חג שמח לכולם אני מצטערת שאני

November13

New member
חג שמח לכולם אני מצטערת שאני

ככה באה ונעלמת זה מכיוון שאין לי מחשב בבית ואני עדיין לא עובדת אז אני תלוייה בחסדי אחרים... מה שלום כולם? אולי תוכלו לעזור לי כל מי שיודע על מקום עבודה שמחפשים בו פקידה/מזכירה אני אשמח לשמוע... מה אני אגיד לכן לא חשבתי שזה יהיה כ"כ קשה למצוא שוב פעם עבודה אני כבר ממש מיואשת אני הולכת לראיונות ועושים לי ראיונות כאילו אני הולכת לפחות לנהל את החברה אני כ"כ שונאת את הראיונות הפסיכולוגיים האלה... אז בנות אני אשמח לשמוע אם מישהי מכן יודעת על משהו... חוץ מזה הכול בסדר ואתן?

יעלי המצב במשק על הפנים אני מציעה

לך להפעיל את הפרוטקציה שיש לך במשפחה. ממש קשה למצוא מקומות עבודה והפרוטקציה שלך יכולה לעזור לך המון

POOH*

New member
אני מציעה לך לחפש אולי....

באינטרנט... יש המון אתרים של דרושים... וגם בעיתון המקומי... אני גם מחפשת וגם באינטרנט וגם בעיתון המקומי [בסופ"ש האחרון אספנו בערך 8 כאלה] מצאתי המון הצעות. שכמובן יותר מחצי מהן לא רלוונטיות לגבי אבל בכל זאת... תנסי... באינטרנט - חיפשתי ב- START חיפוש לפי דרושים וזה נתן רשימה של המון אתרים שחלק מהם באמת היו בהן משרות להציע... וגם ל- NANA יש דרושים... בכל מקרה בהצלחה... POOH

גלי ב

New member
יעלוש היקרה ../images/Emo23.gif

ראיתי במקומונים שיש המון משרות של מזכירות, תסתכלי בלוח העיר... יהיה בסדר..בסוף תמצאי מקום מעולה, ללא פשרות... מאחלת לך ים של הצלחה... חוץ מזה - מה איתך, אל תעלמי לנו ככה - אנחנו מתגעגעים........

איילתי

New member
אכן כן...

זה התחיל מיעל של קובי, אחר כך משהו באוקטובר, 10 אם אני לא טועה ואז הפך ל- 13 בנובמבר וכך נשאר.

שמופית

New member
מנסיון שלי -

זה לא אומר כלום כל מודעות הדרושים בעיתונים ובאינטרנט !!! בזמנו שלחתי מלא קו"ח לכל המודעות בעיתון, ואף אחד לא טרח לחזור אלי אפילו... נראה לי שאנשים סתם מפרסמים. לא שאני מוצאת סיבה לכך אבל זו ההרגשה... מה שכן, חברה שלי אמרה שיש איזה אתר: www.runner.co.il שאת שמה קו"ח והאתר מפיץ אותם לכל חברות כ"א. עדיין לא ראיתי את האתר במו עיני אבל אני יודעת שהתקשרו אליה והיא היתה בראיונות עבודה.

יעלי2

New member
שמופית שאלה והערה

1) ניסיתי להינכס לאתר והוא לא מתחבר. את בטוה שזו הכתובת הנכונה? 2) אם קורות החיים פתוחים לכל מתענין, אני ממליצה לשקול אם לשים כתובת כמקובל בקו"ח, אלא רק נייד ועיר או היישוב בו מתגוררים מטעמים מובנים.

שמופית

New member
וואלה אני לא יודעת !!!

המזכירה שעובדת איתי במשרד סיפרה לי על האתר. אפילו לא בדקתי אותו ורק כתבתי את מה שהיא אמרה לי. מוזר ! ניסיתי עכשיו והוא באמת לא מתחבר
מחר אני אשאל אותה !!!

אתי@

New member
הסיבה היא

שיש חברות שמנסות להיראות מצליחות בעיני המשקיעים שלהן או בעיני לקוחות ולכן הן מפרסמות. הן רוצות לתת תחושה שאצלהן הכל בסדר ויותר מזה. את בהחלט צודקת שיש המון הצעות פיקטיביות.

יש לי רעיון שאולי יעזור לך ....

כאשר השתחררתי מהצבא וחיפשתי עבודה, פשוט הלכתי להמון משרדים וחברות והצעתי את עצמי . פשוט ניגשתי, שאלתי מי מטפל בכ"א , דיברתי ישירות עם הבן אדם שמחליט , השארתי לו במקום קורות חיים שלי אחרי שנתתי רקע קצר על עצמי , ושאלתי אם אולי יש מקום להשתלב בחברה. המון אנשים קיבלו את זה ממש בהלם - כי זה היה חדש להם שפתאם בא מישהו ככה סתם להצע את עצמו. בסופו של דבר 3 חברות רצו אותי, ונהנתי עוד מזכות בחירה אצל מי שנראה לי הכי טוב. אז פשוט לקחת את הרגליים, להתלבש מכובד, להצטייד בקו"ח, ולעבודה....

באיזה איזור את מחפשת???

כי יש לי חברה שעובדת בחברת כוח אדם בת"א... היא ממש זוטרה שם, ואני לא יודעת כמה היא תוכל לעזור לך, אבל אולי... בכל מקרה, אם זה מעניין אותך, תשלחי לי מייל או מסר, כי אני נכנסת לאינטרנט רק בערבים. בי עדי.

למעלה