חג שמח לכולם-אני זוכרת עוד את החלבן שהיה מביא

הדסהש1

New member
חג שמח לכולם-אני זוכרת עוד את החלבן שהיה מביא

כל בוקר את בקבוקי החלב ליד הדלת...אני אהבתי את הקרום שהיה
בבקבוק.אנני זוכרת את הטעם של החלב אם היה שונה..עברו כבר כמה עשרות שנים..השנים היפות..
 
להכל היה טעם שונה

הלחם היה או שחור בעל ניחוח אמיתי או לבן פריך וקל, היום הוא לחם אחיד בלי טעם ובלי ריח.

העגבניה הרכה והמלפפון הפריך היו טריים ממש וגדלו רק עם השקאה, היום הכל מבית הקירור ומרוב כימיקלים איבדו את הטעם שלהם והעגבניה קליפתה קשה ולא נעימה, ומי שגדל על כל יום סלט, הפסקתי לאכול סלט.

אני אוכל כל בוקר שמנת של יוטבתא, בטעות אשתי קנתה שמנת של תנובה, וזה היה עם טעם של חלב מקולקל, נזרק.

בוודאי שיש מחיר לקידמה, אבל למה באוכל שלי ?
האם הסיבה העקרית להתמוטטות החקלאות בארץ היא לא יוקר הייצור ?
כל פעם מגלים שאוכל אחר מסוכן לבריאות בגלל כל הכימיקלים.

פעם האנשים היו טובים יותר, או ליתר דיוק יותר אנשים היו טובים מהיום.
חוץ מאשר בערים, לא ידעו מה זה גנבים ובתים היו בלתי נעולים, גם אצלנו, ובכל פעם שהיינו נעדרים לזמן רב, היינו מחפשים המון זמן את מפתח הבית.....

והרשימה עוד ארוכה.....

 

הדסהש1

New member
אני זוכרת שלשכנה היה מפתח של הבית שלנו

אם יהיה מצב שהמפתח יאבד שתמיד יהיה רזרבי אצל השכן..היום?????
 

יוליקה

Member
מנהל
גם היום אנחנו מחליפים מפתחות עם השכנים...

ראשית, כדי שיכנסו להאכיל את התוכי שלנו כשאנחנו נוסעים...
אצל אחרים זה כדי להשקות עציצים....

מאיר, אתה צודק!!
אין להשוות בין הטעם של המזון המהונדס למזון של פעם...
המטרה היום היא להאריך את חיי המדף של המוצרים...
היום כשקונים חלב... תוקפו לעיתים למשך כשבועיים...
כשהיינו ילדים... זה היה ליומיים... ואחרי יומיים נוצרה שמנת...
 
למעלה