חג שמח חברים וחברות יקרים

פרלמנים

New member
חג שמח חברים וחברות יקרים

איזו הזדמנות טובה לרענן את הבית!
סימנתי
על ארונות מטבח,כיריים,סלון,חדר שינה נשאר למחר: מקרר,מקפיא,תנור ומדפים.
אז באמצע כל העניינים, עוצרת לאחל מכל הלב, חג שמח!
תודה על כל העצות, הטיפים, הבדיחות, הרעיונות והתמיכה-אין כמוכן.
תזכרו, גם באמצע החג, הלחץ וההתרוצצות- לנשק את הקטנטנים,
לאהוב את העזר כנגדכן/ם והעיקר הבריאות! מאכלי מצות טעימים, בישולים משמינים וטובים לנו! חג שמח! אסף, ג'סיקה ודניאל-עוז פרלמן.

חג שמח חמודה גם לכם.. תגידי

ותעדכני בבקשה לגבי המפגש, ממש אבל ממש רוצה שתצטרפו, אחרת בחיים אני לא אכיר אותך??!!!

ליבי א

New member
חג שמח לכולם

חג שמח וכשר לכולם אולי קצת נעלמתי לאחרונה אבל אני כל הזמן נכנסת ומתעדכנת ואני לא יכולה בלעדיכן. כולם עשר!!!!! אז רק בריאות ותעשו חיים בחג ואולי נפגש ביום חמישי מה קורה עם המפגש? נפגשים ביום חמישי ואם כן איפה? בבקשה תעדכנו אותי במסר כי אנחנו מאוד מאוד רוצות לבוא.

תחיצ

New member
חג שמח ואביב מהנה לכולם../images/Emo42.gif

בין הסירים למחבתות, בין הסמרטוט לאקונומיקה, עצרתי לרגע לאחל לכולם - חג שמח, מהנה ורגוע, ימים מאושרים, משפחתיים ואוהבים. שנהנה ממה שיש לנו, ונפנטז על מה שעוד אפשר (נגיד איזה סנדויץ' טוב...
), ולהתראות בקרוב, אם נצליח

פרלמנים

New member
לגבי המפגש

כמו שכבר חששתי, אסף יהיה אחרי משמרת לילה ביום חמישי, ולפני עוד משמרת לילה, אז הוא חייב לישון קצת. אני מצטערת אבל אולי נדחה לאיסרו חג ביום ג'? סליחה, ג'סיקה

פרלמנים

New member
אעשה מאמץ, תארגנו מפגש !

אורית יקרה, תקיימו מפגש ביום חמישי, מאוחר ככל האפשר, אני אעשה מאמץ ואגיע בלי אסף. מה שחשוב-כמה שיותר מאוחר ... נהיה בקשר, ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo155.gifחג שמח לכולם

חג שמח ואביב פורח לכולם, הרבה בריאות ושגשוג... מחכים למפגש, תעדכנו מה קורה, נשמח להגיע.

למעלה