חג שמח לכולם

חג שמח לכולם ../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo16.gif

הבוקר ניסיתי סוף סוף לחזור לפורום..... אבל מחשבי האהוב זרק אותי שוב. אז אחרי איחוי, טיפול וכל שאר האפשרויות... אני מרווה ששוב אחזור בקצב הרגיל. כן, אני מנפגעי הוירוס הנהדר שהגיע דרך הE-NAIL ולכן לא שמעתם ממני מזה למעלה משבוע. אז....... גל - המון מזל טוב. ושיתגשם כל מה שאיחלו כולם + מה שאצ רוצה. לירי - אף אחד שפולט שטויות לא שווה התייחסות - במיוחד שזה קשור לחייך הפרטיים ולא ענינו של אף אחד לכל המצטרפים החדשים - מי שכבר נותח - המון בהצלחה בירידה ושילך קל. מי שמתלבט - גם כן שילך קל אמיתי. אני חושבת שאני חזרתי לרזות וזה ממש כיף.

SARA120

New member
חג שמח גם לך../images/Emo138.gif

לקראת השינה קראתי את הודעתך ונחמד לראות התיחסות לכל אחד ואחד ורק בסוף -לעצמך.. יופי שחזרת לרזות
להשתמע.

lir42

New member
אורית חג שמח גם לך

שמעתי שהוירוס הזה "ממזר" לא קטן. לגבי הריכולים בי זה פגע והרגיז באיזה זכות משוחחים עלי כך? המלחמה האישית שלנו קשה מאד אז למה להוסיף? ובואי נצא מנקודת מבט שכן הייתי לסבית למי זה אכפת? הרגיז אותי הידיעה שאנשים יודעים שהתגרשתי מבעלי כי הוא היה אלים אז אך אני לסבית? זה הרגיז. פליטת שטויות של אדם אחר יכול לגרום לבעיה בחיים של מישהו אחר... חג שמח לך לירי

רוייקו

New member
ליר, שימי קצוץ על כל מי שמרכל

אין לי מושג על הריכול לגביך. זו פעם ראשונה שאני שומע על זה. קבלתי את ההודעה שלך מהבוקר ולא הבנתי על מה את המדברת כי לא ראיתי שום ריכול כתוב. אני, מצידי, אמחוק כל הודעה שהזכירה זאת. עדכני אותי האם ישנה הודעה שאני צריך לטפל בתכן שלה. ריכולים יש בכל מקום ואי אפשר לעצור אותם. תתעלמי. הכי טוב. שלך, רוייקו

רוייקו

New member
הי אורית . בוקר טוב וחג אורים שמח

לך ולכל בית ישראל. אגב, ב 1993 התגוררתי בקיבוץ כרמיה כחצי שנה במיסגרת סטודנטים עובדים לומדים והכניסה לאלי סיני, אם זכור לי היטב, לא הייתה דרך כרמיה אלא דרך מחסום ארז, לא כך ? לפני שבוע שעברתי משם, התפלאתי לראות שהכניסה הצפינה לשם. גם אז היו גניבות לקיבוץ כרמיה וחששו מקירבה היחסית, אבל אף פעם לא תארתי לעצמי כמה זה קרוב לגבול. למדתי אז בשער הנגב, מעוזכם.

רוייקו בוקר טוב גם לך..

כן, לשם שינוי מזה שנתיים אולי קצת יותר יש כניסה משם לישובים וזה קל יותר ומקצר את הדרך לאשקלון דרך קצא"א. ו.....כן מסתבר ששער הנגב הופך להיות מעוז הילדים. אני חושבת שהם ימשיכו שם עוד ועוד שנים (זה תלוי אם נישאר כאן ואם התיכון יהיה ברמה של היסודי) אבלהיית כאן ולא הגעת????????????? ממש לא יפה.

שלגיה**

New member
חג שמח אורית../images/Emo41.gif

ממש נס של חנוכה לראות אותך כאן. שמחה שחזרת,היית חסרה לי כאן ועוד יותר שמחה שרזית,שיהיה המון הצלחה בהמשך וספרי לנו איך את עושה את זה. יום טוב שלגיה

למעלה