חג שמח לכולם ויום הולדת שמח לי

cxczevik

New member
חג שמח לכולם ויום הולדת שמח לי

יאיר שאלה לא שאלתית במיחוד..מה אתה חושב על סוף השבוע הזהץץיהי לנו טוב לכל השוקלים למיניהם חיחי חהח..כי אתמול לדוגמא פשוט הודהמתי ממה שקרה לעי ולא שמתי לב להורסקופ לצערי אבל...מה לדעתך יהי המצס שבוע הבא לכולנו בני המאזנייןם זאביק

יום הולדת שמח זאביק ושנה טובה

ולגבי סוף השבוע - זה עלול להיות מוזר. ונוס שליטת המאזניים עושה תשעים מעלות לנפטון, וזה יכול להיות סוף שבוע עם הרבה אשליות ופנטזיות, אבל מאוד יצירתי.. אבל - בלי ציפיות. דרך אגב, לא הגיע הזמן שתתרכז בזמן שאתה כותב לפורום ? ממש קשה להבין את הטכסטים שלך מרוב שגיאות וסתם כתיבה פזיזה וחפיפית. תתאמץ קצת, שנוכל להבין את המלים..

cxczevik

New member
היי שלום לכם

הי יאיר אני לא מחפף פשוט מקליד ב-23 אצבעות ובמהירות מטורפת.. דרך אגב לגבי ציפיות ואשליות זה די נכון כי קיבלתי הצעות עבודה מחו``ל, ישירות ממנהלי חברות משחקי מחשב שאני מכיר מספר שנים אבל לא ידעתי שהם מנהלים את החברות האלו..שהן מאוד מוכרות בכל העולם והוצעו לי אפשרויות של לחתום ולעבוד איתן..מצד אחד אפשר לממש דברים אבל מצד שני זו פנטאזיה שלא תתגשם...מי יודע..צריך לתת דחיפה רצינית לעצמי אם הנני רוצה לעשות הון מהעבודות שהוצעו לי או הועלו בפני יאללה ביי ושנה טובה ובאמת שמחה ומתוקה זאביק

למעלה