חג שמח לכולם.... ...

loony3

New member
חג שמח לכולם.... ... ../images/Emo20.gif

סקרנות.... האם אתן מאמינות בקשר זוגי בו הפערים הם 9 שנים? אני גדולה ממנו ב9 שנים , אני בסוף שנות ה30 והוא ממש נוגע בתחילת ה30 הקשר ראשוני ומדהים ,אבל האם זה אפשרי? היום זה לא מורגש אבל בעוד 10 שנים.......... מה אתן אומרות???? חבל על הזמן? צריך להתקדם? אשמל מאוד לשמוע האם אתן מכירות גם זוגות שהצליחו או שזה גם גרם לפרידות תודה יום ניפלא

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אומרים שהגיל הוא רק מ"ס, הכל עניין של בשלות מצד שני הצדדים. אני לא רואה בעיה בפער של 9 שנים אם יש רגש ואהבה פורחת. לגבי אפשרי - הכל אפשרי, אנחנו חיים בעולם מתירני אין שום בעיה עם זה (לדעתי). תבדקי עם עצמך מה את מרגישה, לכי אחרי הלב - הוא יאמר לך אם זה אפשרי. אל תתקבעי במה מצפים ממך או מה החברה דורשת, תעשי מה שטוב לך. שיהיה בהצלחה חג שמח

הפער די נכבד

אבל כל עוד זה לא מפריע לכם ואתם צומחים ביחד וממלאים אחד את השני בתחומים שונים, זה יכול רק לתרום לאישיות של כל אחד מכם ולחזק את אהבתכם. למרות שלטעמי פער בין אישה לגבר הצעיר ממנה די שונה מגבר הגדול מאישה בעיקר כשיש הבדל בין אישה הנמצאת כבר במיסוד, מצב הכלכלי, השקפת עולם רחבה וכל ענינה הוא הקמת משפחה, לעומת גבר שכמעט נושק ל30 שעדיין נמצא בשלב של תהיות, מינוף עסקי וכלכלי, מקצועיות, בשלות, הכנה רעיונית להקמת משפחה. בהצלחה במחשבות והשיקולים, מה שיכריע הוא הדבר שיביא לך אושר.

ד נ י ת3

New member
אין חוקים, ואין נכון או לא נכון.

מה מרגיש לך? יש לך ספקות? האם דיברתם על עתיד? האם הרצונות שלכם דומים? דנית.

ליאל212

New member
פנינה רוזנבלום סתם לדוגמה-בשתי

המערכות יחסים שלה. זה גורם לאשה לטפח את עצמה יותר ולהראות יותר צעירה.... אני אישית אוהבת שהגבר או שיהיה בגילי או יותר מבוגר ממני. אבל את צריכה לחשוב האם המערכת יחסים בניכם טובה והבסיס שלה חזק אם כן מה רע תזרמי ותראי לאן הרוח תנשוב ותגיע. לפעמים אנחנו משקיעות מחשבות מרובות ולבטים ובעצם זה נגמר ואליו בגלל סיבות אחרות ....

גלית35

New member
מסכימה עם מה שכתבו לך כאן../images/Emo20.gif

לפני לכי עם הלב. אי אפשר לדעת מה יהיה מחר אז עוד 10 שנים......

ניוט

New member
לכי על זה , בלי לחשוב יותר מדי

אני באופן אישי תמיד נמשכתי לגברים קטנים ממני. ואם הגבר שאת איתו מתאים לך מה זה משנה מה גילו. אם טוב לכם יחד ויש פוטנציאל תני לזה הזדמנות. מנסיון אישי, דברי על מה שמתאים לך, שאת רוצה שיקרה בהמשך ואם הוא בכלל לא בכיוון אז אולי כדאי לך לחשוב פעמיים. בהצלחה ושיהיה לך רק טוב

3שרונית

New member
../images/Emo45.gif שניכם מספיק מבוגרים

בשביל להחליט מה טוב לכם, בניגוד לילדה בת ה-18 שרוצה גבר מבוגר בן 40 . אז בהצלחה לכם..........

למעלה