Angelina Johnson
New member
חג שמח לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo138.gif../images/Emo112.gif
היי, יש פה שיר שכתבתי מזמן ורק עכשיו מצאתי... הוא די מסביר מה אני חושבת אל אבא שלי... אני יודעת שאני צריחה לתת לכעס להישכח בתוכי אבל אני לא חושבת שזה אי פעם יקרה... בכל מקרה, עכשיו אני די חושבת שהחיים נפלאים (אוי לא! איזון כדוה"א הופר! מאי שמחה... זה לא נורמלי!!
) והכל בזכות ידידים שלי וחבר שלי (שאני כל כך אוהבת
) . ואני חושבת שגם חלק גדול מהשמחה הזו קשור אליכם...
אז תודה... אז הינה השיר (אני יודעת שאני לא מוכשרת בנוגע לשירה.. חוץ מזה, נא להתחשב בעובדה שכשכתבתי את השיר הזה הייתי בערך בת 8...) : אנחנו כאן בלעדיך והחיים קצת קשים למה בסרטים שתחזור תמיד הילדים רוצים? המשאלה שלי תמיד הייתה לאבא אבל בקטגוריה הזו אף פעם לא היית ואני כאן תמיד חיכיתי ולמה אבא לא מגיע לי תמיד שאלתי ולאמא? בעל שנשאר איתה גם בזמנים הקשים לא מגיע לה? היא לא תיכננה להישאר לבד עם ילדה בת 9 ותינוקת בת שנה ולדעתי כעת חייה הרוסים בגלל האנוכיות שלך חשבת רק הזכות לאהבה חדשה בשבילך וכעת, רחמי העזים מופנים אל אמא שאת הכל תמיד עושה אבל היא את הכאב מדחיקה-בשבילנו היא חזקה אומרת שאבא יש רק אחד היא שוכחת שלי אין אף אחד וכשלך היא מספרת על כעסי אתה חושב שמהמלאך הזה נגדך אותי מסיתה, אינך מבין את מצוקותי אינך מבין שאבא צריך להיות שם כשכואב, כשבוכים, כשמחים וכשצוחקים אבל הכי חשוב, כשחיבה ואהבה רוצים ולכן לך אני לא אסלח והכאב לנצח בתוכי יצרח וכשהחיים ממשיכים אותך אני אשכח... מאי.
You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy, when sky is gray. You´ll never know dear, how much i love you. Please don´t take my sunshine away."
היי, יש פה שיר שכתבתי מזמן ורק עכשיו מצאתי... הוא די מסביר מה אני חושבת אל אבא שלי... אני יודעת שאני צריחה לתת לכעס להישכח בתוכי אבל אני לא חושבת שזה אי פעם יקרה... בכל מקרה, עכשיו אני די חושבת שהחיים נפלאים (אוי לא! איזון כדוה"א הופר! מאי שמחה... זה לא נורמלי!!