חג שמח לכולם

../images/Emo162.gifחג שמח לכולם!../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif

לא להגזים במצות... שהפורום יתעורר באמת כך שלמנהל תהיה כל כך הרבה עבודה ולא ישאר לו זמן למתיחות מלחיצות שכאלה... חג שמח גם ללירון ה
והמון הצלחה בהמשך...

liron lev

New member
חג שמח לכולם../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif

אני מאחל לכולכם חג שמח....תעשו חיים בחופש-אני יודע שאני יעשה
רון(כמעט עשית לי התקף לב עם המתיחה שלך
) אוהב אתכם לירון

נ ט ע ש ה

New member
נכון? ../images/Emo2.gif

לא לעניין מה שהלך פה... בכל מקרה, שיהיה גם לך חג שמח ומבדח (זו ברכה שקיבלתי היום והחלטתי לאמץ
) אני מקווה שאני אצליח לנצל את השבוע הזה לקצת כיף ומנוחה, ואני שמחה שאתה עושה זאת
נטע

ורדונה2

New member
חג שמח וכשר ../images/Emo140.gif

(שמתם לב למוטיב החוזר בכל שיחת נימוסין של איחולים לחג?- "נו, אז איפה אתם עושים את הסדר?" וד"א- זאת רק אני, או שהשנה מאחלים הרבה יותר "חג שמח" מהרגיל? כאילו כולם הפכו לאופטימיים על יתר המידה ליום אחד
)

הולה לירון../images/Emo13.gif וחג שמח לכולם! ../images/Emo155.gif

ובאמת שכולם יעשו חיים בחופש
(נ.ב.
מצטער על המתיחה
)

נעמי לב1

New member
רון ממש הלחצת אותי!!

הכנסת אותי ללחץ חשבתי באמת אתה עוזב!! אבל ממש מזל שזה 1 באפריל!! ודרך אגב לירון כפרה איזה כיף שנכנסת מתה עליך !! גם לך חג שמח נשמתי. ולכל הפורום חג שמח !!

נעמי לב1

New member
לירון לב כנס דחוף!!

לירונו'ש אני מתה עליך וממש כיף שאתה ניכנס לפורום!! אני מעריצה שלך נורא וגם בת דודה שלי קוראים לה גם נעמי ויש לה יומולדת והמשאלה שלה זה ליפגוש אותך אז את זה היא עוד תגשים אבל אם אתה יכול שאתה ניכנס לפה ליכתוב לה יומולדת שמח(אם אתה יכול) כי היא לא ממש מאמינה לי שאתה ניכנס לפורום!! אז היא מזה תשמח אם תעשה את זה וגם אני ממש ישמח!! זהו מקווה שיהיה לך את כל הטוב וחג שמח לכל הפורום.. ולירון ...אמן שתצליח בכל מה שאתה עושה ובמיוחד בדיסק החדש שהולך לצאת שיהיה יפה כמוך!!!

למעלה