חג שמח לכולם

noa128

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif

מקווה שגם אצלכם התחלפה לה העצבת באוירת חג וחגיגיות. שבנו עכשיו עם הילדים מהבמות. 4 שנים חלפו מאז הפעם האחרונה שעשינו זאת, וגם כן - בחרנו בעיר השכנה. למה לקלקל את שמחת החג והילדים במפגשים עם מכרים מפעם ב'עיר'? (אה, אז חזרתם? לא הלך שם? מה קרה?) מי צריך את זה? - הילדים נהנו מהחגיגות, אנחנו נהננו מהאנונימיות הברוכה. יצאנו איתם, הולכים בהמון בדבוקה, אוחזים ידיים - משפחה - אבא אמא ושלושה ילדים. מתערבבים בהמון החוגג לו ברוגע. שבנו עייפים אך הרוגים. הילדים מעוטרים בנוצצים ומהבהבים, שבעים מפיצה קרה וקולה חמה. איש חכם האיש שלצידי. שם בצד שטר אחד לצורך העניין, ידע שמהמשכורות לא יישאר כלום בשלב זה של החודש... מחר יום בית. לא מנגלים לא חברים לא טיולים. לאט לאט. בשנה הבאה כבר נחגוג כמו שצריך. אני יודעת. חג שמח לכולכם.

גריפון

New member
חג שמח ../images/Emo65.gif

נועה, הביקורים שלך כאן נעשים רחוקים אחד מהשני... והרבה יותר מדי רחוקים, לטעמי! וזה הזמן לומר לך מילה טובה על הפורום שהקמת כמעט לבד, והחזקת בשינים ולא נתת לו לשקוע, ואולי כעת את מנסה לתת לו לשוט לבד, או לרכב לבד על האופנים בלי ידה של אמא מאחור... וכף לי לראות את הפורום מתפתח יפה כל כך, לאט לאט אבל ביציבות. טוב לראות פה את כל הפנים החדשות והחדשות-ישנות וההכי הביחוד את הותיקים-ותיקים שקופצים לבקר פה לפעמים. אהלן! אבל אל תתרחקי, נועה. לא כל כך הרבה. ושימשיך להיות טוב בבית וחם וחכם.

noa128

New member
פר אינאף גריפ,

נגעת לי מיי דיר. למה זה קורה? תקרא לזה עייפות החומר, ולא בהכרח בכל מה שקשור לפורום - אבל גם. אלא שכמו אמא טובה, מסתמנת עייפות החומר רק כשנראה שלא יישמט אם ארפה קצת, שהדברים לא יתפרקו אם אהיה קצת צופה אילמת - כי הפורום הוא כבר לא רק אני, וטוב שכך, ואני השרוטה מעדיפה תמיד לתת במלוא הכוונה מאשר להשמיע קול ריק. תלתלים שלנו עומדת להאדים בימים הקרובים, להיות עזר כנגדי. ואני כאן. עין לפורום צופיה. כל הזמן, גם כשפחות מורגש. כי גם אם קראתי בין מילותיי - לא חם וטוב בבית. ולכם שמכירים אותי איזה יומיים ורבע - כבר מוכרת יכולתי המוגבלת להנדל בו זמנית כמה חזיתות לא מתפקדות בו-זמנית. אחרי איזה זמן, כבר לא נכנסת החזית הזו, כאן, להגדרה לא מתפקדת. ממש לא. ולכן אני אולי קצת פחות, וחסרה, אבל בסך הכל - לא נגרע הרבה מנוכחותי הקצת-פחות אינטנסיבית. הנה נתתי עוד צעד קדימה. חזרה לאור. ועכשיו אהיה בו קצת.

למעלה