חג שמח לכולם אוהבת אתכם עודדדדד 3 ימים...אהההההההההה
A animfanatic New member 3/10/07 #1 חג שמח לכולם ../images/Emo140.gif אוהבת אתכם עודדדדד 3 ימים...אהההההההההה
E ElinorLahav New member 3/10/07 #3 חחחג שמיח לכולם ../images/Emo140.gif אוהבת אותכם כ"כ !!!! אתם אנשים מדהההימים זה ניקלט למישהו שהוא עוד פאקינג 3 ימים הולך לראות את טוקיו כי לי זה ממש לא ניקלט
חחחג שמיח לכולם ../images/Emo140.gif אוהבת אותכם כ"כ !!!! אתם אנשים מדהההימים זה ניקלט למישהו שהוא עוד פאקינג 3 ימים הולך לראות את טוקיו כי לי זה ממש לא ניקלט
F Fall Out Liel New member 3/10/07 #4 Happy Hanuca!../images/Emo168.gif או איך שלא כותבים את זה תבלו טוב!
3 3has3 New member 3/10/07 #5 חנוכה? ../images/Emo6.gif הלוואי חנוכה D: אני רוצה חנוכה! אני רוצה סופגניה! גרררר סופגניות אני תמיד אוכלת אחת בכל החג D: אוכלת ואז מפסיקה באמצע וזורקת
חנוכה? ../images/Emo6.gif הלוואי חנוכה D: אני רוצה חנוכה! אני רוצה סופגניה! גרררר סופגניות אני תמיד אוכלת אחת בכל החג D: אוכלת ואז מפסיקה באמצע וזורקת
P PerfectSP New member 3/10/07 #7 הלוואי חנוכה!יש לי יומולדת בחנוכה!!! ../images/Emo190.gif לפי התאריך העברי,נולדתי בנר שמיני של חנוכה!!!!DDD:
הלוואי חנוכה!יש לי יומולדת בחנוכה!!! ../images/Emo190.gif לפי התאריך העברי,נולדתי בנר שמיני של חנוכה!!!!DDD:
I I L O V E MCR New member 3/10/07 #9 מסכימה איתך הלוואי חנוכה../images/Emo129.gif נולדתי בכ"ה בתאריך העבריP: יש לי יום הולדת השנה ביום הראשון של החופשD:::
מסכימה איתך הלוואי חנוכה../images/Emo129.gif נולדתי בכ"ה בתאריך העבריP: יש לי יום הולדת השנה ביום הראשון של החופשD:::
P PerfectSP New member 3/10/07 #10 יאאא מגניב!!!! ../images/Emo190.gif רגע,יש לך ב-4.12?.... לי זה ב' בטבתD:
F Fall Out Liel New member 3/10/07 #11 אהאהאהאה התבלבלתי../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif טוב סוכות אני לא יודעת לכתוב באנגלית, ואפילו לא לנסות . אבל זה קרוב!
אהאהאהאה התבלבלתי../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif טוב סוכות אני לא יודעת לכתוב באנגלית, ואפילו לא לנסות . אבל זה קרוב!