חג שמח כולם!

greeneye

New member
חג שמח כולם!

אגב, איך היה הפרק של ארץ נהדרת? פיספסתי אותו.. הקליטו לי, אבל עוד לא הספקתי לראות, ואני לא אספיק בזמן הקרוב..(מתכונת באומנות יום ראשון..
) טוב, חג שמח!

lishhhh

New member
בלי קשר לתוכנית-

כתבה דיי גדולה על קיציס בידיעות אחרונות מיום רביעי! תמונה--->

greeneye

New member
אירוניה מטורפת.

אני כל השבוע מחפשת את הכתבה הזאת, מאז שליהי אמרה שיש אותה. לאף חברה אין ידיעות מיום רביעי. וזה ממש מעצבן. היום, אני במחוייבות אישית בבית החולים הוטרינרי, אני באה לנקות כלוב ו.. טוב, מה אני רואה מרפד את הכלוב? (רמז, אנחנו מרפדים את הכלוב בעיתונים..) כןכן! הכתבה על קיציס! כולה! פלטתי מעין "לא!!!!" כזה, ובעודי בדרך להעיף עת הכתבה ספוגת הפיפי לפח, אני מנסה לקרוא (נא להרגע, אני עם כפפות. איכ...אנלא הייתי נודעת בזה עם היד) אבל האותיות משתבשות עם אותיות אחרות מהדפים שמתחת, הכל מרוח, ו..נו..אוף. ממש התעצבתי.

Yuvalenko

New member
כנראה שזה מעיד על סופה של כל כתבה..

שמשתינים עליה.. אולי זה מרמז לנו שכלובים זה רע?

greeneye

New member
אולי..אולי..

אתה ראית אי פעם את קיציס ספוג בשתן כלבים?!?! זו טראומה לכל החיים.

Yuvalenko

New member
את ראית פעם את חיים הכט ספוג בצואה?

מקווה שלא.
איך אני אלך לאכול עכשיו, הא? איך?..

lishhhh

New member
התמונה שאמרתי לך אתמול-

סליחה לכולם של הטישטוש... ואם אני אוכל אני אסרוק את כל הכתבה..תהיו חזקים!!

greeneye

New member
כנסו לפה שניה!

ראיתי עכשיו את התוכנית. צחקתי כמו..אולי כמו בצילומים. צחקתי בטירוף, היה הזה מדהים... ואז היה קצת מאחורי הקלעים וכ"כ צחקתי, ורק..אוי..התגעגעתי לצילומים כ"כ. זה היה בין חיוך ענקי שמרוך על הפרצוף, ומשפט כמו "חמודייייים" שיפרוץ לי ממנו, לבין התחלה של דמעה בזווית העין, ושוב המחשבות האלו..של געגועים לצילומים, אליכם..אל שנה שעברה.. לא אכפת לי. צילומים הבאים, לא משנה של מה הם יעשו, אני..ואו, אני פשוט רצה להתקשר להזמין כרטיסים ובאה. לא איכפת לי בגרות/מתכונת כלום. אני צריכה צילומים איתכם. עם סאפ ולישקו, ואביעד, ויער, ושלס, ומתנצ'וק, ומתי, וגל, ומיטל, ורוית, ויובל, ו..שכחתי מישהו? לוידעת. אני צריכה את כולכם באיחוד מטורף בצילומים. אויייי..אני נשמעת כזאת פסיכית. אבל..אבל..אני לא לבד בזה, לא? זה אחד הדברים הכי כיפיים בעולם, לשבת איתכם בצילומים. *שותקת*

lishhhh

New member
../images/Emo25.gif אעאה

מתגעגעת גם פוצקה!!!!! ואני ראיתי ביום העצמאות את שלסס! ואתם לאא
ויש עודפעם לופ של שערוריה ב 23...

Yuvalenko

New member
ואני ראיתי אותה בצילומים, ואת לא..

חח... כל פעם מחדש מצחיק אותי השערוריה הזה, קטעים מאוד ספציפיים, יש קטעים מפגרים, אבל משום מה גם אז טל היה מצחיק. רב לייב הירש פרידמן.

לוּבּה

New member
נכון!!../images/Emo9.gif

ואני ראיתי את ליששש! ואתם לאא
בא לי צילומים וישר אחריהם שוב רוק העצמאות.

למעלה