חג שמח לכולם
נ נשמה הפצועה New member 30/4/05 #2 שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי לשבת מהילד הקטן שברמזור " "אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "
שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי לשבת מהילד הקטן שברמזור " "אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "
S sarita4 New member 30/4/05 #3 נשמה פצועה יש לי שאלה איך זה שאת בפורום של דיויד מעריצה של דיויד אבל תמונה אישית שמת של שלמה ארצי
L la orejita New member 1/5/05 #5 זה לא קשור... גם אני אוהבת את ברוזה ולעומת זאת שמתי תמונה שלי בכל מקרה לא לזה התכוונתי, היא יכולה להעריץ עוד זמרים, זה לא נוגד את העובדה שהיא מעריצה את דיויד. קצת באיחור..חג שמח חברים! להתראות.
זה לא קשור... גם אני אוהבת את ברוזה ולעומת זאת שמתי תמונה שלי בכל מקרה לא לזה התכוונתי, היא יכולה להעריץ עוד זמרים, זה לא נוגד את העובדה שהיא מעריצה את דיויד. קצת באיחור..חג שמח חברים! להתראות.
S sarita4 New member 1/5/05 #6 לא אמרתי שהיא לא יכולה להעריץ עוד זמרים פשוט נראה לי סותר העניין (והדוגמא שנתת ממש לא הפקטיבית)