חג-שמח לכולם עזרה בפרוש

חג-שמח לכולם עזרה בפרוש

רקע : הגיעה אלי אשה בשנות 50 + שעובדת במרפאה עם צוות רופאים ופקידות כבר כמה שנים טובות וכעת חל שינוי בלוגיסטיקה של צוות המרפאה והאשה הםשמשת פקידה הותיקה במקום חוששת למקום עבודתה ,היא רצתה לשאול: האם הרופא (זו שקובעת) מעריכה את עבודתי במרפאה, פריסה:האם-מלך גביעים דר איקס-9 מטות מעריכה-מוות את עבדתי-קיסרית במרפאה-נזיר סיכום-4 חרבות פרוש שלי:השאלה מגיעה ממקום של דאגה ליציבות הקימת ,נראה על פני השטח שהרופאה מתכננת איזה שינוי היא כרגע לקחה לה פסק זמן למחשבה ולתכנון היא בודקת את הדברים בצורה עמוקה ויסודית את עבודתך היא מעריכה מאוד ויודעת את מעלותיך הטובות שאותם מיצגת הקיסרית.לכן לדעתי את תשארי במקום העבודה למרות השינויים , זה הפרוש שלי ,אשמח לשמוע את פרושכם מטרה להמשיך ללמוד ולעמיק בנושא הקלפים ושוב תודה וחג-שמח.

blackcat2

New member
אני הייתי שואלת אחרת../images/Emo140.gif

מדובר בשאלה של "כן" ו"לא" והשאלה על כן אינה מתאימה לפריסה. אני הייתי שואלת: מה הערכתה המקצועית של ד"ר X כלפי? סה"כ 5 קלפים. בי

היי חתול שחור אז כך.....

מה-4 גביעים ערכתה-9 מטבעות המקצועית-האוהבים של דר איקס-מיזוג כלפי-אביר מטבעות סיכום-קיסר מחכה לשמוע תודה

blackcat2

New member
../images/Emo66.gifהי

בפועל ניכר כי הבוסית נמצאת בתקופה של התלבטות (תאומים) ובחינת אופציות (4 גביעים). המעסיקה מנסה למצוא דרך בה היא תוכל לצמצם עד כמה שניתן את הפגיעה בצוות העובדים נוכח הקיצוצים וחייבים לתת לה קרדיט על כך. היא שוקלת את המטרה שלפניה בזהירות ומכלכלת צעדים. כשהיא תדע מה התוכנית המועדפת היא תוציא אותה לפועל (מיזוג) אני חושבת שהד"ר מפגינה כלפי חוץ הערכה מקצועית לעובדת ומציגה תמונת מצב, גם אם לא מילולית, כאילו הכל תקין ואין בעבודת העובדת דופי (משהו בסגנון עסקים כרגיל) (9 מטבעות) אולם בפועל, בתוך הלב פנימה מרגישה הד"ר כי העובדת אינה די דינמית, אולי אפילו "עייפה" במעט מהעבודה.(אביר המטבעות) העובדת מיוצגת ע"י אביר המטבעות שהינו אביר כבד ו"תקוע". למען האמת הוא האביר היחיד שלא ניכרת בו כל תנועה (בניגוד לאביר החרבות המהיר, אביר המטות הנכון ליציאה ואביר הגביעים שנע בנינוחות אך המטרה נמצאת מול עיניו. אביר המטבעות, לעומת שאר האבירים, פשוט עומד מלכת). יש לי תחושה שאין העובדת מתאמצת די להוכיח עצמה והיא כבעלת מינוי "האביר" (באופן מטאפורי, כמובן) ממשיכה בעבודתה כרגיל מבלי להתאמץ ולהוכיח עצמה כחיונית והכרחית למערכת. אני חושבת שבעיתות מסוג זה על העובדים לצאת מגדרם כדי להוכיח עד כמה הם חיוניים ונחוצים. הקיסר בסיכום מעיד על כך שלאחר שתגיע הד"ר להחלטה (מיזוג) היא תוציא אותה לפועל בנחרצות ללא מחשבה נוספת.(הקיסר) אין אני בהכרח רואה פיטורים אולם אני רואה בהחלט את הצורך בעמידה על המשמר ובהפגנת מאמצים ממשיים להפגנת יכולות מקצועיות גבוהות ושכנוע שקט (משמע לא שחצני או ראוותני) של טיב העבודה. אשמח לשמוע את דעתה של העובדת. בי

תודה, אשמח לשמוע התיחסות פתיחה 1

אני מודה לך על הפרוש בשיחה עם העובת היא אומרת שבגלל החשש היא עובדת קשה ומשק'ע מעצמה הרבה ביקשתי התיחסות לפתיחה הראשונה כי שם העובת מיוצגת על ידי הקיסרית ופתיחה השניה על ידי אביר המטבעותולעתי ש הבדל.

blackcat2

New member
הי- זו שוב אני ../images/Emo140.gif

האם-מלך גביעים דר איקס-9 מטות מעריכה-מוות את עבדתי-קיסרית במרפאה-נזיר סיכום-4 חרבות שימי לב שהד"ר מאופיינת ב-9 מטות המעידים על מצב של מגננה או דאגה לשמירה על מצב נתון בו השינויים לא יהיו חמורים מידי אולם קלף המוות המתאר את הערכת הד"ר אינו מעודד כי הוא מייצג סיום של תהליך. הקיסרית אמנם מעידה על פריון אולם באותה המידה היא יכולה להעיד על קלילות, היעדר רצינות מוחלטת ואולי אף הימצאות במעמד נתון ללא התעקשות על מאמץ מקצועי שיצדיק הישארות בתפקיד מקצועי. 4 חרבות בסיכום מעיד על המתנה בטרם תינתן החלטה סופית. בגדול אני עדין חושבת כי מדבר בשאלה בעייתית בשל היותה שאלת כן או לא. עוד אומר כי מאחר ואינני מכירה את העובדת חשוב שתקבל את הביקורת כמו שהיא וגם אם היא מאמינה כי היא עושה רבות שתבחון אם אכן היא עושה כן ואם יש מי שרואה זאת ומוקיר זאת. מקווה שעזרתי.

למעלה