חג שמח יקירות :) מה מתוכנן?

חג שמח!

איזה חופש מושלם. חזרתי משבוע וקצת בסיציליה, היישר ליומיים בים עם השכבה... היה תענוג.
אבל שאלת על חג, אז על החג נענה!
ביום ראשון גורי ואני החלטנו עושים יום-רק-אנחנו כזה, כי ממש היינו צריכים. אז היינו אצלו בבית הריק, וטיילנו קצת, וראינו סרטים, והכנתי לו עוגה מטורפת והוא הכין לי מוקפץ טבעוני והכל היה טעים ונעים.
שני- ראינו סרט, נסענו לים בגשם השוטף לפגוש את כולם... היה אדיר. משם המשכנו לארוחת ערב בסינג לונג והתפצלנו.
שלישי- טוב, קצת כל היום השתמנמנתי בבית אבל עבדתי על דברים שהייתי צריכה! כתבתי פעולות, נשבעת! ובערב יצאתי עם דניאל ליפו. כיף גדול
רביעי- בבוקר מוקדם הלכתי לשתות קפה עם הילה, עוד מעט יוצאת לשבת עם רועי לקפה וסרט. נראה כבר מה בערב
חמישי- בבוקר יר, אחר כך ים והתערוכההדוחה של הגופות עם אדם, בערב אולי גורי, נראה אם יהיה לו זמן
שישי- בבוקר גורי יבוא לפה, או שיתעורר פה, הולכים למוזיאון עם בן וכיף. בערב הופעה ל לאאדיש בסאבליים
שבת- יום משפחתי בקיבוץ
ראשון&שני- מצפה רמון עם עמית.

אדייייייייר

EVE Lights

New member
חזרתי מוינה

היה כיף.
נשאר עוד שבוע וקצת חופש מהעבודה.
בתכנון לפגוש אנשים אהובים!

The Blue Fairy

New member
כמה זמן היית שם?

ואיזה כיף...גם ממך אני רוצה תמונות! (מעבר לאלו שבפייס:) )

Mooa-Numi

New member
היה חג זוועה

ראשון - הסתפרתי ואז חזרתי הביתה להורים. עוד לא דרכתי בבית ובאוטו אמא שלי הספיקה לעצבן אותי עד כדי כך שהחלטתי שאין סיכוי שאני עושה איתם את החג. חבל שאנחנו גרים במדינה מפגרת ואין תחב"צ בחג אז הייתי תקועה כל ראשון במרכז, עשיתי את החג אצל חברה וישנתי אצל אחת אחרת עם תחושת בחילה חזקה כאילו מעולם לא עברתי את גיל 16.

בשני בבוקר היה לי טרמפ לחיפה. חזרתי למאור היפה שלי. המשכנו לסדר את הדירה כל היום, קדיחות וזה. בצהריים ההורים שלו באו ובערב הלכנו לראות את אסף אבידן בחינם. לא חשבתי שהוא יעלה בזמן אז הלכנו לאכול סושי קודם וכשסיימנו גילינו שפספסנו כמעט את כל ההופעה (ראינו 3 שירים
).
שלישי ורביעי עבדתי, לא אסבך אתכם בפרטים אבל יש תחושה ממש מעיקה בעבודה. רביעי בערב עשינו חנוכת בית היו מלא אנשים והיה נחמד אבל הייתי במצב רוח מאוד מוזר ואמרתי את כל הדברים הלא נכונים לאנשים
אוף
חמישי עבדתי והמשיך להיות מגעיל. גיליתי שמקצצים לנו במשמרות דרסטית. רצינו להרשם לאקשן פלאנט שאני מחכה לזה כל השבוע וגיליתי שההרשמה נסגרה
ברור. לא הלכתי ליוגה וקפצנו לעיר התחתית ממש בסוף וקצת צחקנו על אנשים שחיים בסרט.

היום: לא אקשן פלאנט פור שור.. לא ממש יודעת. יום שישי רגיל כזה. הזמינו אותי למשהו שאני יודעת שאין לי מצב רוח ללכת אליו ואני חושבת שעדיף שאני לא אלך. מחר שנינו עובדים.

וכל מיני דברים שלא אמרתי כמו 2 עבודות שאני צריכה להכין ולא נגעתי בהן בכלל + השמנתי + החלטות לא נכונות + חיים

The Blue Fairy

New member
אז תוכננו המון דברים

אבל בפועל חטפתי דלקת ריאות :|
אז להופעה של אסף אבידן עוד הספקתי ללכת
אבל החברים נוסעים מחר לכינרת או לטיול ואני לא יכולה להצטרף :(

למעלה