חג שמח לכולם, רציתי לשאול אתכם

Ofra m

New member
חג שמח לכולם, רציתי לשאול אתכם

האם קורה לכם שאתם רוצים משהו מאוד ומנסים להשיגו ומנסים וזה פשוט לא הולך.....האם זה סימן שזה לא שלך? למרות האמונה ותפעול מלא של תורת הסוד זה לא מגיע, ואני מדברת על דברים פשוטים כמו לצאת לטיול ופשוט לא הולך משהו משתבש....נשאלת השאלה האם קיים עניין של גורל? כי אם כן זה קצת סותר את עניין הסוד מה דעתכם?

GMjoy

New member
ל-Ofra m

הרבה פה לא יגידו לך שישנו גורל, אבל אי אפשר לטעון גם שהוא מוחלט. בכל רגע נתון את עלולה לבחור משהו, ולעשות אותו. דבר הכי פשוט שתחליטי - לא נקבע הרי על ידי הגורל, נכון ? כמובן שישנם דברים שלא באים לטובתנו (דברים פשוטים אפילו) ואנחנו לא מצליחים להשיג. יש לזה סיבות שונות - ואפילו לא ידועות לנו בשום צורה. (הזכויות שמורות למקור
). אבל רוב הדברים פשוטים קורים, כי זמנם הגיע לקרות! סותר את הסוד ? בסוד מסופר על חוק המשיכה. מה הוא חוק זה ? זה חוק שאומר שהדברים שאת מטמיעה בתת-מודע - באים לידי ביטוי במציאות. כל הדברים האלה באים כהזדמנות לאפשר לך לממש את המטרה שלך. גם פה, את זו שבוחרת, אם לקחת או להגיד "תודה אני אסתדר בלי זה". - הכל בחירה שלך. אבל כמה שיותר תשקיעי מאמץ במשהו - ככה הוא יתרחק ממך. המטרה היא להיות שלווה שמגיע לך לקבל משהו, להאמין בו עד הסוף. תקראי את אחד השירשורים שפתחתי - יש שם תגובה שלי לעונים עם הסבר על זה :)

StopThisTrain

New member
שאתה פתחת???

קצת קרדיט לאנשים שעזרו למלא את השרשורים
מוזר... וביקשתי מהיקום לקבל קצת הערכה בפורום הזה חחחחחח העראק של החג עולה לי במקומות לא טובים חחחח

GMjoy

New member
למה לתפל ולא לעיקר ?../images/Emo4.gif

ואני חשבתי שמהשירשור (כן, שאני פתחתי - יש 2 כאלה) אתה הפנמת לעצמך משהו...לא ככה ? והתגובות בפורום הזה נעשות מרצון לעזור לאנשים, ולא לצורך הערכה ומשחקי אגו שונים. אז אם יש לך מה להגיב ולעזור לגברת עופרה, אתה מוזמן להתייחס להודעה שלה
לגבי היקום, היקום מכיר בשלמות מלאה. אין שם אגו. חג שמח.

Ofra m

New member
איזה חמודים אתם../images/Emo13.gif

הקטע הוא שקשה לי להאמין שמשהו יקרה בלי שאתכנן אותו שיקרה גם אם אני רוצה לזכות בפיס עדיין אני צריכה לקנות כרטיס....למשל אני מאוד רוצה לנסוע לצפון אבל לא בא לי לשלם 600 שקל ללילה אזאני מחפשת משהו ב-200 אז מה פשוט להאמין שזה יקרה בלי לנסות לחפש?

GMjoy

New member
את לא כל-כך רוצה כנראה

זה נחמד להגיד "רוצה כך וכך - לא בא לי רק להשקיע את זמני היקר בחיפושים לזה". כמה נוח וטוב, נכון ? עופרה, זה לא שאת מבקשת דבר מה שאינו נתון לשליטתך כרגע. את מבקשת משהו שבבסיס שלו, את לא מוכנה לעזור אפילו טיפה. את מחכה שיבוא הנס, יבוא עובד מפעל הפיס, יושיט לך את הכרטיס, יגיד "גברת עופרה, הנה לך כרטיס, בהצלחה!!!". או שידפקו לך בדלת ויגידו שישנה חופשה לצפון במחיר שאת מחפשת, ואת רק אמורה לאשר את ההגעה שלך. זה פשוט לא יעבוד ככה! את רוצה (מאוד?) לנסוע לצפון ? מה עשית עד עכשיו כדי לשדר רצון כזה ? ועוד דבר נוסף: יכול להיות שאת מחפשת נסיעה לצפון ב-200 - ותנאים כמו על 600 שח. אז הנה לך עוד סיבה שהזימון לא יבוא בקרוב...

Ofra m

New member
גיא, אתה זה שאמרת

ככל שתתאמץ יותר כך זה ירחק ממך ולכן עניתי שגם כדי לזכות בפיס לא מספיקה האמונה אלא עדיין צריך לקנות כרטיס.....כנראה שלא הבנת אותי, מה שאני מתכוונת הוא ההפך אני כל הזמן עושה ועושה והרבה פעמים זה לא נותן את התוצאה הרצוייה...אז מה כאן דפוק?

GMjoy

New member
נכון, אמרתי. ואני ממשיך להגיד את זה.

פעולות נכונות - מביאות תוצאות נכונות. אבל פעולות סתמיות באות ממקור פחד - שאולי זה לא יצליח, אז כדאי לנסות להזיז משהו. אני מדבר איתך על פעולות שבאות על הזדמנויות כלשהם - ורצוי שאלה יהיו מטרות שאת יכולה לעזור להם לקרות. לחלום לזכות בלוטו, זה צורך פעולה - לקנות כרטיס לוטו. לחלום לצאת לחופשה בצפון, זה צורך פעולה - לבדוק אם ישנן חופשות במחיר שאת רוצה. אלה דברים שבהם את יכולה לשתף פעולה: אמונה + פעולה. לעומת זאת, מטרות שאינן בשליטתך, את יכולה לדמיין ולהאמין שמגיע לך לקבל הזדמנות - הזדמנות להגשים אותן. אני כל הזמן עושה ועושה והרבה פעמים זה לא נותן את התוצאה הרצוייה...אז מה כאן דפוק? - פעולות יתר על דברים שאינם בשליטתך :) מה שאינו בשליטתנו, צורך אמונה ובקשה להזדמנויות בדרך...

אוסקר2009

New member
זה לא תמיד בשליטתך

את רוצה לנסוע לצפון וקשה לך לחפש זה לא בשליטתך מה שאת צריכה לעשות זה לחשוב על הנסיעה לצפון ולהרפות- מדי פעם ותראי שביום מסויים (מחר, מחרתיים עוד שבוע) את פשוט תחפשי בקלות ותמצאי דיל בקלות ללא מאמץ - ותסעי לצפון.

StopThisTrain

New member
אממממ

ברור לך שזה נאמר בצחוק וחיוך נכון? או שלא הגענו לשלב הזה עדיין?

GMjoy

New member
סטופטיסטריין, בטח שברור לי../images/Emo13.gif

מה שרשמתי לך בהודעה התייחס למשפט ה-2 שכתבת בהודעה. אתה לא צריך לבקש להיות מוערך בפורום - כשבעצם אתה מוערך כבר מעצם היותך חבר כאן
יום טוב:)

למעלה