חג שמח לכווווולם

אף אחד לא חייב להזדהות פה.

מה מפריע לך בזה שאינך יודעת מה שם משפחתה של דליה?

חוסר מקצועיות,חוסר אמינות.

מי שמסתתר...אינו מקצוען,לא יכול לשאת עיצות כראש הפורום..מה הידע הבסיסי שלו.הידע המקצועי...ממה הוא חושש...ממה היא חוששת...פן יגלו..... חוסר אמינות,חוסר יושר -הם אב טיפוס לישראלים חסרי מנוח המתיימרים לדעת הכל.......

לא צריך להגזים.

ראשית, חבל שאת משמיצה את העם שלך. בפורומים שמתנהלים בחו''ל יש נהלים דומים מאוד. כמו פה, יועץ מומחה רישמי כן מזדהה. מנהלי פורום יכולים לבחור אם להזדהות רק מול ההנהלה או מול כולם. גולשים לא חייבים להזדהות בכלל. לדעתי, מה שיפה בזה שרוב הגולשים לא מזדהים זה שזה עוזר לנו ללמוד לשפוט דברים לפי תוכנם ולא לפי אומרם.

משתתפים יכולים לא להזדהות...

זה מאוד לגיטימי.להיות אנונימי וזה היפה בפורומים מקצועיים שנמתייחסים לבעיה ולא לאדם מאחורי הבעיה. אבל בפורום מקצועי או בפורום המתיימר להיות מקצועי , המתיימר להיות אמין, הרוצה בקהל...הרוצה באמון הקהל?.......לא יתכן שמנהלי הפורום לא יזדהו בשמן המלא, ניסיונם האישי, לימודיהם, התמקצעותם וכו'.... אחרת כל הפורום הזה נועד לשוטים ומדברים בו דברי הבל ומתוך כך כל אחד מאיתנו יכול להיות יועץ בפורום...קצת מניסיון אישי...קצת מקריאת מאמרים וקצת הרבה מאינטואיציה ומעט אינטליגנציה ולמה את המגן בחרוף נפש על דליה.ד. כי היא ?....אנונימית? כי אתה חושב את האנשים בפורום לטיפשים... רק מי שמאמין במקצועיותו מזדהה. מי שלא..... ניתן לחשוב עליו...עליה...כאדם לא אמין בעיני. אתם תחליטו במי להאמין,ולאילו עיצות להישמע... קרן

הייתי שמח אם היית מתנסחת בעדינות.

ולגופו של עניין: הניסיון של דליה מוצג במכתב המנהלים. לדעתי ההצגה הזו לא הכרחית גם שם. אני שמח כשדבריו של גולש נשפטים על פי תוכנם ולא על פי תעודותיו. התעודות, התארים והציונים נועדו בין השאר כדי לעזור למי שאינו יכול לשפוט דברים על פי תוכנם. יש להימנע מהשיפוט לפהם ככל שרק אפשר. אישית לא הייתי הולך להתנתח אצל רופא חסר תעודות אבל ביקורת תיאטרון, למשל, אני מעדיף לפשוט על פי תוכנה. לעולם לא אראה הצגה בזכות התעודה של מי שהמליץ לי עליה. תמיד אנסה ללקרוא את דברי הממליץ ולתת לו לשכנע אותי שיש טעם בצפיה.

דליה.ד

New member
אני סבורה שאת ממש מגזימה!

מי שצריך לדעת מי אני יודע, היי סמוכה ובטוחה שהנהלת תפוז לא הייתה מפקידה בידי שני פורומים אילו לא חשבה שאני יכולה לעשות זאת. לך - איני חייבת דבר, את קופצת מיד ומסיקה מסקנות נמהרות. איני נמצאת כל הזמן ברשת ולכן לא עליתי על תשובבותייך הפגעות. אם את רוצה לדעת מי אני באמת היית מנסה לברר זאת בנימוס ובדרך ראוייה.

למעלה