חג שמח לכולם ומזל טוב על הפורום

avibliz

New member
חג שמח לכולם ומזל טוב על הפורום

בהצלחה ליניב ואני מקווה שירבו חובבי החלל בישראל. יש לי הודעה קטנה באשר לאתר www.hayadan.org.il target=_blank>הידען - האתר הישן שבק חיים לפתע בשבת האחרונה ולא הספקתי להעביר את כל אלפי המאמרים שבו לפורמט החדש. אני מקווה שהדבר יתוקן. בינתיים אבקש להפיץ ברחבי האינטרנט את כתובת האתר החדש - www.hayadan.org.il target=_blank>הידען לשירותכם כבר מאז 1997 בכל הקשור לתחומי החלל בפרט והמדע בכלל. הכתובת החדשה היא WWW.HAYADAN.ORG.IL אשמח לסייע בכל דבר אפשרי.

avibliz

New member
סליחה, כשראיתי שההודעה לא נקלטה

שלחתי שוב, בו זמנית ביחד עמך יניב. חלילה לא התכוונתי להציף. ואשמח לשוחח בהזדמנות מס´ הטלפון שלי הוא 058 385197 או בבית 03 6429139 ותודה לאתי אברהמי שהפנתה את תשומת ליבי לפורום החדש.

יניב ריז

New member
האתר הוכנס ללוח הקישורים,

ויופיע כאתר מומלץ!!! תודה רבה-ומקווה לשיתוף פעולה בהמשך!!!

בועז ד

New member
לאבי ברוך בואך אלינו ../images/Emo6.gif

לאבי ערב טוב: אצור איתך קשר במהלך מחר בועז

אסף עטר

New member
חחחחחחחחחחחחח

כנראה מרוב בילבול שנובע מלחץ או סיום הצום אגב - יש עוד חבר בכיר שמעוניין להיצטרף לביקור אצל אורי בשמ"ט (במסר)

בועז ד

New member
ערן..לא יפה..הפורום הזה !! זה אלינו

לערן ערב טוב: כמו שיניב אמר אנחנו נשתדל מאוד שהפורומים שלנו !! מזג אוויר ואטמוספירה וחלל יהיו ביחד כעזר אחד לשני אבי הוא חבר יקר בדיוק כמו אמיר-אמיר 10 צול.. שיכולים לעלות ולעזור לפורום הזה במאמרים ובידע נירחב ורב. את החברים היכרתי לפני כ-6 שנים באי או אל/נכון להיום פורום מדע בוואלה. בתקווה לשלום אמיתי בינינו ובין כולם-סה"כ רק כך נוכל לבנות ולהתקדם בשני הפורומים בועז

א ס ף ב

New member
כל כך נכון! אגב אסף, השיר שלך קוטלג

על ידי (יחד עם שירים רבים נוספים של חברי הפורום) באתר של עידן. שים לב שיש לך קטגוריה שם... תתחיל למלא לקראת החורף. ואם אפשר באופטימיות חסרת מעצורים (תסכים איתי שיש הרבה סיבות לכזאת)
your category Others

אסף עטר

New member
איזה שיר גדול - אסף´´4 רוצים עוד

הרבה כאלה במשך החורף - רק כשכותרת השיר תהפוך ל - "אלף חובבים לא יצליחו לגרש אותי" (רמה ברומטרית)

אסף4יי

New member
קטגוריה משלי ? וואוו...

הייתי בטוח שאם כבר אקוטלג זה יהיה תחת "שטויות וקישקושים לשעת הפנאי" או משהו כזה... עכשיו אסור לי לבייש את הפירמה - אשלח שירי נאצה נוספים בקרוב

אלמה

New member
לא לא לא...

הקטגוריה הזו שמורה לי! ורק לי. ואתה אספיי, לך לכתוב עוד כמה שירים כאלה. (מסתבר שאתה יותר טוב ממה שחשבתי - אין סוף להפתעות) אלמה

למעלה