חג שמח לכולם שיהיה לכולנו חג שמח ולא מגומגם
מ מירב של פעם New member 15/4/03 #1 חג שמח לכולם ../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo161.gif שיהיה לכולנו חג שמח ולא מגומגם
חג שמח לכולם ../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo161.gif שיהיה לכולנו חג שמח ולא מגומגם
ש שרוך New member 16/4/03 #2 ../images/Emo162.gifחג שמח לכולם ../images/Emo162.gif בס"ד הי לכל חברי פורום גימגום שיהיה לכם חג שמח והכי חשוב תדברו וזה עוזר אני לפחות ישתדל אבל נראה הכל תלוי לפי הבטחון העצמי שלי באותו רגע ועוד יותר חשוב זה שיאלה אנשים להפסיק לישון הפורום לא הוקם סתם !! חג שמח שרוך
../images/Emo162.gifחג שמח לכולם ../images/Emo162.gif בס"ד הי לכל חברי פורום גימגום שיהיה לכם חג שמח והכי חשוב תדברו וזה עוזר אני לפחות ישתדל אבל נראה הכל תלוי לפי הבטחון העצמי שלי באותו רגע ועוד יותר חשוב זה שיאלה אנשים להפסיק לישון הפורום לא הוקם סתם !! חג שמח שרוך
ג גרומיט New member 16/4/03 #3 חג שמייח לכולם ../images/Emo13.gif המממ... אחרי הטיפול שעברתי השנה בהדסה, עכשיו באמת לא יהיה לי שום תירוץ להתחמק מקריאת ההגדה
חג שמייח לכולם ../images/Emo13.gif המממ... אחרי הטיפול שעברתי השנה בהדסה, עכשיו באמת לא יהיה לי שום תירוץ להתחמק מקריאת ההגדה