוכנה: ABC מהאתר הזה: http://pingpong-abc.sourceforge.net/ זאת תוכנה לביטורנט. אם יש לך אותה, סבבה. 2. תוריד את הטורנט מהדף הזה: http://bt.etree.org/details.php?id=20782 הוא שוקל קילו-בייט בערך. תפתח אותו באמצעות "איי-בי-סי", ותתחיל לחכות. עד ל-100%.

Knives Out

New member
אה מגניב, טורנט. D:

לא השתמשתי בתוכנה מאז שסגרו (בערך ) את torrentbytes . תודה!

blahblah123

New member
../images/Emo41.gifmissFlag מחר

סליחה על ההתפרצות אבל: יום שישי 14/4/06 בבר המעבדה, שעה 22:00! ירושלים,רח' דרך חברון 28 להקת missFlag במופע רוק מקורי באנגלית, מופע השקה רשמי ל EP. missFlag הם: אסף קראוס - תופים אסא בוקלמן - גיטרה אוהד עילם - שירה,גיטרות גיל אסייס - קלידים שי סעדיה - בס באתר הרשמי של הלקה תוכלו למצוא תמונות, מידע על הלהקה,פורום,EP להאזנה ,בלוג,רשימת תפוצה ועוד.. http://www.missFlag.com

kittycatbone

New member
חג שמח לכולם!../images/Emo140.gif

איך עבר הערב חג אתמול?
לי בשעמום רב אני מניחה
צד שני באיזה 10 כבר הלכתי לחברה שלי ונפגשתי אצלה ואז עוד שתי חברות באו אליה והקיצר היה חביב ביותר
חיח.

למעלה