חג שמח לכולכם

חג שמח לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo138.gif../images/Emo112.gif

היי, יש פה שיר שכתבתי מזמן ורק עכשיו מצאתי... הוא די מסביר מה אני חושבת אל אבא שלי... אני יודעת שאני צריחה לתת לכעס להישכח בתוכי אבל אני לא חושבת שזה אי פעם יקרה... בכל מקרה, עכשיו אני די חושבת שהחיים נפלאים (אוי לא! איזון כדוה"א הופר! מאי שמחה... זה לא נורמלי!!
) והכל בזכות ידידים שלי וחבר שלי (שאני כל כך אוהבת
) . ואני חושבת שגם חלק גדול מהשמחה הזו קשור אליכם...
אז תודה... אז הינה השיר (אני יודעת שאני לא מוכשרת בנוגע לשירה.. חוץ מזה, נא להתחשב בעובדה שכשכתבתי את השיר הזה הייתי בערך בת 8...) : אנחנו כאן בלעדיך והחיים קצת קשים למה בסרטים שתחזור תמיד הילדים רוצים? המשאלה שלי תמיד הייתה לאבא אבל בקטגוריה הזו אף פעם לא היית ואני כאן תמיד חיכיתי ולמה אבא לא מגיע לי תמיד שאלתי ולאמא? בעל שנשאר איתה גם בזמנים הקשים לא מגיע לה? היא לא תיכננה להישאר לבד עם ילדה בת 9 ותינוקת בת שנה ולדעתי כעת חייה הרוסים בגלל האנוכיות שלך חשבת רק הזכות לאהבה חדשה בשבילך וכעת, רחמי העזים מופנים אל אמא שאת הכל תמיד עושה אבל היא את הכאב מדחיקה-בשבילנו היא חזקה אומרת שאבא יש רק אחד היא שוכחת שלי אין אף אחד וכשלך היא מספרת על כעסי אתה חושב שמהמלאך הזה נגדך אותי מסיתה, אינך מבין את מצוקותי אינך מבין שאבא צריך להיות שם כשכואב, כשבוכים, כשמחים וכשצוחקים אבל הכי חשוב, כשחיבה ואהבה רוצים ולכן לך אני לא אסלח והכאב לנצח בתוכי יצרח וכשהחיים ממשיכים אותך אני אשכח... מאי.
You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy, when sky is gray. You´ll never know dear, how much i love you. Please don´t take my sunshine away."

אופסי... אל אבא שלי=על אבא שלי..+

צריחה=צריכה...
מאי.
You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy, when sky is gray. You´ll never know dear, how much i love you. Please don´t take my sunshine away."

avielss

New member
מאי

מה את חושבת על אבא שלך עכשיו? מעניין אותי לדעת כי גם אבא שלי נטש אותי בצורה מסויימת (בפנימיה) מעולם לא דאג לחסרוני ואין לי מושג איך להרגיש אליו (מוזר אבל נכון) מה דעתך עליו?

הדעות שלי בקשר לאבא שלי- ../images/Emo112.gif

ממש לא השתנו כלל, הן רק נדחקו קצת עכשיו שיש לי מעין "חיים חדשים". כל החיים שלי אמרו לי שאני לא חייבת לסלוח לו אבל שכדאי שאני אפסיק לחשוב על זה כי זה לא בריא. סוף סוף הצלחתי לעשות זאת. יש לי חבר שבזכותו אני כמעט שלא חושבת על אבי, הכרתי גם חברים חדשים וכשאני מבלה איתם אני שוכחת ממנו... מה שהכי חשוב להזכיר זה שהחלטתי שלא לראות את אבי בכלל וזה המצב האידיאלי בשבילי. אני גם רוצה לציין שאתם עזרתם לי לא מעט... מאי.

רייזה

New member
חשוב מאוד

שמורה שמלמדת ומנסה להתמודד עם ילדי הורים פרודים אני לא מאמינה שהדחקה היא המילה הנכונה אולי התמודדות הינה יותר טובה?.????

למעלה