הבן שלי ובת זוגו מגיעים בסוף החודש ממסע של חודשיים במזרח - קירגיסטן, קזאחסטן ואוזבקיסטן.
במהלך מסעם וטיולם בארצות אלה הם בקושי ראו ירקות. חיו על בצק (שם חיים גם על בשר. בשר ובצק,
אבל הם חיו על בצק).
דיברתי אתו עכשיו, אמר לי, ולא בפעם הראשונה: אמא, אנחנו זוממים על הירקות הישראליים. חולמים עליהם, מדברים עליהם.
נראה לי שכל השהות שלנו בארץ נאכל רק ירקות. שתדעי.
עד כאן הכל טוב.
אבל, היכולות שלי להרביץ שעות של עבודה במטבח הן ממש לא מה שהיו פעם, ועוד פחות. וירקות זו עבודה.
שאלתי: מה אני יכולה להכין מראש ולהקפיא בנושא הירקות חוץ מפשטידות? יש מאכלי ירקות שהקפאתם וזה עבר טוב? איזה?
אשמח לכל רעיון - וכאמור, יש זמן. תודה רבה מראש.
במהלך מסעם וטיולם בארצות אלה הם בקושי ראו ירקות. חיו על בצק (שם חיים גם על בשר. בשר ובצק,
אבל הם חיו על בצק).
דיברתי אתו עכשיו, אמר לי, ולא בפעם הראשונה: אמא, אנחנו זוממים על הירקות הישראליים. חולמים עליהם, מדברים עליהם.
נראה לי שכל השהות שלנו בארץ נאכל רק ירקות. שתדעי.
עד כאן הכל טוב.
אבל, היכולות שלי להרביץ שעות של עבודה במטבח הן ממש לא מה שהיו פעם, ועוד פחות. וירקות זו עבודה.
שאלתי: מה אני יכולה להכין מראש ולהקפיא בנושא הירקות חוץ מפשטידות? יש מאכלי ירקות שהקפאתם וזה עבר טוב? איזה?
אשמח לכל רעיון - וכאמור, יש זמן. תודה רבה מראש.