חג שמח לכולם , ומועדים לשמחה . אל תשכחו לראות הערב את המופע המשותף בערוץ 2 .
א איתן דואק New member 9/10/09 #1 חג שמח לכולם , ומועדים לשמחה . אל תשכחו לראות הערב את המופע המשותף בערוץ 2 .
ר רותם שמש New member 9/10/09 #3 ליאתן היום זה ישודר בטוח? כי פעם שעברה כשאמרת לא לשכוח לראות אני ראיתי ולא היה שום הטופעה
K karoleking New member 10/10/09 #5 אכן שודר... רק חצי מההופעה.... מה איכפת לי, יש לי את זה בבית. חג שמח חברים...
M myh350 New member 10/10/09 #6 באמת רק חצי הופעה היתה? אני הקלטתי כי אכלנו בסוכה אבל לא ראיתי את ההקלטה אבל מה איכפת לי גם לי יש את ההופעה בבית ואפילו שגעתי את כולם איתה...
באמת רק חצי הופעה היתה? אני הקלטתי כי אכלנו בסוכה אבל לא ראיתי את ההקלטה אבל מה איכפת לי גם לי יש את ההופעה בבית ואפילו שגעתי את כולם איתה...
ג גליתוש39 New member 11/10/09 #7 כמה שמשמח אותי לשמוע את זה.... הייתה לאחותי יום-הולדת אתמול,ויצאנו למסעדה וכל הזמן חשבתי על זה שכולכם רואים ונהנים מההופעה,ורק אני לא..... אז טוב לדעת שערוץ2 שוב פישל....
כמה שמשמח אותי לשמוע את זה.... הייתה לאחותי יום-הולדת אתמול,ויצאנו למסעדה וכל הזמן חשבתי על זה שכולכם רואים ונהנים מההופעה,ורק אני לא..... אז טוב לדעת שערוץ2 שוב פישל....