King Homer
New member
חג שמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
וכמה מילים - אני יודע שנעלמתי לאחרונה! אבל יש לי הרבה סיבות
הרוב זה בגלל הבית ספר המאוס הזה, וזה שהתקלקל לי המחשב ועוד כמה דברים אישיים. אני לא יודע אם יצא לי לחזור כמו שצריך אי פעם, אני מקווה מאד שכן, אבל בלי קשר אני רק רוצה שתדעו שאני מתגעגע. ניילס, טיי, עדי, דוד, עדי N וגם מי שגם כן נעלם מפה - מתן, דרורה, דילן וג'יימס - אני ממש מתגעגע לכולכם! השגרה של לבוא לפורום כל עשר דקות ולחפור פה על שטויות חסרה לי. אבל לאחרונה זה קצת בעייתי בשבילי - חוץ מזה שאין לי כבר כל כך זמן לכלום, אני גם הפסקתי לצפות בסדרה. באופן סופי, כאילו. אני מתכנן לחזור לפרק הסיום אמנם, אבל החלטתי לפרוש מהרבה סיבות, וככל שעובר הזמן פחות ופחות נעים לי לקשקש פה על שטויות כשאני לא יכול בנוסף גם להשתתף בקצת דיונים על הסדרה, על פרקים נוכחיים וכו'. אני כן מתכוון לכתוב פה עוד קצת, אני מקווה, אולי לפחות לצחוק מדברים שאתם כותבים, אבל באמת שאין לי כל כך זמן לאחרונה (ועדיין אין לי אינטרנט במחשב שלי, אני פה אצל אחים שלי וחם פה נורא בקטע של אני עוד שנייה מת). בקיצור, כמו שג'יימס אמר פה בזמנו, אני כן אזכור את התקופה פה בפורום ואת האנשים שיש פה, והוא כן יהיה חסר לי. ולכל החדשים פה שהגיעו דקה לפני שנעלמתי - אתם כולכם נראים נחמדים לאללה (ויוסטיק כבר אדום, מזל טוב!), מצטער שלא הזכרתי אתכם למעלה (אני בקושי מכיר אתכם
) ומצטער שההודעה הזאת בטח נראית לכם תלושה לחלוטין, אבל באמת לא נעים לי להיעלם ככה. חג שמח ומהנה לכולם
מאור
וכמה מילים - אני יודע שנעלמתי לאחרונה! אבל יש לי הרבה סיבות