חג שמח לכולם

חג שמח לכולם ../images/Emo48.gif

( בימבו, האם ביקרת באתר על יפן מ 10.8 שאמילי הביאה לנו?) הפרק באתר של ציור על עץ יעניין אותך. חזרתי מביקור חטוף באתר הזה...לא הבנתי הכל... למדתי פעם אנגלית רק בשביל הציון...והמורה... כי לא אהבנו את האנגלים שהיו בארץ... עברתי בדרכיחזרה לכאן חצי עולם ו ל ת ד ה מ ת י ראיתי על הירח שני סינים קטנים... שאלתי אותם.איך הגעתם לכאן? השיבו: --- אחד על השני... אחד על השני... אחד על השני... ... ...

emmy5

New member
אני חזרתי מיפן עם מתנה מאוד יפה

לא צריך אנגלית..רק תלחצו על האדום על הכתב היפני סוד קטן ...יש לנו חברים גם ביפן

bimbo.

New member
סידורי הפרחים שלהם מדהימים

אבל לא ראיתי שום כתב יפני לאן הוא נעלם?

משונה...

אני לא ראיתי שום כתב אחר, רק יפנית (עם ג'יבריש) אבל הפרחים מדברים בכל השפות... ברכות

emmy5

New member
שני ובימבו שנייכם צודקים

וגם אני ... היו 3 אתרים על יפן 1) בעברית 2) באנגלית 3) בגיבריש אולי זה לא יפני ...אבל אני לא יודעת איך נראה

emmy5

New member
שני ובימבו שנייכם צודקים

וגם אני ... היו 3 אתרים על יפן 1) בעברית 2) באנגלית 3) בגיבריש אולי זה לא יפני ...אבל אני לא יודעת איך נראה

bimbo.

New member
חג שמח והמון אהבה לכולם ../images/Emo140.gif

שני, כמוני כמוך, בעיית האנגלית..... האנגלית שלי חלשה בדיוק מאותה סיבה שלך: שנאנו את האנגלים ובתור מחאה לא למדנו אנגלית. היום אנחנו יודעים שדווקא חשוב לדעת את שפת האוייב, אבל לאנגלית שלי זה לא יעזור הרבה, ולכן לא נכנסתי לאתר. אבל מכיוון שאמי טרחה, אני אכנס בכל זאת, ואצטייד במילון. ותודה לאמי

נכון ../images/Emo52.gif

כולו כחול לבן. הייתי גם ביפנית עם הפרחים, אין להם סוף... מזל שיש אדומים ללחוץ... ברכות

emmy5

New member
../images/Emo49.gifלבן אהרון ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif

מזל טוב על הסיפור מהחיים

למעלה