חג שמח לכולם!

חג שמח לכולם!../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo98.gif

שתאכלו המון סופגניות, ושאם יש לכם חופש תנצלו אותו כמו שצריך! (לא כמו עבדתכם הנאמנה שרק יושבת כל היום בבית ובוהה בתקרה, או לחילופין בקלטות וידיאו ישנות עם אנשים מוזרים שתקועים בתוך ארון שנופל לים, וגם נהנים לרקוד עם מדוזות.) וכרגיל אני נסחפת בשטויות שלי, אז פשוט חג שמח וכיפי ושקט!|רוברט|

כן! חג שמייח!!../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo16.gif

אוווווווווהוווווווו... שמייח!!! *עושה את הריקוד הדבילי הזה* רגע. טעות בפורום. הממ.
שיהיה לכולנו חג חנוכה. כן. וד"א, אני אשמח להצטרף אליך ולראות איתך קליפים של אנשים שנתקעים באון ונופלים לים, וגם קליפים של אנשים עושים בלאגנים ושיגועים עם כל מיני תחפושות ופיאות...

../images/Emo9.gif

any time!
(אני שמחה עכשיו!!!!) אה! ואפילו בספרייה די קרוב לבית שלי יש שתי קסטות קליפים של הקיור! בעצם,אחת זה הופעה של הקיור בOrange או משהו כזה, (זה מה שכתוב על הקופסא) והשנייה היא Staring at the sea אם אני לא טועה. לא נראה לי שמישהו לקח אותן מאז שהביאו אותן לספרייה, (אי שם מתי שהיא נפתחה לפני מליון שנה בערך) אז הן באיכות סבירה,יחסית לשאר הקסטות וידיאו שם. לקחתי פעם את ההופעה ודי השתעממתי כי הכרתי רק שני שירים. עכשיו אני מכירה יותר...

In ../images/Emo43.gif! (הבנת? צחוקים צחוקים?)

ב-כ-ל--מ-ק-ר-ה, אני חושבת שאני יודעת איפה את גרה
ואני ממש רוצה לקחת את שתיהן האמת. במיוחד כי את IN ORANGE די קשה להשיג... אם אני אוכל לקנות אותן זה בכלל יהיה פצצות, אבל את חושבת שיתנו לי? בכל מקרה, אמרו לי שההופעה באורנג´ פשוט מדהימה ואני צריכה לראות את זה כך או כך ואת STARING AT THE SEA צריך רק בשביל הקליפ של OTHER VOICES. צריך להיות מגניב.

יאאא

you know where i live
?
וואלה? בכל אופן, לא שווה לך לקנות מהם! אם את כבר קונה, אז לדעתי עדיף שתקני מהאינטרנט או משהו, כי שם זה גם יעלה לך הרבה כסף, (אם הספרניות הזעפניות והחמוצות בכלל יסכימו למכור לך) יקשקשו לך דברים על זה שזה רכוש הספרייה ובולשיט כזה, וגם זה לא באיכות משהו כי בטח כבר ראו את זה קודם. וכמו שאמרתי(1)-ספרייה
ספרניות
רע! כמו שכבר אמרתי(2), את מוזמנת אליי!
(אבל אפשר לקחת רק וידיאו אחד כל פעם...וגם צריך להחזיר אחרי שבוע בדיוק, ואני לא מתעסקת עם הספרניות הסדיסטיות של ספריית בן-יהודה!
) אה, והערות אוף-טופיק לסיום: 1.היום הייתי בבוטן בשינקין ורכשתי עוד סיכת רוברט. (יש לי כבר שלוש!!!!!
) 2.אני נוסעת לתקופה קצרה, אז להת´ לכולכם ותנצלו את שארית החופש שלכם! סיונרה.

למעלה