חג שמח- יום הולדת שמח - ורק שמח
ש שרה16 New member 28/9/03 #4 בוקר נחמד../images/Emo42.gif עוד כולם ישנים פה,ואני מתגנבת למחשב לפני שישתלטו עליו הדרדסים.
ב באיה New member 28/9/03 #5 בוקר טוב ../images/Emo55.gif לכולם ../images/Emo142.gif המודם שלי כנראה עושה קונצים, כי רק עכשיו החליט לתת לי להכנס לאינטרנט. אז זו ההזדמנות לאחל לכולם שוב שנה טובה, ובילוי נהדר עם החברים משפחה וכו.......
בוקר טוב ../images/Emo55.gif לכולם ../images/Emo142.gif המודם שלי כנראה עושה קונצים, כי רק עכשיו החליט לתת לי להכנס לאינטרנט. אז זו ההזדמנות לאחל לכולם שוב שנה טובה, ובילוי נהדר עם החברים משפחה וכו.......
E emmy5 New member 28/9/03 #6 סבא אורי חג שמח!!!!! ידעתי שאתה עובד על משהו מיוחד בשביל יעלי... יפה מאוד .. שיהיה לך גם שמח ולכל עם ישראל .
סבא אורי חג שמח!!!!! ידעתי שאתה עובד על משהו מיוחד בשביל יעלי... יפה מאוד .. שיהיה לך גם שמח ולכל עם ישראל .
O ora11 New member 28/9/03 #8 חג שמח לכוווווווולנו../images/Emo23.gif סבאאורי איזה יופי ולכם חברים חג שמח ושנה טובה.
yaely2 New member מנהל 28/9/03 #9 לסבאאורי, בשם הפורום ובשמי ../images/Emo23.gif שתמשיך ליצור ולהעניק עד הנצח יעלי
M maxima New member 28/9/03 #11 יום שני של חג שמח יצאתי להליכה בבוקר שני של חג הרחוב שקט לא התעורר רק מתי מעט מתפללים לבית הכנסת צועדים הטלית על כתפיהם הסידור בידיהם אוירת חג באויר אפילו השמש קורנת בעדנה שנה חדשה בפתח. וזה מה שעשיתי אתמול.........
יום שני של חג שמח יצאתי להליכה בבוקר שני של חג הרחוב שקט לא התעורר רק מתי מעט מתפללים לבית הכנסת צועדים הטלית על כתפיהם הסידור בידיהם אוירת חג באויר אפילו השמש קורנת בעדנה שנה חדשה בפתח. וזה מה שעשיתי אתמול.........