חג שמח לכולם ויש לי שאלה

אושרת28

New member
חג שמח לכולם ויש לי שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

איך אני ממגנטת אלי עבודה ....
(עד כמה שזה נישמע אירוני...) אני מיתכוונת שכמו שלשפעת יש פתרון אולי גם לזה :)

בקרוב בעברית

היי אושרת ולכל האחרים NLP היא טכנולוגיה אנושית מדהימה. היום, בתור מאסטר, אני יכול לראות כיצד זה באמת משנה התנהגות אצל כל אחד, גם מי שלא מאמין שזה אפשרי. בימים אלו אני ועוד שני אנשי עסקים כאן, בקליפורניה, עובדים על הקמת אתר הדרכה להיפנוזה אינטראקטיבית ו-NLP. כשהכל יהיה מוכן אני אעדכן אתכם. למי שלא יודע, היפנוזה אינטראקטיבית היא השימוש בהיפנוזה ללא יצירת טראנס מלא. השימוש בטראנס בארץ הוא תחת חוקים מחמירים, במיוחד מוגבל לפסיכולוגים, פסיכיאטריים - ומשום מה, לחברי כנסת... בכל אופן, בקרוב אני אעדכן את כולכם בנושא. בהצלחה.

כל הכבוד על היוזמה

אני שמח שאתה מכוון לכיוון הקהל בארץ המלצה אישית היא להוריד את המילה היפנוזה! החוק בארץ מכוון למילה הזו!!! וכך גם הבורות בנושא עלולה ליצור בעיות. בכבוד רב והמשך דרך צלחה מיק. רוח מדבר

אושרת28

New member
כל הכבוד תמשיך בעבודה האור ...

רק שהייתי מאוד שמחה לקבל תשובה לשאלתי. ...

למה את מתכוונת

היי אושרת, למה את מתכוונת ב"למשוך עבודה". איזה סוג של עבודה? באיזה תחום? מה את עושה היום, היכן את עובדת, אם?

אם תמצאי מישהו שעושה את זה

אפשר יהיה בעזרת NLP לדגום אותו וללמד אותך לעשות את אותו הדבר. אך לפי ה NLP לא ידוע לי על טכניקה ספציפית למגנוט עבודה. זה יותר דבר מהתחום הרוחני מיסטי. לעומת זאת דרך ה NLP את בהחלט יכולה ללמוד להיות החלטית. וברגע שאת החלטית ואת מחליטה איזו עבודה את רוצה, ומחליטה שאת מוצאת אותה. שום דבר לא יעצור מבעדך עד שתמצאי אותה. ואז אפשר לומר שמיגנטת אותה אליך
בברכה וסופ"ש נעים מיק. רוח מדבר

freearth10

New member
מנה גדולה של בטחון עצמי

והערכה שאת שווה לקבל את העבודה הזו.

דרך אוטוסוגסטציה

לדעתי כאשר רוצים למגנט משהו אלייך, עלייך לחשוב עליו כמשהו שכבר קיים. את יכולה להכין לך קלטת שבה את מכניסה את עצמך להרפיה על מנת ליצור מצב שבו תהיי שרויה במצב של גלי אלפא את אותה קלטת תשמיעי לעצמך מדי יום במשך שבוע או יותר כאשר בקלטת כשאת כבר נמצאת במצב של גלי אלפא את מתנה לך התניה למשל כאשר אני מאגרפת את ידי אני נכנסת למצב של הרפיה או כל תנועה אחרת . לאחר שכבר יצרת לעצמך את ההתניה את יוכלה להכין לך קלטת אחרת בה את מציינת לעצמך שכבר יש לך עבודה מהסוג שאת רוצה ובמקום שאת רוצה עם השכר הנכון לך - ושוב להזכיר עלייך לכתוב זאת בצורה של מצב קיים בהווה - לא משהו עתידי . וכשאת במצב של הפריה לשמוע את הקלטת בתהליך זה התחילי לדמיין ולראות את מקום עבודתך ולצייר לך את מה שאת רוצה. לראות את עצמך כמצליחה ויוצרת לך מקום עבודה נעים וחברותי לראות את עצמך מאושרת ולחוש שהכל מגיע לך ושטוב לך כאשר אנו יוצרים תהליך זה אנו למעשה כאילו עובדים העל המוח שלנו ויוצרים בו מצב כאילו קיים והדבר יתמגנט בפורום אחר ראית מישהי שכתב משהו מדעי יותר ואני חושבת שזה נכון המוח שלנו הוא מכונה מאד משוכללת ומורכבת, מבחינה פיזית, אין בו זמן עתיד. לא קיים חלק כזה במוח, שיכול להכיל זאת, פשוט כי זמן עתיד הוא משהו וירטואלי, שעוד לא התרחש. המוח מתייק הכל. אבל רק את מה שכבר קרה. (אגב, החלק הזה במוח נקרא CIA, והוא נמצא בחלק האחורי של הגולגולת) בחלק הקדמי של הגולגולת יש חלק "תיוקי" נוסף שמכונה CAT. הוא מאפסן מידע מהיום עד 30 יום אחורה, ואז עובר החומר ל'ארכיון' הCIA... ולמה אני מספרת כל זאת? מאחר והמוח יכול להבין רק את מה שכבר ממש קרה או לחילופין שהורגש כאילו כבר קרה.... נשמע מסובך? ממש לא. למשל, את יודעת שמים חמים צורבים את היד. נכון? המוח כבר יודע זאת. החוויות, ההבנות והתוצאות של המעשה, רשומים בהארד דיסק שלו ולכן הוא יפעל בהתאם. מצב של שפע אינסופי, עדיין לא 'רשום' בהארד דיסק שלך ולכן המוח לא יודע בכלל מה את רוצה ממנו ואיזו מציאות את מצפה שהוא יצור... אז איך בכל זאת? לכן צריך לגרום לו לחוש כאילו הדבר כבר קרה או כבר קיים אז איך גורמים לו להרגיש כאילו כבר קרה? בכל צורה שרק תוכלי: לראות בדמיון, להרגיש בדמיון, להריח בדמיון וכו'... את צריכה לשאוף למצב בו ממש תוכלי לחוות בכל חוש אפשרי מצב של שפע (או כל מצב מבוקש אחר). רק אז יוכל המוח 'לתייק' את המראות כאילו היו חוויה שכבר התרחשה ולהתחיל לתת הנחיות פעולה בהתאם... (ליתר דיוק, 17 שניות של 'מחשבה טהורה', כלומר דימוי מדוייק של המצב, בכל רמ"ח האיברים, שווה ערך ל one man power, כלומר, למאמץ שעל אדם להשקיע במשך שנת עבודה שלמה שמטרתה להשיג את המבוקש...)- נו.. שווה?... וזכרי כלל חשוב מאין כמותו: במלחמה בין ההגיון לדמיון- הדמיון תמיד מנצח!!!! תמיד!!! והכי חשוב - זה להאמין שמגיע לך וליצור לך את העבירה נכונה לכך מקווה שעזרתי

למעלה