חג שמח לכולם..היום תבוא העוזרת לשטיפה אחרונה

הדסהש1

New member
חג שמח לכולם..היום תבוא העוזרת לשטיפה אחרונה

ובערב ניסע ליפעת .כל אחד קיבל את מה שהוא צריך להביא..
מקוה שהנכדים הקטנים יאמרו את -מה נשתנה
כולם יודעים אך שמגיע הרגע הם חוזרים בהם.....

הדסהש1

New member
העוזרת היתה שטפה חפיף .ואני החלפתי מצעים..

אין לי חשק להתוכח כי היא מסיימת את תפקידה...שמתי מכונת כביסה שניה כדי
שבחג לא יהיה לי מה לעשות...רמי הלך לקחת את זר החמניות זו מתנת נחג השנתית ליפעת...היא אוהבת את הפרח ולהם אין מה לקנות...
שיהיה סדר שמח..

שי1951

Member
פסח שמח
לכל חברות וחברי הפורום

פסח שמח
לכל חברות וחברי הפורום.
הרבה בריאות
והמשך יום נעים.
הדסה -
לתום - שינהג בביטחה ובשלום!!!

חג שמח

נאוה הגיעה להיות איתנו בחג והיא צריכה לחזור ביום רביעי,
הדסה, כל הכבוד לתום ומזלטוב להוצאת הרשיון,
חג שמח גם לך שייקה ולכל מי שחבר בפורום ולא בא לו להכנס, גם לי
כבר לא כל כך בא להכנס, אבל אני רוצה לשמור על הגחלת.

עוזרת-בית היום היא לא ה-"תימניה" של פעם.....

חיפשנו עוזרת, ולכל אחת יש דרישות אחרות, אפילו לעובדות זרות מגרוזיה.
אני מתנגד לכך כיוון שצריך להיות מסודרים ולפעול כחוק, החל מביטוח לאומי וביטוח תאונות אישיות וכל מה שקורה.

ומי שאיננה כזו, בוודאי עובדת זרה, לא מקובל עלי.
עוזרת בית מחברה מסודרת עולה 70 שקלים לשעה, אבל הם דואגים לכל התנאים שלה.

אבל גם מכאלה צריך להיזהר . חברה מסויימת (לעובדת יש מבטא...) הציעה לי עוזרת בית במחיר 70 שקל לשעה והם משלמים עליה את כל המיסים ומה שצריך.
רצתה כרטיס אשראי, אמרתי לה שאני לא מחלק סתם כך את מספר כרטיס האשראי שלי (ושלוש הספרות מאחור והקוד.....), אמרתי שאני משלם לאשה את הכסף על העבודה בכל פעם שהיא באה במזומן ולפני שהיא מתחילה לעבוד, כך שתוכל להיות שקטה שלא מרמים אותה כי הכסף כבר בכיסה.
התעקשו על פרטי כרטיס האשראי.
כמובן שלדעתי זו הונאה והייתי עלול להסתבך עם .....

אשתי אומרת שלשלוש בנות משפחה יש עוזרות כאלו בחמישים שקל לשעה, והזכרתי להם את האימרה הידועה מימי הקדמונים:"מה שעולה בזול, יעלה ביוקר".

אז נמתין עד אחרי הפסח שאז יעלה ההיצע על הביקוש והכל יהיה קצת יותר נורמלי.

ברוך הבא

מאיר שפירא לפורום החמוד שלנו, נקווה שתרגיש נעים אצלנו, בעניין העוזרת, לפי החוק מי שמעסיק/ה עוזרת בית צריכ/ה לשלם עליה בטוח לאומי, אני מעסיקה
עוזרת פעם בשבועיים ומשלמת לה 50 ש"ח לשעה, היא לא העוזרת המושלמת, אבל זה מה יש, היתה תקופה שקיבלתי עוזרת מחברת כוח אדם, ששילמו לה את כל התנאים הסוציאליים וגבו ממני סכומים גבוהים, הפסקתי את זה, את העוזרת הנוכחית
קיבלתי מחברה ששלחה אותה אלי אחרי שעברתי ניתוח ברגל, ברגע שביטוח
לאומי לא אישרו לי המשך, הצעתי לה להמשיך לעבוד אצלי ומכיוון שהיא אוהבת אותי, היא הסכימה. אין כבר היום כמו העוזרות התימניות מראש העין שהיו פעם, היום העוזרות יותר מפונקות ולא כל עבודה הן מוכנות לעשות.
לילה טוב

זה-
מזכיר לי

שחיים נחמן ביאליק שהיה המאהב הגדול של תל אביב הקטנה, אמר בין יתר אימרותיו:"אם תתן לבחורה פרח, תקבל ממנה פה-רך..."

למעלה