חג שמח לכולם ו blackcat2 כנסי

חג שמח לכולם ו blackcat2 כנסי

כיוון שההודעה שכתבתי כבר קפצה לעמודים קודמים הנה קישור להודעה המקורית אשמח אם תמשיכי לעזור לי תודה מראש

blackcat2

New member
../images/Emo163.gifהי

את פשוט צריכה לפרוס 7 קלפים ולציין אותם בפנינו עפ"י הסדר. אנחנו נעשה את החלוקה הנדרשת. אני מבהירה מראש כי קבוצה א' תעסוק בלמידת התקשור. וקבוצה ב' תעסוק בלמידה של שיאצו או רייקי. את יכולה לפרוס 7 קלפים דרך פריסת שאלה באינטרנט ולבחור 6 קלפים מאחר וקלף סיכום יוצא אוטומטי (ואז זה 7 קלפים
). בי.

הנה הפריסה שלי:

בחרתי בחפיסת ריידר מס' קלפים: 6 השאלה שלי היתה: מה מתאים לי ללמוד תקשור או רייקי? אס החרבות נער המטבעות כוכב מלכת החרבות ארבעה מטבעות שני מטבעות סיכום: תשעה גביעים

blackcat2

New member
הי../images/Emo23.gif

קבוצה א' למידת תקשור-כוכב, אס החרבות, 4 מטבעות קבוצה ב' למידה של שיאצו או רייקי- מלכת החרבות, נער המטבעות, 2 מטבעות מצבך הנוכחי 9 גביעים למידת תקשור- אין כל ספק כי יש לך המון נכונות ואת יכולה לפתוח את הלב והראש בלי כל בעיה ולהתנסות בחוויה הרגשית והאינטלקוטאלית המדוברת (הכוכב). החשש הוא שאולי את תזדקקי במהלך הלימודים למידע קונקרטי שכלתני (אס החרבות) שעלול להקשות עליך במעט את המשך הלמידה מה שיגרום בסופו של דבר לתקיעות וחוסר יכולת לפרוץ (4 מטבעות) מה שקיווינו לו מראש עפ"י קלף הכוכב. למידת שיאצו או רייקי- יאפשר לך אופציות גיוון וענין מרובים. תוכלי לפרוץ את גבולותיך ולא תחושי כל שעמום (מלכת החרבות). תוכלי לבחון בקלות יתירה את פרטי השיעורים ותוכלי ליישמם עד לדיוק (נער המטבעות). תחושי כי עולם ומלואו נפרס בפניך ותלמדי להנות ממנו מבלי לקחת את זה "יותר מידי ברצינות".(2 מטבעות) כרגע את מאושרת ממצבך. נהנית מעולמך העשיר. את מבקשת להעשירו עוד יותר ובעיני זה נפלא. אגב יכול להיות שמומלץ יהיה לך ראשית ללמוד באופן ממוסד שיאצו או רייקי ובשלב מאוחר יותר לנסות תקשור באופן מסודר. לעת עתה את בהחלט יכולה להתנסות בפורומים שעוסקים בתחום בשביל החוויה והטעימה. אשמח לשמוע את דעתך.

תודה רבה על התשובה

וואוו אני ממש מתפעלת זה כל כך מדוייק אני באמת אלך ללמוד רייקי כי זה מדבר אליי ואח"כ אני יכולה לשלב בתוכו גם את התקשור שני התחומים אמנם מנוגדים אבל בהחלט אפשר לשלב בינהם כנראה שזה מה שאני אעשה מה הכוונה למידע קונקרטי שכלתי שעלול להקשות עליי? שוב תודה רבה רבה על העזרה והסבלנות שלך

blackcat2

New member
אני רואה בתקשור../images/Emo77.gif

עשייה שנעשית מן הלב פנימה, מעין האזנה לאינטואיציות ופתיחת כל הערוצים לקליטת המסרים. מדובר בענין חוויתי גרידא שקשה ללמוד אותו באופן מושכל. הניסיון, הנכונות וההתנסות יפתחו ויפתחו (DEVELOP) את אופציות התקשור שלך. זה עומד, בעיני, בניגוד לרייקי בו הלמידה היא מעשית יותר- את לומדת על הצ'אקרות, על אופן הנחת כפות הידיים, את לומדת בקורס הבא אחריו סמלים שאת יכולה לשדר לסובביך לשיפור הרגשתם וכו'). למידה של תקשור היא שונה כי היא דורשת המון אמונה פנימית וסבלנות. אין לכך "תוכנית מוגדרת" ומסודרת אלא בהתנסויות. תקשור נתפס בעיני כרף אחד גבוה ולא כל אחד יכול לעשות זאת. זו דעתי על כל פנים.

למעלה