חג שמח חברים

פרויז1

New member
אשי יקירה.
תודה רבה על הברכות לחג השבועות

נקווה בשביל בני ובנות שתי דתותינו שהשכל הישר ישרור, השינאה העיורת תיעלם וכולנו נהיה מודעים לטוב שבאהבת האדם באשר הוא, נפיק הנאה מכיבוד האחר והחמלה תישרור בכיפה.

בוקר טוב לך, ידידה! .
 

פרויז1

New member
אשי היפה !

תודה שלומי טוב.
הימים יפים. השמש זורחת, אפשר לראות את הדומם סביב. כמה יופי יש בכל מרכיב ומרכיב! כשמביטים ביופי הזה, לא מספיקים לראות הרבה. כי יש כל כך הרבה יופי.
וכשנשלח מבט זהה לצומח, נגיע לאותה מסקנה.
ובחי שבסביבה - כנ"ל.
האדם השתלט.

נסתכל על מעשי האנשים הטובים.ץ כל כך הרבה יש! יש מתנדבים לפעולות הומניטריות. יש מתנדבים לפעולות להגנה על בעלי חיים (יש לי צרות צרורות עם זה, כי מזכירתי דוחה את משימות המחלקה לטובת הגשת סיוע לבעלי חיים
)
יש ארגונים שמגנים על צמחים נדירים שלא ייכחדו . ויעש עוד הרבה הרבה טוב וחמלה בעולם.

מה רע לנו, מה ?
 
איזה אופטימיות וטוב לב


הלוואי עלי להיות כמוך לא תמיד המציאות ורודה ולא תמיד רואים את האור.
אולי הסביבה ואולי החיים מקשיחים את לבנו אני מתגעגעת לימים שהייתי תמימה יותר פשוטה יותר ושיכולתי עוד להתלהב מהדברים הקטנים
ולמרות הכל יש רגעים שהלב נפתח .
המזכירה שלך אשה גדולה
 

פואד1946

New member
אשי בוקר מצוין לך ולכל הפורום תודה על הלבביות

והברכות לחג שהוא מהמיוחדים ביהדות חג מתן התורה שהתביע את חותמו על מהות עם ישראל אמונתו ואורח חיו לדורותיו

אנחנו ממצוא עירקי מכינים מאפה הדומה לבצק עלים ומטוגן בחמאה הנקרא כאהי....ועליו מורחים סילאן שהוא (דיבס העשוי מתמרים בהם התברכה עירק)...או מרחים על זה קימאר...וכל מיני ממרחים מתוקים וגבינות רכות.....בארץ הכרנו גם את עוגת הגבינה.....


תודה שוב על הברכות ואינשאללה ונוכל מעא בעד כאהי וסילאן להנה..סטיכן צ'אי אוו אהווה סאדה בס נתמנא ללסלאם....
 
בוקר טוב פואד

וחג שמח , מה זה קימאר ? סילאן אני אוהבת זה גם בריא ועדיף על הרבה ממתקים
אותי מסקרן מה כל עדה מכינה מבחינת מגוון וסוגי אוכל
 

פואד1946

New member
קימאר זו השמנת שמפה על החלב המורתח אחרי קירור

את הקימאר היו עושים בעירק מחלב תאו יעני ג'מוס ועל כן טעמו מיוחד את הקימר היו מוכרים ברחובות בגדד כשרוכלות היו עוברים עם מגש ענק על הראש ....הקימאר היה כרוש כמו חמאה ...וטעמו נפלא...אמי ז"ל סיפרה שאני אכלתי רק קימאר בבוקר וביום שהיא לא השיגה קימאר היה יום ששל התמרמרות ולא טתי מאומה כל היום....ככה שמתרגלים על הסמנא מאל חליב....אני אוהב סילאן מאד וכמה פעמים הכנתי בעצמי טעם גן עדן ואין מה להשוות לסילאן הנמכר בשוק....ובכלל סילאן עם טחינה גולמית..מטעם שאני לא מוותר עליו.....
 

ridnik

New member
אף פעם לא הבנתי איך אפשר להמתיק טחינה.

טחינה גולמית זה דבר טעים מאוד, אוהב לשים על סלט.
מתוקים זה דבר נפלא (לדיאטה פחות..)

ביחד - ממש לא אוהב.
 
למעלה