חג שמח לכולם וכמה שאלות.בנוגע לקניה באיי ביי.

חג שמח לכולם וכמה שאלות.בנוגע לקניה באיי ביי.

ובכן זה עומד להשמע מוזר. אני כחשקן רוצה להזמין כמה מוצרים לתאטרון דרך איי ביי. אומנם כול קשר ביני לבין הטכנולוגיה הזאת,ובכן ההבנה שלי מאוד עלובה בזה,זה הכול. אני רוצה לדעת,אם יש מישהוא,או גוף בארץ. או מישהוא שיכול, לקנות בשבילי מוצרים שמסתכמים ב סך של עד 50 דולר, אני יחזיר לו את הכסף מזומן,פלוס כמה גרושים על הטרחה והעזרה ? יש כזה דבר ? ידיד אמר לי שבכול עושים את זה. רציתי לדעת עם גם בארץ. אני גר בצפון הארץ אומנם תודה וחג שמח לכולם.

Nunatak

New member
קשה לי להאמין שתמצא.

העמלה המקובלת היא בדרך כלל כ30%, אבל בהתחשב במחיר שאתה מציין קשה לי להאמין שמישהו יסכים לעשות את זה תמורת 50 ש"ח.

תגובה.1.

ובכן,אני מתאר לצעמי ש 30 אחזו עמלה מסך המוצר כן ? זה נשמע דיי הוגן בסך הכול. אבל אתה מתכוון, שרק על מוצרים יקרים יותר יסכימו לעשות לי הזמנה ? ולא מוצרים של עד 50 דולר ?

Nunatak

New member
כן, משהו כזה.

אני במקומך הייתי פונה לחנויות שמתמקצעות בזה, ולא דווקא לאנשים פרטיים(גם אם הם מבינים את הנושא בצורה מושלמת ונוחים יותר מבחינת מרחק).

תגובה נוספת 2.

יש לזה חנויות שמתמחות בקניה ומכירה של Ebay בארץ ? לא שמעתי ולא ידעתי על זה בכלל. יש לך פרטים ? אני מנחש שאם צריך אני יגדיל את העמלה אפילו, למשהוא סביר יותר,אבל יש פרטים שאי אפשר פשוט למצוא בארץ. אתה יכול לקשר אותי לחנויות האלה בארץ ? עם יש בכלל. וכמובן,מי מי שקורא את זה,ו מאזור הצפון. אני מוכן לשלם עמלה נדיבה עם צריך בהתאם.

למעלה