חג שמח לכולם, תגידו כמה טסו לניו זילנד או הכירו את המדינה המדהימה הזאת בזכות\בגלל זינה והרקולס?
ע ענבר1 New member 3/4/12 #1 חג שמח לכולם, תגידו כמה טסו לניו זילנד או הכירו את המדינה המדהימה הזאת בזכות\בגלל זינה והרקולס?
Shiri from the block Active member 3/4/12 #1 אני יודעת שיש פה כמה שטסו לא יודעת עד כמה הם כותבים פה בפורום בשביל לענות לך על זה.. אני אישית עדיין לא טסתי לשם, אבל זה אחד מהיעדים שלי! גם בגלל שר הטבעות
אני יודעת שיש פה כמה שטסו לא יודעת עד כמה הם כותבים פה בפורום בשביל לענות לך על זה.. אני אישית עדיין לא טסתי לשם, אבל זה אחד מהיעדים שלי! גם בגלל שר הטבעות
T tali44 New member 3/4/12 #3 אני מתההההההה לטוס לשם! זה פשוט מקום מדהים ואני חייבת ללכת לשם! הבעייה זה הכסף והתזמון.
Shiri from the block Active member 3/4/12 #1 יותר כסף מאשר תיזמון צריך לחסוך איזה 5 שנים בשביל לטוס לשם
Shiri from the block Active member 3/4/12 #1 בערך 6500 שקל על טיסה, אם לא יותר ולא יודעת אם זאת עיר יקרה, אבל צריך משכורת שלמה לחסוך רק לטיסה, זה מטורף |: ועוד בלי בתי מלון, ואוכל
בערך 6500 שקל על טיסה, אם לא יותר ולא יודעת אם זאת עיר יקרה, אבל צריך משכורת שלמה לחסוך רק לטיסה, זה מטורף |: ועוד בלי בתי מלון, ואוכל
T tali44 New member 3/4/12 #5 מה??????? טוב, תכלס זה ממש רחוק... אוףף, אז כנראה שאני לא אבקר שם בשנים הקרובות. אם כבר אני אטוס לחו"ל אני אטוס למקום שאוכל לעמוד בהוצאות. אני רוצה להיות בכלללל העולם.
מה??????? טוב, תכלס זה ממש רחוק... אוףף, אז כנראה שאני לא אבקר שם בשנים הקרובות. אם כבר אני אטוס לחו"ל אני אטוס למקום שאוכל לעמוד בהוצאות. אני רוצה להיות בכלללל העולם.
Shiri from the block Active member 8/4/12 #1 לא ממש לא חוסכת לשייט של שלושה ימים של בקסטריט עוד שנה וחצי, ולטוס להופעה שלהם גם בתקווה עוד שנה
Shiri from the block Active member 6/4/12 #1 ממתי את נשואה?? מזל טוב מקווה שהשיר פתיחה של זינה היה השיר חתונה שלכם (;
L LuZ dE EsTrElLa New member 16/5/12 #11 חחחחחחחחחחחחח וואי זה ממש טרי... אני נשואה חודש.... שיר הכניסה היה בראשית עולם של שלומי שבת המלך...אבל זינה בלב תמיד
חחחחחחחחחחחחח וואי זה ממש טרי... אני נשואה חודש.... שיר הכניסה היה בראשית עולם של שלומי שבת המלך...אבל זינה בלב תמיד
Shiri from the block Active member 16/5/12 #1 אוי ואו אז שוב המון המון מזל טוב שיהיה המון בהצלחה והרבה אושר ושמחה