חג שמח לכולם, שאלה לגבי זוגיות חדשה

Zehabuba

New member
חג שמח לכולם, שאלה לגבי זוגיות חדשה

שלום לכולם,

אני נמצאת כרגע בפלונטר די משמעותי בחיי. אחרי 6 שנות זוגיות, אני בעוד מספר ימים מקבלת את גט.
בזמן הזה שעברתי דירה, לעיר חדשה, הכרתי בחור מדהים, מדהים ברמה כזו שהוא תוך זמן נורא קצר הצליח לעורר בי רגשות שלא היו לי לגרו שלי במשך 6 שנים. התחלנו סוג של מעכ' יחסים, לא ברורה, לא מחייבת אך גם לא פתוחה, הסיבה לזה, זה שהבחור עבר משבר די משמעותי חייו, הוא היה בזוגיות 9 שנים ואחרי הפרידה מהבת זוג הוא לא הצליח לחזור למסלול חיים תקין ללא עזרה מקצועית וגם לא הצליח ליצור שום קשר משמעותי ב-3 השנים האחרונות בגלל שהחליט שהוא לא מפתח רגשות לאף אחת, לא מתמסר ולא מתחייב כדי לא להפגע ולא להתאכזב. נפגשנו במשך חודש, ומספר פעמים הוא הסביר לי על המצב שלו- שהוא בולם את עצמו מלהרגיש יותר ממש שהוא כבר מרגיש אליי, שהוא "עוצר" את עצמו בכל הקשור לרגשות, הוא היה גלוי וסיפר את כל מה שקשה לו, כולל זה שהוא היה 9 שנים בזוגיות והוא חי עם תחושת החמצה, איזשהו חסך בכל הקשור לבילויים עם חברים ובחורות. הערכתי מאד את הכנות שלו ולא העזתי לחתוך את הקשר הזה בגלל הרגש החזק שכבר התפתח אצלי. אחרי חודש אינטנסיבי שבו נפגשנו כל יום, נהננו מאד, הכל היה פשוט "טו גוד טו בי טרו", לפני שבועיים עשינו שיחת דרכנו לאן, והוחלט שהוא לא מסוגל להתחייב, הוא אמר במילים המפורשות האלה "אני מרגיש אלייך, זה הופך להיות רציני מאוד, ואני יודעת שאם אנחנו ממשיכים ככה, את האשה האחרונה שלי... אני יודעת שאת מושלמת עבורי, ואין סיבה אחת שתגרום לנו להפרד, אני לא בטוח שאני מסוגל להתחייב לזה עכשיו ולהמשיך לחיות עם החסך וההחמצה.... אני פשוט יודע שאיתך זה עד הסוף, ואני לא בטוח שאני מוכן לזה". מאז כמובן אני שבורת לב, בכיתי שבועיים, כל יום, ירדתי 4 קילו בערך... תקופה קשה.
בימים האחרונים חזרנו לדבר קצת, בעיקר אני מדברת איתו בגלל שאני לא מסוגלת לוותר עליו ועל הכימיה המדהימה שיש בניינו... נפגשנו כבר פעמיים בימים האחרונים... והגעגועים שיגעו את שנינו.

אני בדילמה נוראית, לחכות לו? לתת לו זמן? לחתוך את זה? זה לא בשבילי? הוא לא בוגר מספיק?
אין לי שמץ של מושג מה לעשות, האם בכלל נכון לי להמשיך "להלחם" עליו ועל הרגשות שלנו, שהוא טוען שהם הדדיים לחלוטין?

אני ממש ממש אודה לכן על ניסוח השאלה הנכונה וההכוונה, כי הלכתי לאיבוד, לגמריי =(

תודה וחג שמח!

Zehabuba

New member
התוצאה:

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - נער המטבעות
עיצה - אביר הגביעים
תוצאה - תשע החרבות
&nbsp
תודה רבה!

כרגע את במצב של מחכה לטיפות של תשומת לב

השליטה היא שלו והוא יודע את זה.
מומלץ. להבין שאת זו שזקוקה לחיזור כרגע ולא להיפך.
ההחלטה הזו -במידה ותבחרי בה באמת-תגרום לאי נעימות ולהרגשה פגיעה ועלבון אצלך.
&nbsp

Zehabuba

New member
אז מה עליי לעשות? :(

לוותר עלינו ועל הרגשות?
נכון, אני זקוקה לחיזור... לא מסוגלת לחזר אחריו למרות שהוא מועך לי את הלב.

Zehabuba

New member
אורליט,

האם אפשר לשאול האם נכון לי לנתק איתו כל קשר?
כי בעקרון כבר אמרתי לו שאני מוותרת עליו, אבל כמובן שלא בלב שלם, אין דקה שעוברת מבלי שאני חושבת עליו :(

Zehabuba

New member
שום דבר :(

דיברנו פעם אחת שלשום כי שלחתי לו כמה תמונות שלו שמישהו צילם אותנו, והוא התלהב מהתמונות ואמר שיצאנו יפים...
היום יש לי יום הולדת, אז הוא היה הראשון שהתקשר אליי ב00:00 לברך אותי, אמר לי דברים מאוד יפים, איחל לי להיות מאושרת וכו', וזהו, כמובן שאני אח"כ באתי אליו שוב בהאשמות של איך הוא מסוגל לבלום את הרגשות שלו ואיך הוא מסוגל לטענתו "לא לתת לרגשות לשלוט" בו אלא ההפך.... וזהו, איחלנו לילה טוב ושם זה נגמר.
&nbsp
אני סובלת נורא...
בתקווה כל הזמן שהוא יפתיע אותי בבית שלי ויגיד לי שהוא לא מוותר עליי ויעשה הכל למען הזוגיות שלנו, כמובן שזו פנטזיה.
&nbsp
אפשר לשאול האם הוא מתאים לי? אני לא יודעת בדיוק איך לנסח...
אולי אם נכון לי לוותר עליו ולשחרר אותו מהלב? לנתק איתו את הקשר?
כרגע המצב סטטי- אנחנו לא בקשר כי אני לא מסוגלת להיות בקשר איתו ולדעת שהוא לא מסוגל להתחיב ולא נותן לרגש שלו "לשלוט" בו.

פריסה פתוחה 3 קלפים

תחשבי בבקשה על ההתלבטות שלך לגבי המשך כן או לא וליחצי על העכבר
ו.. מזל טוב ליום ההולדת

Zehabuba

New member
תודה...

מזמן לא היה לי יום הולדת כ"כ עצוב, עם הגירושין לא הייתי עצובה כ"כ.
&nbsp
"פריסת 3 פתוח"?
לא לרשום כלום בשורת השאלה? פשוט לחשוב האם עליי לנתק עמו קשר וללחוץ "פרוס עכשיו"?
&nbsp

Zehabuba

New member
מקווה שעשיתי נכון, סורי

השאלה שנשאלה:
&nbsp
&nbsp
תוצאות פריסה פתוחה:
מיקום 1 - ארבע המטות
מיקום 2 - תשע החרבות
מיקום 3 - מלך החרבות
&nbsp
&nbsp
חשבתי על האם אני צריכה להיות בקשר איתו, האם זה נכון לי או שעליי לנתק את הקשר עמו לחלוטין

אל תקבלי החלטה כרגע

יש לך ערבוב אנרגיות בין נישואייך שמסתיימים בעצבו ,לבין הרצון שמשהו יזוז כבר.
קחי פסק זמן מחשבתי מלהכריע בנושא .
את תרגישי בעצמך מתוכך את פנימה מתי הרגע הנכון לברר לעצמך שוב בנושא זה.

Zehabuba

New member
תודה רבה! ננסה שוב פעם אחת...

תודה שוב על הכל.
&nbsp
לפני כמה ימים קבלתי כבר החלטה שאני רוצה לנתק קשר איתו אבל אני לא מסוגלת לעמוד בזה, כנראה שבאמת אין צורך לקבל החלטה כרגע מה לעשות בהמשך.
אני פשוט מחפשת כל הזמן תשובות לכל דבר, הראש לא נח.

Zehabuba

New member
אגב שכחתי לומר....

יש מישהו נוסף בתמונה- שמחזר אחרי מאוד! הוא מוצא חן בעייני אבל אני ממש לא נכנסת לזה עכשיו כי הרגש שלי והלב שלי שייכים לבחור הזה שמפחד להתחייב =(

למעלה