חג שמח לכולם! מה התוכניות שלכם לחופש..?
N NoWords New member 18/10/05 #3 הפי סוכות אווריבאדי! ../images/Emo140.gif |סוכה| תוכניות לחופש- ת"א, עבודות ושיעורים לחופש, מתמטיקה , לישון והרבה לצאת ולראות סרטים וכאלה!
הפי סוכות אווריבאדי! ../images/Emo140.gif |סוכה| תוכניות לחופש- ת"א, עבודות ושיעורים לחופש, מתמטיקה , לישון והרבה לצאת ולראות סרטים וכאלה!
ה המשינאית New member 18/10/05 #4 בעיקר ללמוד../images/Emo3.gif ולהיפגש עם אנשים שאני אוהבת^^, ולנגן , ולנצל אותו כי עד חנוכה..
I I A m i t I New member 19/10/05 #5 תודה! חג שמח ואין ממש תכניות.. אה בניתי סוכה! חח לא משנה.............
D dilan angel New member 20/10/05 #6 חג שמחחחחח|באיחור|../images/Emo110.gif אבל עדיין חופש אז זה חג אממממממ לחופש- יש מליון ואחד תכנונים בעיקר לראות אנשים שלא יוצא לי לראות כל יום,לצאת לצאת לצאת, הופעות,ת"א,מצעד האהבה, ולהספיק קצת לימודים... תנשצלו כל שניה
חג שמחחחחח|באיחור|../images/Emo110.gif אבל עדיין חופש אז זה חג אממממממ לחופש- יש מליון ואחד תכנונים בעיקר לראות אנשים שלא יוצא לי לראות כל יום,לצאת לצאת לצאת, הופעות,ת"א,מצעד האהבה, ולהספיק קצת לימודים... תנשצלו כל שניה